2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim karından ultrason la belli oldu canım ama özel devlet Hastanesi farkı olabilir mi makina farkı bilmiyorum Evet perşembe günü için çok heyecanlıyım inşaallah herşey yolundadır

Kizlar ya söylemesi ayip diger tuvalet dolu olunca klasik tuvalete gittim egilince cok acıdı alt kasigim ve su an hala aciyo ve agriyo bisey olurmu ya off sinir oldum kendime.

Kızlar bişey sorcam benim göğüsumun hemen altında bi ağrı oluyo nefesimi kesiyo yatsam yatırmiyo neden ki acaba sizde de oldu mu böyle bişey ?

Slm kızlar idrar yolundan kan geldi kaşıntıda var idrar yolu enfeksiyonunda kaşıntı olurmuydu
Vajinada değil kaşıntı

Slm kızlar idrar yolundan kan geldi kaşıntıda var idrar yolu enfeksiyonunda kaşıntı olurmuydu
Vajinada değil kaşıntı
Canım çok geçmiş olsun.muhtemeken sistit olmussundur yani idrar yolu enfeksiyonu.lutfn ihmal etme üroloji doktoruna git hemen.bende kronik sistit var her yıl 3-4 kez olur her defasında idrar yolundan kan pıhtısı ve kan gelir,orasi şişer.

Oğluma hamileyken olmuştum sistit ama o çok kötüydü idrar yapamıyordum kan geliyordu
Şimdi biraz farklı Tam o bölge kaşınınca tahriş etmiştim peçeteye gelmiş kan acaba idrarla mı yoksa tahriş olduğu için mi emin olamadım

Kızlar bişey sorcam benim göğüsumun hemen altında bi ağrı oluyo nefesimi kesiyo yatsam yatırmiyo neden ki acaba sizde de oldu mu böyle bişey ?

canim hamileligimde basima gelmedi ama oncesinde yasamisligim var bu durumu ve gercekten cok zorluyor insani uyuyamadigimdan ve agridan oturup agladigimi bilrimm. sabah olduguna direk kendimi aile hekimine atmistim ve usutmus olabilecegimi soylemisti. ben onceki gece cereyan yapan bir odada uyumustum ve bana usutme mantikli gelmsti. aile hekimi
ilac yazmisti ve hemen gecmisti. acaba sende usutmus olabilir misin?cok gecmis olsun

Fena kaşıntı ve yanma var kızlar enfeksiyon olmuş sanırım doktoruma yazdım bakalım sabah cevabı verir artık
Sabaha kadar bişey olmaz dimi
Kızlar batikonlu ılık su hamileyken yapılırmı acaba bi fikriniz varmı o çok iyi geliyordu bana

Sağol canım bilmiyorum ki neyden oldu hatırlamıyorum da ama mantıklı üşütmus olabilirim

Kızlar eğitim araştırma aciline gittim kasık ağrısı için. Ama alttan muayeneyi kbul etmediğim için pek bişey demediler normal baktılar kalp atışları suyu falan iyi dedi. Ayrıca bebeğimi aşağıda hissetmeme rağmenultrason aletini baya karnıma tuttu. Neden ağrım olabilir diye sordum alttan bakmadan anlayamam, açılman olabilir dedi düşük tehliken olabilir dedi idrarını yaparken çocuğunu eline alma diye söylüyorum sana dedi korktum baya

Keşke alttan kontrol ettirseymişsin bi sakıncası olsa doktorlar hiç bir hamileyi alttan muayene etmez
Bazen karışmamak gerekiyor
Geçmiş olsun

Keşke alttan kontrol ettirseymişsin bi sakıncası olsa doktorlar hiç bir hamileyi alttan muayene etmez
Bazen karışmamak gerekiyor
Geçmiş olsun
Yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum zaten. Ama bugün nöbetçi olan gençti bide ukala bir tip gibi geldi sonradan dank etti o kadar imza falan atınca söylemeye utandım alttan muayene edin demeye. Alay eder gibi

Yine de yani ne kadar kötü bir yaklaşım bu "idrar yaparken çocuğunu eline alma" böyle şeyler duyduğum zaman çok kızıyorum. Düşük tehliken olmasın de bişey de... böyle bir cümle kurmamalılar.

Umarım hiçbir sıkıntınız olmaz, sabah da sağ sakin doktorunuza gidersiniz, içiniz rahatlar.

YaKaMoZz-z canim sirkeli suyla sil aninda kesiyor kasintiyi zararida yok ben hatta sulandirmadan direk elmasirkesi suruyorum. Kasintidan afedersin davul gibi olmustu en son. Ama aninda geciriyor. Ayrica bayram girmeden doktora git enfeksiyon olmussundur kasintida mantardan olabilir ben ikisini ayni anda gecirdim bu ay mafolmustum plasentada asagi dusunce halim harapti. Birde sen evde cocukla daha kotu olma.

Kizlar ayak kasintisiyla yanmasiyla uyandim bende dedim noluyoz soguk suyla yikadim gecti Allahtan. Kasiklarimda da baski var sanki tuvaletim varda yapmiyo gibi acayip bisi anlamiyom ne zaman duzelcez. Mide yanmasini hic soylemiyom su icsem yaniyor sanki sade su yerine tuzlu su icmis gibi oluyorum.

Canım krsinlıkle alttan muyene yaptırma acılman oluyor . Ben bu yuzden erken doğum yaptım . aman diyim .başka dr a gorun derim. Bende de kasık agrısı var dr um normal diyor.dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…