2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
yok yok korkmayın canım bize özgü bişeydir belki

Günaydın kızlar,
Ne yapcam ben şimdi ya açılmam varsa gerçekten. Korkudan ve ağlamaktan bütün gece uyuyamadım Çok üzülüyorum. Tekrar hastaneye gidicem ama biri açılmayı tetikler diyor biri bir şey olmaz diyor. Kafam çok karıştı. Bugünde sağ tarafım böbrek sanırım oram oturup kalktıkça ağrıyor. Yaşayanınız var mı? Birinin normal demesine o kadar ihtiyacım var ki

bence o arkadaşın önceden de vardı canım o zaman vajinal ultrasonla bakıldığımız için hepimizin erken doğum riski oluştu. tatlım doktor uygun görmese yapmaz istiyorsan başka doktora git için nasıl rahat edecekse öyle davran.böbreğin ağrıyorsa idrar yolunda enfeksiyon olabilir havalar berbat üşütmüşte olabilirsin yaz mı yaşıyoz kış mı belli değil açıldık saçıldık sonra soğuk geldi

Nunutte neden ağlıyorsun canım ağlamak çözüm değil ki? korkma inan bizim yaşadıklarımız devede kulak ne 9 ay yatma zorunluluğumuz var ne durmayan kanamalarımız bizler güçlü olacağız ki bebişlerimiz de strese girmesin sakin ol hepimizin durduk yere başına bir şey geliyor ama inan oturup ağlamak çözüm değil. bugün inanılmaz karın ağrısı çekiyorum sandalyenin tepesinde resmen eziyet çekiyorum

canım bu konuda sana cevabı en iyi hastanedeki doktorun verecek muayene ederek. bizler belirtilere göre sana ne desek doğru olmaz çünkü. böbrek ağrın varsa görüş bi idrar tahlili iste en azından. ama lütfen ama lütfen şu alttan muayeneye karşı durma, gerekiyorsa yaptır, karından görülemeyecek şeyler var, ve bu muayene şeklinin doğumu başlattığı filan da yok

Sağ olun kızlar cevaplarınız için. Daha sakin olucam ve doktor ne diyorsa onu yapıcam bugün
Allah bebişlerimizi bize bağışlasın Dün gittiğim hastanede ultrasonda baktığında bebeği 18-19 haftalık dedi 17 haftalık görünmüyor dedi.

Çatlaklar için jel kullanıyorum ben. Yağ fikrine ısınamadım :) O şekilde kullanmayı düşünenler varsa bilinen bir çatlak kremi olan Lierac Phytolastil'i önerebilirim.

ben hiç birine inanmadığım için öyle paralar vermiyorum bebe yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum bol su içiyorum ve kilo almıyorumbakalım 9 ay da sonuç ne olacak

ben hiç birine inanmadığım için öyle paralar vermiyorum bebe yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum bol su içiyorum ve kilo almıyorumbakalım 9 ay da sonuç ne olacak

ya o konuda kafam karışık açıkçası. diyorlar ki genetik, ailede çatlak patlak olduysa annende filan 1 kutu krem bitirsen yine çatlarsın dediler. anneme sordum o çatlamamış. bende de görünen bişey yok şu an ama bölgeyi nemli tutmak adına sürüyorum, yengeme eskiden hamileyken cilt doktoru vermişti bu kremi. sonradan öğrendim ki bilinen bişeymiş. suyu mecbur içiyorum yoksa parmaklarım şişiyor. dün diyetisyene gittim, hamileliğimi öğrendiğimden bu yana 1,7 kg fazla çıktım ona bile kızdı ne yesem artık daha bilemiyorum

benimde kafam karışık olduğunda öyle çok paralar harcamak istemiyorum açıkcası benim annem çok çatlamış zira ablamda öyle bende henüz bir şey yok ben onlardan zayıfım ve öyle aman aman kilo alacağımı sanmıyorum en fazla 10 kiloyla atlatmaya çalışacağım hamileliğimi.aylık düzenli kilo alımı olursa ve nemlendirirsem daha az çatlakla atlatırım gibi geliyor bana ama çatlayacağı varsa da ne yapsak boş gibi de geliyor

Valla arkadasım 33. Haftada acile gittim böbrek ağrısı vardı dr kadın hastalıklarına git dedi hemen acil gittim nstye soktular sancım falan yoktu. Sonra dr alttan muayene etmem gerek dedi cok canm yandı sonra aksam kanamam basladı ertesi gün doğum oldu. 3-4 ay sonra gıttığım dr alttan muayenin tetiklemiş olcagını soyledi. Keske baska dr gorusseydın cok zorda kalmadıkca alttan bakmıyoruz dedi. Benm basıma geldığı ıçın uyardım tabiki her insanda bir olmaz. Çok acil bir durum olmadığı surece kanama gibi alttan muayene yaptırmam. Benim fikrim.

senin adına üzüldüm canım o zamanki haftan bizden baya ileriymiş ama sağlıklı bir şekilde olmuştur inşallah doğumun. dediğim gibi dıştan müdaheleyle oluyor mu hiç bilmiyorum ilk hamileliğim olduğu için. 7. aydan itibaren çatı muayenesi olanlar olmuş aramızda acaba sende senin ve doktorunun bilmediği bir risk zaten var mıydı diye düşündük kızlarla. herkesin yaşadığı tecrübe düşüncesini etkiliyor ama bence gerekli görüldüğünde alttan muayene mutlaka olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…