2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bazi cok iyi hastanelerde bile radyoloji doktoru çekiyor. Ben perinatologla bi farkı olacağını sanmıyorum. Öyle olsa kendi doktorlarimiz perinatolog tavsiye eder diye dusunuyorum. Ya bu tetanoz kac tane? Kimi 5 oluyor, kimi 2?

Bazi cok iyi hastanelerde bile radyoloji doktoru çekiyor. Ben perinatologla bi farkı olacağını sanmıyorum. Öyle olsa kendi doktorlarimiz perinatolog tavsiye eder diye dusunuyorum. Ya bu tetanoz kac tane? Kimi 5 oluyor, kimi 2?
benim doktorum perinatolog dedi illa ki ya , kadın doğum uzmanı oldukları için perinatologlar analiz etmeleri daha sağlıklı olur dedi, yokssa bende gidiyodum radyologa, cok daha ucuz zira

biz de denedik ama olmadı dediğin gibi ilk defaymış gibi oldu vajina tekrar kapanmış gibi hissettim normal mi acaba
İçerden baskı olduğu için belki normal olabilir diye düşünüyorum. Benim ilk gebeligimde hiç ama hiç ilişki olmadı. Bir sorunum yoktu ama eşim çok tedirgin oldu bir şey mi olur diye adamcağız o kadar sabretti. Bunda da ilk defa deneme olsun istedim ama bu şekilde sonuclandi işte.

ilk gebelikte erkeklerde bu tedirginlik normal sanırım bırak ilişkiyi benim eşim yanımda bile yatmak istemiyor elim kolum bacağım karnına gelir diyo. sanırım bazı adamlar baya hassas bu konuda ama ben kıyamıyorum eşime

benim doktorum perinatolog dedi illa ki ya , kadın doğum uzmanı oldukları için perinatologlar analiz etmeleri daha sağlıklı olur dedi, yokssa bende gidiyodum radyologa, cok daha ucuz zira

ay bu perinatologu soracağım doktoruma hiç bahsetmedi bana sanırım beni radyoloğa yönlendirecek ama emin değilim tabi riskli gebeliklere mi perinatalog bakıyordu?

Yaa buna şaşırdım işte, ben de bi sorayim doktoruma. Gerçi gördüğü organlari kendi de söylüyor bak bu midesi falan diye. Ama ayrıntılı ultrason cok kapsamli tabi. Burda pek fiyat farkı yok perinatologla radyolog arasinda

Benim eşim bu konuda böyle şeyler düşünmüyor. İlişkiden de çekinmiyor, yanımda yatmaktan da. Sanırım hala baba olma düşüncesi onda işlemedi. Gerçi onu da anlıyorum. Daha 21-22 yaşındayız. Yeni evlendik sayılır. İstemiyor olmamıza rağmen tutundu bebeğimiz. Adam daha bir evi geçindirebilecek kadar bile büyümemiş baba olmaya hazırlanıyor. Böyle düşününce de üzüldüm birden şimdi

@nunette cnm daha pazar gunu kanamam oldu o gun doktor ultrasonla bakti kanama alani yok dedi bide alttan muayene etmem gerekiyor dedi
Bende acikcasi tedirgin oldum ama doktor riskli olsa yapmazdi sanirim
Su kar zarar olayi denen durum sonucta kanamanin sebebini anlamak icin muayene yapiliyor
Hatta pazartesi cikmadan tekrar muayene etmek istedi
Allaha emanetiz cnm mutlaka git doktora belki once idrar tahlili isteyecek
Allah yardimcin olsun

Aşı kartımı buldum, 3 doz olmuşum 4. Doz zamanı hamile kalmıştım yaptırtmadım. Toplam 5 dozmuş.

Ben yarın radyoloğa 300 lira vereceğim, perinatolog izinli olmasaydı 320 verecektim kendisine, radyoloji çok da ucuz değil İstanbul Anadolu yakasında ki benim gideceğim hastane orta sevieli bir özel hastane.

ay bu perinatologu soracağım doktoruma hiç bahsetmedi bana sanırım beni radyoloğa yönlendirecek ama emin değilim tabi riskli gebeliklere mi perinatalog bakıyordu?
evet kadın doğum uzmanıları aynı zamanda da riskli gebelik konusunda uzmanlaşmış doktorlar, Radyologlarda iyidir bu işlerinde kötü oldukları anlamına gelmez bazılarının raporlarını beğeniyorum dedi doktorum, ama sen riske atma perinatologa git dedi

Ben yarın radyoloğa 300 lira vereceğim, perinatolog izinli olmasaydı 320 verecektim kendisine, radyoloji çok da ucuz değil İstanbul Anadolu yakasında ki benim gideceğim hastane orta sevieli bir özel hastane.
yaa bizim bu tarafta Avrupa yakasında 200-250 tl oynuyo sorduklarım arasında

canım açıkcası ben eşimden böyle bir şey beklemiyordum. ilk gebeliği öğrendiğimizden bu yana hep yanımda geldi doktora ve ilk 3 ay ilişki yasak dedi doktor o oldu bir kere bile istemedi. bence sana da yasak konulsaydı eşin hassas olurdu. tabi insanız arada nihayetine varmayan şeyler yaşıyoruz özledik birbirimizi inan bizimki mi sizinki mi iyi bilmiyorum birde çok küçükmüşsünüz çok normal heyecanlar tavan şimdi 4 senelik evliyiz 4 aydır bir şey olmuyor ya sanki 40 senelik evli gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…