- 23 Aralık 2016
- 307
- 316
- 33
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.961
yok yok korkmayın canım bize özgü bişeydir belkiay böyle yazılanları görünce korkuyorumilk 3 ay ilişki yasaktı tam 4. aya girdik rahat oluruz dedim plasenta aşağı düştü şimdi yukarı kalkınca haftada 1 de olsa ilişki olur diyordum ama zorlanma mı oluyor gerçi bizim ilk gece bile olmadı ama şimdi bebek falan olunca rahat olamam heralde vay eşime vah eşime
Ay Allah korusun. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canımCanım krsinlıkle alttan muyene yaptırma acılman oluyor . Ben bu yuzden erken doğum yaptım . aman diyim .başka dr a gorun derim. Bende de kasık agrısı var dr um normal diyor.dinlen bol bol
Günaydın kızlar,
Ne yapcam ben şimdi ya açılmam varsa gerçekten. Korkudan ve ağlamaktan bütün gece uyuyamadımÇok üzülüyorum. Tekrar hastaneye gidicem ama biri açılmayı tetikler diyor biri bir şey olmaz diyor. Kafam çok karıştı. Bugünde sağ tarafım böbrek sanırım oram oturup kalktıkça ağrıyor. Yaşayanınız var mı? Birinin normal demesine o kadar ihtiyacım var ki
Günaydın kızlar,
Ne yapcam ben şimdi ya açılmam varsa gerçekten. Korkudan ve ağlamaktan bütün gece uyuyamadımÇok üzülüyorum. Tekrar hastaneye gidicem ama biri açılmayı tetikler diyor biri bir şey olmaz diyor. Kafam çok karıştı. Bugünde sağ tarafım böbrek sanırım oram oturup kalktıkça ağrıyor. Yaşayanınız var mı? Birinin normal demesine o kadar ihtiyacım var ki
Ben kullanıyorum canım karnıma göğüslerime direk sürüyorum. Arada zeytinyağı da sürüyorum. Kakao yağı da iyi geliyormuş belki Hindistan cevizi ile onu karıştırır sürerim artıkKızlar günaydınçatlaklar için Hindistan cevizi yağı kullanan var mı Nasıl kullanıyorsunuz ?
Nunutte neden ağlıyorsun canım ağlamak çözüm değil ki? korkma inan bizim yaşadıklarımız devede kulak ne 9 ay yatma zorunluluğumuz var ne durmayan kanamalarımız bizler güçlü olacağız ki bebişlerimiz de strese girmesin sakin ol hepimizin durduk yere başına bir şey geliyor ama inan oturup ağlamak çözüm değil. bugün inanılmaz karın ağrısı çekiyorum sandalyenin tepesinde resmen eziyet çekiyorum
canım bu konuda sana cevabı en iyi hastanedeki doktorun verecek muayene ederek. bizler belirtilere göre sana ne desek doğru olmaz çünkü. böbrek ağrın varsa görüş bi idrar tahlili iste en azından. ama lütfen ama lütfen şu alttan muayeneye karşı durma, gerekiyorsa yaptır, karından görülemeyecek şeyler var, ve bu muayene şeklinin doğumu başlattığı filan da yok
Çatlaklar için jel kullanıyorum ben. Yağ fikrine ısınamadım :) O şekilde kullanmayı düşünenler varsa bilinen bir çatlak kremi olan Lierac Phytolastil'i önerebilirim.
ben hiç birine inanmadığım için öyle paralar vermiyorum bebe yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum bol su içiyorum ve kilo almıyorumbakalım 9 ay da sonuç ne olacak
ya o konuda kafam karışık açıkçası. diyorlar ki genetik, ailede çatlak patlak olduysa annende filan 1 kutu krem bitirsen yine çatlarsın dediler. anneme sordum o çatlamamış.bende de görünen bişey yok şu an ama bölgeyi nemli tutmak adına sürüyorum, yengeme eskiden hamileyken cilt doktoru vermişti bu kremi. sonradan öğrendim ki bilinen bişeymiş. suyu mecbur içiyorum yoksa parmaklarım şişiyor. dün diyetisyene gittim, hamileliğimi öğrendiğimden bu yana 1,7 kg fazla çıktım ona bile kızdı ne yesem artık daha bilemiyorum
kızlar bugün tekrardan ceviz yemeğe başladım biraz omega 3 alayım. yiyenler günle kaç tane yiyorsunuz?
Günaydın Kızlar...
Bende erken kalktım dedim normalde hep 11 buçuk- 12 'de kalkarımda :)
Ben yiyiyorum canım ceviz bir avuç kadar yada küçük bir kase kadar :)
gün içi toplam 10 iç bademim ve 5 cevizim var.bir garip oblomov
Kızlar rüyasında bebeğinin cinsiyetini görüp gerçek olanınız var mı?
Valla arkadasım 33. Haftada acile gittim böbrek ağrısı vardı dr kadın hastalıklarına git dedi hemen acil gittim nstye soktular sancım falan yoktu. Sonra dr alttan muayene etmem gerek dedi cok canm yandı sonra aksam kanamam basladı ertesi gün doğum oldu. 3-4 ay sonra gıttığım dr alttan muayenin tetiklemiş olcagını soyledi. Keske baska dr gorusseydın cok zorda kalmadıkca alttan bakmıyoruz dedi. Benm basıma geldığı ıçın uyardım tabiki her insanda bir olmaz. Çok acil bir durum olmadığı surece kanama gibi alttan muayene yaptırmam. Benim fikrim.en son gittiğimde hiç düşünmeden alttan muayene oldum plasentanın aşağıya düştüğü ultrasonda net belli olmadı ayrıca doktorlar afedersin komple sokmuyorlar ki uçundan baktı çıkardı bence gerekli görüldüğünde alttan muayene kesinlikle olmalı. senin durumun istisnai olabilir alttan muayene olduğun için mi açılman oldu dışardan müdaheleyle oluyor mu ki açılma?
Valla arkadasım 33. Haftada acile gittim böbrek ağrısı vardı dr kadın hastalıklarına git dedi hemen acil gittim nstye soktular sancım falan yoktu. Sonra dr alttan muayene etmem gerek dedi cok canm yandı sonra aksam kanamam basladı ertesi gün doğum oldu. 3-4 ay sonra gıttığım dr alttan muayenin tetiklemiş olcagını soyledi. Keske baska dr gorusseydın cok zorda kalmadıkca alttan bakmıyoruz dedi. Benm basıma geldığı ıçın uyardım tabiki her insanda bir olmaz. Çok acil bir durum olmadığı surece kanama gibi alttan muayene yaptırmam. Benim fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?