- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #17.061
Aynen canım iyi ki varlar. Ben de onların vaatlerine güvenip bir şey almıyorum henüz :)kızlar şimdi halalarımı aradım kandil mübareği için .bebeğime alacaklarını kararlaştırmışlar bile biri şunu aldın mı almadıysan ben alcam biri bunu aldın mı almadıysan ben alcam dedi nasıl duygulandım anlatamam aileler iyi ki varlar evleneceğim zaman çeyizime de çok yardım etmişlerdi Allah onlardan razı olsun
Aynen canım iyi ki varlar. Ben de onların vaatlerine güvenip bir şey almıyorum henüz :)
Karışmıyor da sadece kendince şakayla karışık söylüyor. Kızımın adına Nazlı Merih koyuyorum. Nazlı kendi annemin ismi olduğundan dolayı kendince neden benim adım olmuyor dedi. Bende kızın neden koymadı o zaman dedim. Öyle diyince kulağına bari okunsa hem kurandan isim olur dedi aklıma yattıKk
Kaynanan karışıyor sanırım isim konusunda neden karışırlar anlamam çocuğu biz eşlerimizle birlikte yapıyorız isim koymak da bizim hakkımız diye düşünüyorum :) benim kayınvalidem karışmıyor hiç bahsini dahi geçirmedi ama ben onun ismini seviyorum kendisini de sevdiğimden adını koysam mı acaba diye düşündüm hem mutlu olur diye ama diğer beğendiğimiz ismin yanına uymadı pek.
Kızlar hastaneden kendi doktorumdan dönüyorum şimdi.cimcime-
Hiç alttan muayene edilicek falan demedi. Normal muayenemizi olduk herşey normal. Bebişimizle özlem giderdik. Kız olduğumuzda garantilendi. Erkek olsa şurasında pipisini görürdük dediAğrılarım içinde idrar testi yaptı. Enfeksiyon çıktı ilaç verdi eleviti değiştirdi. Ek olarak kan ilacına başlıyoruz. Yeni ilaçlarımızla tam gaz yola devam. 18. Haftamızın da içinde görünüyormuşuz şuan. Çok şükür
Slm kızlar doktoruma gittim alttan muayene oldum yine de bakalım dedi nerden kanama olmuş görmek istedi ben emindim vajina olmadığına ama doktoruma bıraktım yine
Kanama tahrişten dolayı olmuş enfeksiyon yok tahlilde istemedi zaten idrarda yanma zorlanma vs gibi şeyler yaşamıyorum kaşınma için bi hafta önce antibiyotik kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonu için o mantar yapmış ama çoook hafif dedi akıntı falan Yok sadece krem verdi bebeğim de iyiydi çok şükür şimdilik böyle herşey yolunda gibi çok şükür
Ay çok güzel bir şey hissetmek yakızlar sabah ağrım var dedim ya öğleye doğru geçti şükürler olsun ve şimdi bebeğimi göbeğimde hissediyorum acaba yukarı çıktı ondan mı ağrım oldu? böyle bir şey yaşayan var mı? az önce zıpladı galiba acayip sarsıldımhıçkırık mıydı acaba
Aa cok şaşırdımhamile kaldığımı öğrendiğim 5. haftadan bu yana 1,7 kg artmış görünüyor. aslında kadın doğumcumun da diyetisyenimin de istediği sabit kalmam. yani vücudun aslında beslenmesi, bebeğin de beslenmesi, ama bir yandan yağ yakması. dolayısıyla totaldeki 1,7'yi beğenmedi :) ben yarabbi şükür derken
Yani kimlige nazlı merih yazılacak, kulağına kv ismi dahil 3 isim okunacak. Doğru mu anladim? Biz de kimlige iki isim yazdiracagiz, birini babasi birini ben koydum. Bi de kulagina Muhammed de okunsun istiyorum ama üç isim okunur mu bilemedim. Nazlı çok kibar bi isim gerçekten, hepsi ismiyle yaşasınKarışmıyor da sadece kendince şakayla karışık söylüyor. Kızımın adına Nazlı Merih koyuyorum. Nazlı kendi annemin ismi olduğundan dolayı kendince neden benim adım olmuyor dedi. Bende kızın neden koymadı o zaman dedim. Öyle diyince kulağına bari okunsa hem kurandan isim olur dedi aklıma yattı
Hanımefendi siz neden bu kadar saldırgansınız? Size yorum bile yapmadım, başkasıyla olan konuşmama müdahale ediyorsunuz. Hepimiz hamileyiz, guzel seyler paylaşmak için buradayız. Herhangi bir polemiğin, tartışmanın yeri burasi değil. Bdv ile ilgilenebilirsiniz isterseniz. Ama burada kavga değil, bebeklerimizle ilgili paylaşım görmek istiyoruz. Biraz gevşeyin, sakinleşin, hatta hep beraber hamile yogasi yapalımtabi ki size ne ?
Aa cok şaşırdımyani yaklaşık 15 haftada 2 kilo bile degil yine de çok muymus? Kilo veya şeker sıkıntınız var mı, yoksa düzenli ve az kilo alarak beslenmek için mi gidiyorsunuz diyetisyene?
Nunutte Y Yakamoz geçmiş olsun kızlar tekrar
bir garip oblomov aa hıçkırık mı acaba ❤ ben de 3 gündür hissetmiyorum demistim, simdi hapsurunca ayni yerden kipirdadi cok mutlu oldum ❤
Yani kimlige nazlı merih yazılacak, kulağına kv ismi dahil 3 isim okunacak. Doğru mu anladim? Biz de kimlige iki isim yazdiracagiz, birini babasi birini ben koydum. Bi de kulagina Muhammed de okunsun istiyorum ama üç isim okunur mu bilemedim. Nazlı çok kibar bi isim gerçekten, hepsi ismiyle yaşasın
Ay çok güzel bir şey hissetmek yadoktor bana bu ay hissedersin dedi. Ben de heyecanla bekliyorum. Darısı başıma
Yani kimlige nazlı merih yazılacak, kulağına kv ismi dahil 3 isim okunacak. Doğru mu anladim? Biz de kimlige iki isim yazdiracagiz, birini babasi birini ben koydum. Bi de kulagina Muhammed de okunsun istiyorum ama üç isim okunur mu bilemedim. Nazlı çok kibar bi isim gerçekten, hepsi ismiyle yaşasın
Bu konuda çok emin olamıyorum açıkçası. 3 isim bana da saçma geliyor. Ee sadece o ismi okutuncada kimlikteki isimlerin anlamı kalmıyormuş gibi geliyor. Sadece o isim okunursa istemem sanırım ya 3ünü okuyun yada sadece kimlikte yazılanı okuyun derim sanırım. Ben görmeden okunmazsa tabibilmiyorum ki bildiğin zıpladı içinde hıçkırık olabileceğini düşündümkulağına sadece kendi ismi okunur diyebiliyorum ben yani nüfusta yazılacak isim. sizlerin dediği göbek adı olarak kalacaksa yani sadece sizler ve çocuğunuz bilecekse göbek kordonu kesilirken konur ve dini isim olmasına özen gösterilir çünkü mahşerde o isimle çağıralacağımızı söylerler. ne kadar doğru bilmiyorum ama ben göbek adını Adem koyduracağım. kadınlarda Havvaların erkeklerde de Ademlerin ilk önce çağıralacağını söylerler.
Bu konuda çok emin olamıyorum açıkçası. 3 isim bana da saçma geliyor. Ee sadece o ismi okutuncada kimlikteki isimlerin anlamı kalmıyormuş gibi geliyor. Sadece o isim okunursa istemem sanırım ya 3ünü okuyun yada sadece kimlikte yazılanı okuyun derim sanırım. Ben görmeden okunmazsa tabiHer şey çok güzel iyi hoşta ileride genelimizi böyle sıkıntılar bekliyor. Belki bu en hafifi. Doğuma girerken doğumdan sonra, odasıyla alakalı gibi gibi sorunlar. Sanki herkes bir şeylere burnunu sokacakmış gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Aynen canım hele bi de kuzenler varsa sınıfta hepsinin adı soyadı aynı oluyo dede babanne ismi almış olanların isim aynı soyad aynı insan nasıl çağıracağını şaşırıyor :)ARkadaşlar bir öğretmen olarak söylüyorum ki burada ki diğer öğretmen arkadaşlarda söylemişti hatırlatma olsun :) 2 isim okullarda ve bürokratik ortamlarda sııkıntı olabiliyor :) Hatta bazı isimler o kadar popüler ki bir sınıfta aynı isimden 5 kişi falan oluyor oda sıkıntı oluyor benden size nacizane tavsiye bir isim popülerse koyacağınız diğerini daha normal bir isim koyabilirsiniz mesela "Ayşe Ece" "Ayşe Mina" tarzı :) tabi herrkesin kendi bileceği iş ama gerçekten okulda sıkıntı oluyor :) ohhh çok uzun oldu açıklama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?