2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar hastaneden kendi doktorumdan dönüyorum şimdi. cimcime-
Hiç alttan muayene edilicek falan demedi. Normal muayenemizi olduk herşey normal. Bebişimizle özlem giderdik. Kız olduğumuzda garantilendi. Erkek olsa şurasında pipisini görürdük dedi Ağrılarım içinde idrar testi yaptı. Enfeksiyon çıktı ilaç verdi eleviti değiştirdi. Ek olarak kan ilacına başlıyoruz. Yeni ilaçlarımızla tam gaz yola devam. 18. Haftamızın da içinde görünüyormuşuz şuan. Çok şükür

Slm kızlar doktoruma gittim alttan muayene oldum yine de bakalım dedi nerden kanama olmuş görmek istedi ben emindim vajina olmadığına ama doktoruma bıraktım yine
Kanama tahrişten dolayı olmuş enfeksiyon yok tahlilde istemedi zaten idrarda yanma zorlanma vs gibi şeyler yaşamıyorum kaşınma için bi hafta önce antibiyotik kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonu için o mantar yapmış ama çoook hafif dedi akıntı falan Yok sadece krem verdi bebeğim de iyiydi çok şükür şimdilik böyle herşey yolunda gibi çok şükür

ikinizden de güzel haberler aldığıma çok sevindim arkadaşlar :) maşallah :)

Bir kere herkes kendi kilosuna göre yer cevizi herkesin ihtiyacı farklı bünye olarak ben yemediğim şeyleri telafi adına yiyiyorum cevizi kase dediysem çorba kasesi değil resmini atayım mı ?
Herkesin yediği kendine oblomov sormuş ben kendime göre cevabımı verdim sizde kendinize göre verdiniz. Anlatabildim mi ?

tamam cok sevinirim , kilon ne durumda?

hamile kaldığımı öğrendiğim 5. haftadan bu yana 1,7 kg artmış görünüyor. aslında kadın doğumcumun da diyetisyenimin de istediği sabit kalmam. yani vücudun aslında beslenmesi, bebeğin de beslenmesi, ama bir yandan yağ yakması. dolayısıyla totaldeki 1,7'yi beğenmedi :) ben yarabbi şükür derken

güzel haberlere çok sevindim maşallah enfeksiyon mantar falan ilaçla atlatılıyor. bende çok özledim bebeğimi bir an önce temmuz olsun istiyorum

Ben size cevap yazmadim ki. Oblomov sormus, ben de doktorumun bu konuda soyledigini ve kendi yedigimi yazdim. Sizinle ilgili birşey geçiyor mu yorumumda? Bana ne sizin yediginizden

Ben saymıyorum kaç tane ceviz yediğimi aklıma geldikçe atıyorum ağzıma fındık ve bademi de öyle fazla mı kaçırıyorum acaba bazıları 3 tane yiyormuş aklım takıldı şimdi. Hazır almıyorum paketlenen hiçbir şeye güvenmediğimden kabuklu alıp kırıp yiyorum kavanozda biriktiriyorum pratik olıyor karı koca bi gün oturup birkaç kavanoza kırıp biriktiriyoruz o şekilde uzun süre idare ediyor beni :)

İlişki konusunda da hiç kısıtlamadık kendimizi. doktor 9.haftaya kadar bekletti sonra serbest bıraktı :) ama ben acı çekiyorum maalesef ilişkide gebeliğimin başından beri kuruluk var hiç akıntım yok napim katlanıyorum eşimi 9 ay bekletmek istemiyorum bunun lohusalığı var daha bi de.

Kızlar isim konusunda Türkçe kökenli bir isim koymak istiyoruz kızımıza eşimle bu konuda hemfikiriz lakin eşim bir de Kuranda geçen ya da kadın sahabe ismi de olsun istiyor ama ben iki isim istemiyorum bi de bizim beğendiğimiz isimlerin yanına ikinci isim pek uymuyor nasıl seçeceğiz bu ismi bilmiyorum.

Ben istediğim iki ismi kimliğe yazdırıcam. kurandan geçen bir ismi de kulağına okutucam. Hem kulağına okuttuğum isim kaynanamın ismi olduğu için onunda ağzı kapancak (umarım)

Canım "Asya" ,smini düşündün mü ? Hem Türkçe kökenli hemde güzel bir isim :) hatta yeğenimin ismi önereyim dedim :)

Kk
Ben istediğim iki ismi kimliğe yazdırıcam. kurandan geçen bir ismi de kulağına okutucam. Hem kulağına okuttuğum isim kaynanamın ismi olduğu için onunda ağzı kapancak (umarım)
Kaynanan karışıyor sanırım isim konusunda neden karışırlar anlamam çocuğu biz eşlerimizle birlikte yapıyorız isim koymak da bizim hakkımız diye düşünüyorum :) benim kayınvalidem karışmıyor hiç bahsini dahi geçirmedi ama ben onun ismini seviyorum kendisini de sevdiğimden adını koysam mı acaba diye düşündüm hem mutlu olur diye ama diğer beğendiğimiz ismin yanına uymadı pek.

Canım "Asya" ,smini düşündün mü ? Hem Türkçe kökenli hemde güzel bir isim :) hatta yeğenimin ismi önereyim dedim :)
Kuzenim koydu o ismi canım beğeniyordum evet. Biz Gökçe, Aybüke ya da Bilge düşünüyoruz bu isimlerin yanına bir de Kuranda geçen bir isim koymak istiyor eşim ama yakışmıyor ikisi birden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…