2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben yine kendi zevkime göre birer takım bir şeyler alacağım onlar da kendi zevklerine göre alırlar. heves etmişler konuşmuşlar saolsunlar almayın da diyemedim
Bana alacakları şeylerin ücretini teklif ettiler canım ben yine zevkime göre alıcam :) kimi bebek arabasının ücretini ödeyecek, kimi park yatağın, kimi anakucağının vs. çok hoşuma gitti böyle düşünülmesi açıkçası :)

Ben de göbek deliğimin 3-4 parmak kadar altında hissediyorum damar atması gibi. Bazen daha belirgin oluyor tekmeler. Dün bir saat boyunca art arda hissettim sanırım hıçkırık tuttu diye düşündüm :)

Ermenileri bilemem ama yahudiler sunnet olur. Hatta cok önemli olan için.
Ben de bazen durup bakiyorum, nerden bulmuslar bu isimleri diye. Çok enteresan isimler koyanlar var, hic duymamisim

Bende çok fazla her şeye ses çıkaran bir gelin olmadım ama konu bebeğimse gerekirse kalp kırarım diye düşünüyorum. Bir gelin olarak görümcem bile o ismi koymamışken ben kimsenin gönlünü hoş edemem. Benimde gönlümün hoş olması lazım. Kimseciklerde kusura bakmasın ya da isterlerse baksınlar. İlk kez anne oluyorum şurda. Prenses çizgimden çıkıyorum sanırım

ay o daha güzelmiş ama ben isteyemem ya gönüllerine göre alsınlar

Ermenileri bilemem ama yahudiler sunnet olur. Hatta cok önemli olan için.
Ben de bazen durup bakiyorum, nerden bulmuslar bu isimleri diye. Çok enteresan isimler koyanlar var, hic duymamisim

gerçi hristiyanlarda da var sağlık açısından oluyorlar. ama yahudiler de hiç duymamıştım şimdi sordum isimlerinin anlamını çok meraklıyım

Kızlar benim koca göbüşüm bakınca tık tık atıyor. Bu ne acaba. Her yeri tık tık atıyor. Ama belli bir noktası daha belirgin atıyor. Sizde baktığınızda görüyor musunuz?

Kızlar benim koca göbüşüm bakınca tık tık atıyor. Bu ne acaba. Her yeri tık tık atıyor. Ama belli bir noktası daha belirgin atıyor. Sizde baktığınızda görüyor musunuz?

Tekme attığı zaman baya dışarıdan görüyorum ben. Zayıf olan insanlarda normalmiş o şekilde farkedilmesi. Belki senin de bebişinin tekmeleridir :)

Tekme attığı zaman baya dışarıdan görüyorum ben. Zayıf olan insanlarda normalmiş o şekilde farkedilmesi. Belki senin de bebişinin tekmeleridir :)
Bence tekme değil tekme olsa görmek dışında hissederdimde.
Bir de hep olan bir şey bu. Kalp atışı gibi. Kendi kalp atışımın yansıması olarak düşünüyorum. Ama göbeğimde bu kadar belirgin görünce bebeğin kalbi ile alakalı olabilir mi diye merak ettim. bir garip oblomov sanki böyle bir şeylerden bahsetmişti çok hatırlayamıyorum ama.

biyiklari mi var
Nasil bir mutluluksun sen sukurler olsun yasatana.

Haftaya radyoloji uzmani organlarini incelesin dedi doktorum randevu verdiler. biz kadin dogumcularda bakiyoruz ama rapor verme yetkisi onlarda dedi. mecbur gidilecek yani. bunun bir ara konusu gecmisti o yuzden paylasmak istedim

Selam hanımlar... bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür bebeğimin herşeyi normal
çıktı. Doktor senin vücudunda ödem var dedi. Kan ve idrar tahlili verdim. Gebelik zehirlenmesi diye bir rahatsızlık varmış. Ondan şüphelendi inşallah sonuçlarım temiz çıkar. Bugün bebeğim zafer işareti yaptı ultrasonda Resmini attım parmaklarını yiyeceğim onun

Eklentiler

• IMG_0031.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_0033.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 111
Bende bugün bebeğimi gördüm canım. Çok mutluyum tarifi yok bu hislerin gerçekten.

İkinizede maşallah kızlar çok güzel görünüyor. Yerim onların bıyıklarını ellerini aiiiyyy

maşallah bebeklerinize kızlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
benim doktorum dün ayrıntılı ultrason için perinoloji uzmani olsun mutlaka dedi, araştırıyoruz şimdilik.
ben 16. haftada hissetmeye başladım tekmeleri, eşimde hissediyo. tekme atarken karnimda belli oluyo pit pit vuruşu
şimdi vücudumuzda kan akışı arttığı için bebek hareketi hissetmeyip de karninda damar atmasi goruyo olabilir misiniz ?benim de atiyo ama bebek atinca hem hissediyosunuz hem biraz daha farkli oluyo. insan hareketleri hissedince hareket etmediğinde ufak bi telas yasiyo

Canım baba olma düşüncesi onda işlemedi deme. Sağlık sıkıntısı yok ise ilişki hamilelikte zararlı değil. Biz kalbi dinleyene kadar doktor talebiyle ilişki yaşamadık. Sonra doktorumuz nprmal hayatınıza dönebilirsiniz dedi. Biz hamilelikten öncesi gibi devam ediyoruz. Bu bebeğimizi önemsemediğimizi göstermez , ona zarar vermiyoruz ki.

Oyyy maşallah paşaya :) tipe bak :)

Maşallah canım. Barışla huzurla sevgiyle büyüsün inşallah :)

ben oruç tutmuyorum, uyuyup kaliyorum çoğu zaman iftardan sonra esim topluyo sofrayi, sahuru hazirlayip beni kaldiriyo
neden kaldiryosun diyorum oğlumuz tekne orucu tutuyo diyo ona da kıyamıyorum tek basina sahur yapmak istemiyo haklı olarak
is yerinde yürümen cok güzel yaaa en azından akşama kalmaz yürümüş olursun supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…