- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #17.081
Bana alacakları şeylerin ücretini teklif ettiler canım ben yine zevkime göre alıcam :) kimi bebek arabasının ücretini ödeyecek, kimi park yatağın, kimi anakucağının vs. çok hoşuma gitti böyle düşünülmesi açıkçası :)ben yine kendi zevkime göre birer takım bir şeyler alacağım onlar da kendi zevklerine göre alırlar. heves etmişler konuşmuşlar saolsunlar almayın da diyemedim
Ermenileri bilemem ama yahudiler sunnet olur. Hatta cok önemli olan için.kızlar biz oğlumuza isim bulamazken millet nasıl isim buluyor ya şimdi instagramda geziyordum rastgele bir sayfaya baktım ikizleri vardı sünnet olacaklarmış çocukların ismi Rohan ve Milanilk ermeni yahudi falanlar mı acaba diye düşündüm sonra kendime geldi onlarda sünnet yok ki diye
Bende çok fazla her şeye ses çıkaran bir gelin olmadım ama konu bebeğimse gerekirse kalp kırarım diye düşünüyorum. Bir gelin olarak görümcem bile o ismi koymamışken ben kimsenin gönlünü hoş edemem. Benimde gönlümün hoş olması lazım. Kimseciklerde kusura bakmasın ya da isterlerse baksınlar. İlk kez anne oluyorum şurda.mutlaka olacak canım keşke olmasa amaben çeyizim serilirken kimseyi istememişti kuzenlerle kız kıza yazarız güler eğleniriz demiştim ama kayınvalidem kendiyle birlikte 10-15 kişi getirmişti ben altta kalır mıyım çağırdım halamları gelinlerini olduk mu 30-40 kişi hiçbir şeye karışmamıştım bazen insanlar içlerinde kalan şeyleri yapıyorlar bende engel olmuyorum napayım huzurum kaçacağına kendi isteğimden feragat ediyorum. ama çocuk işi bambaşka isim konusunda anne baba karar vermeli 3. kişinin gönlü olsun diye isim koymak ne bileyim yanlış karışmasalar düşünceli olsalar keşke
Bana alacakları şeylerin ücretini teklif ettiler canım ben yine zevkime göre alıcam :) kimi bebek arabasının ücretini ödeyecek, kimi park yatağın, kimi anakucağının vs. çok hoşuma gitti böyle düşünülmesi açıkçası :)
Ermenileri bilemem ama yahudiler sunnet olur. Hatta cok önemli olan için.
Ben de bazen durup bakiyorum, nerden bulmuslar bu isimleri diye. Çok enteresan isimler koyanlar var, hic duymamisim
Kızlar benim koca göbüşüm bakınca tık tık atıyor. Bu ne acaba. Her yeri tık tık atıyor. Ama belli bir noktası daha belirgin atıyor. Sizde baktığınızda görüyor musunuz?
Bence tekme değil tekme olsa görmek dışında hissederdimde.Tekme attığı zaman baya dışarıdan görüyorum ben. Zayıf olan insanlarda normalmiş o şekilde farkedilmesi. Belki senin de bebişinin tekmeleridir :)
Bende bugün bebeğimi gördüm canım. Çok mutluyum tarifi yok bu hislerin gerçekten.biyiklari mi var
Nasil bir mutluluksun sen sukurler olsun yasatana.
Eki Görüntüle 2012117
Haftaya radyoloji uzmani organlarini incelesin dedi doktorum randevu verdiler. biz kadin dogumcularda bakiyoruz ama rapor verme yetkisi onlarda dedi. mecbur gidilecek yani. bunun bir ara konusu gecmisti o yuzden paylasmak istedim
Amin canim.Ben 28.cuzude alabilirim kimse almadiysaAllah kabul etsin canım ağzına sağlık
biyiklari mi var
Eki Görüntüle 2012117
Haftaya radyoloji uzmani organlarini incelesin dedi doktorum randevu verdiler. biz kadin dogumcularda bakiyoruz ama rapor verme yetkisi onlarda dedi. mecbur gidilecek yani. bunun bir ara konusu gecmisti o yuzden paylasmak istedim
İkinizede maşallah kızlar çok güzel görünüyor. Yerim onların bıyıklarını ellerini aiiiyyySelam hanımlar... bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür bebeğimin herşeyi normal
çıktı. Doktor senin vücudunda ödem var dedi. Kan ve idrar tahlili verdim. Gebelik zehirlenmesi diye bir rahatsızlık varmış. Ondan şüphelendi inşallah sonuçlarım temiz çıkar. Bugün bebeğim zafer işareti yaptı ultrasonda Resmini attım parmaklarını yiyeceğim onun
Canım baba olma düşüncesi onda işlemedi deme. Sağlık sıkıntısı yok ise ilişki hamilelikte zararlı değil. Biz kalbi dinleyene kadar doktor talebiyle ilişki yaşamadık. Sonra doktorumuz nprmal hayatınıza dönebilirsiniz dedi. Biz hamilelikten öncesi gibi devam ediyoruz. Bu bebeğimizi önemsemediğimizi göstermez , ona zarar vermiyoruz ki.Benim eşim bu konuda böyle şeyler düşünmüyor. İlişkiden de çekinmiyor, yanımda yatmaktan da. Sanırım hala baba olma düşüncesi onda işlemedi. Gerçi onu da anlıyorum. Daha 21-22 yaşındayız. Yeni evlendik sayılır. İstemiyor olmamıza rağmen tutundu bebeğimiz. Adam daha bir evi geçindirebilecek kadar bile büyümemiş baba olmaya hazırlanıyor. Böyle düşününce de üzüldüm birden şimdi
Oyyy maşallah paşaya :) tipe bak :)biyiklari mi var
Eki Görüntüle 2012117
Maşallah canım. Barışla huzurla sevgiyle büyüsün inşallah :)Selam hanımlar... bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür bebeğimin herşeyi normal
çıktı. Doktor senin vücudunda ödem var dedi. Kan ve idrar tahlili verdim. Gebelik zehirlenmesi diye bir rahatsızlık varmış. Ondan şüphelendi inşallah sonuçlarım temiz çıkar. Bugün bebeğim zafer işareti yaptı ultrasonda Resmini attım parmaklarını yiyeceğim onun
ben oruç tutmuyorum, uyuyup kaliyorum çoğu zaman iftardan sonra esim topluyo sofrayi, sahuru hazirlayip beni kaldiriyoÖncelikle günaydın herkeseee...
Ben de aynıyım arkadaşım. İşten eve gelmem akşam 6.30-7.00 arası oluyor ve çok uykulu oluyorum. Yemeği bazen adam gibi hazırlayamıyorum, hazırlayınca ve kaldırınca da külçe gibi yığılıyorum ki göya akşamları yürüyüş yapacaktık hep. Gündüz iş yerinde öğle yemeklerinden sonra yürümek iyi geliyor hem güneş alıyorum ama akşam o fırsat olamıyor ve belki de bu sebepten aşırı mide şişkinliği yaşıyorum. Sanki dünyaları yemişim gibi. Sanırım bu ara mide sorunu çoğumuzda var. Rahim büyüdükçe bağırsak ve mideyi sıkıştırıyor o nedenle diye biliyorum. Bir de hamilelik hormonu sindirim sistemini yavaşlatıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?