bir garip oblomov
canım sen rapor almıştın, hemen dondun mu işe? Tekrar bi kontrole gittin mi, bence yorma kendini. Bana 12.haftada gunde 2 fındık 2 ceviz yesen, baska hicbirsey yemesen seni idare eder demişti. 5 6 badem, 5 6 findik, 2 ceviz yemeye çalışıyorum. Mümkünse çiğ badem olmali ama bulmasi zor. Cevizdeki yağın kilo olacağını sanmıyorum. Yine de her gun kocaman bi corba kasesi yenmez herhalde
Lierac kremden memnun olan cok arkadaşım var. Ama önemli olan suyla icerden ve herhangi bir kremle disaridan nemlendirmek. Yağ ile krem arasinda bi fark olacagini sanmıyorum. Kimyasal kremleri karnima boca etmek hic icime sinmiyor. Yağ daha sağlıklı gibi hissediyorum.
Bebegimi 10 gun önce ilk defa hissettim ve gunde en az 15 20 kere hissediyordum. 3 gündür hiç hissetmiyorum
en son ptesi akşamı bi sertlesme kasilma gibi bi hareket yapti ama tekme değildi. Ondan sonra hiç birsey hissetmedim. Zaten çok erken olduğunu biliyorum ama ilk hissettigim hagta her gun 15 20 kere hissettim. Şimdi böyle olunca çok moralim bozuldu
randevum da cuma günü