2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar şimdi halalarımı aradım kandil mübareği için .bebeğime alacaklarını kararlaştırmışlar bile biri şunu aldın mı almadıysan ben alcam biri bunu aldın mı almadıysan ben alcam dedi nasıl duygulandım anlatamam aileler iyi ki varlar evleneceğim zaman çeyizime de çok yardım etmişlerdi Allah onlardan razı olsun

Aynen canım iyi ki varlar. Ben de onların vaatlerine güvenip bir şey almıyorum henüz :)

kızlar sabah ağrım var dedim ya öğleye doğru geçti şükürler olsun ve şimdi bebeğimi göbeğimde hissediyorum acaba yukarı çıktı ondan mı ağrım oldu? böyle bir şey yaşayan var mı? az önce zıpladı galiba acayip sarsıldımhıçkırık mıydı acaba

Karışmıyor da sadece kendince şakayla karışık söylüyor. Kızımın adına Nazlı Merih koyuyorum. Nazlı kendi annemin ismi olduğundan dolayı kendince neden benim adım olmuyor dedi. Bende kızın neden koymadı o zaman dedim. Öyle diyince kulağına bari okunsa hem kurandan isim olur dedi aklıma yattı

Oh kızlar gözünüz aydın, geçmiş olsun. Allah beterlerinden saklasın. Bu akşam güzel bir uyku çekersiniz artık.

Ay çok güzel bir şey hissetmek ya doktor bana bu ay hissedersin dedi. Ben de heyecanla bekliyorum. Darısı başıma

Aa cok şaşırdım yani yaklaşık 15 haftada 2 kilo bile degil yine de çok muymus? Kilo veya şeker sıkıntınız var mı, yoksa düzenli ve az kilo alarak beslenmek için mi gidiyorsunuz diyetisyene?

Nunutte Y Yakamoz geçmiş olsun kızlar tekrar

bir garip oblomov aa hıçkırık mı acaba ❤ ben de 3 gündür hissetmiyorum demistim, simdi hapsurunca ayni yerden kipirdadi cok mutlu oldum ❤

Yani kimlige nazlı merih yazılacak, kulağına kv ismi dahil 3 isim okunacak. Doğru mu anladim? Biz de kimlige iki isim yazdiracagiz, birini babasi birini ben koydum. Bi de kulagina Muhammed de okunsun istiyorum ama üç isim okunur mu bilemedim. Nazlı çok kibar bi isim gerçekten, hepsi ismiyle yaşasın

tabi ki size ne ?
Hanımefendi siz neden bu kadar saldırgansınız? Size yorum bile yapmadım, başkasıyla olan konuşmama müdahale ediyorsunuz. Hepimiz hamileyiz, guzel seyler paylaşmak için buradayız. Herhangi bir polemiğin, tartışmanın yeri burasi değil. Bdv ile ilgilenebilirsiniz isterseniz. Ama burada kavga değil, bebeklerimizle ilgili paylaşım görmek istiyoruz. Biraz gevşeyin, sakinleşin, hatta hep beraber hamile yogasi yapalım

bilmiyorum ki bildiğin zıpladı içinde hıçkırık olabileceğini düşündüm kulağına sadece kendi ismi okunur diyebiliyorum ben yani nüfusta yazılacak isim. sizlerin dediği göbek adı olarak kalacaksa yani sadece sizler ve çocuğunuz bilecekse göbek kordonu kesilirken konur ve dini isim olmasına özen gösterilir çünkü mahşerde o isimle çağıralacağımızı söylerler. ne kadar doğru bilmiyorum ama ben göbek adını Adem koyduracağım. kadınlarda Havvaların erkeklerde de Ademlerin ilk önce çağıralacağını söylerler.

Bu konuda çok emin olamıyorum açıkçası. 3 isim bana da saçma geliyor. Ee sadece o ismi okutuncada kimlikteki isimlerin anlamı kalmıyormuş gibi geliyor. Sadece o isim okunursa istemem sanırım ya 3ünü okuyun yada sadece kimlikte yazılanı okuyun derim sanırım. Ben görmeden okunmazsa tabi Her şey çok güzel iyi hoşta ileride genelimizi böyle sıkıntılar bekliyor. Belki bu en hafifi. Doğuma girerken doğumdan sonra, odasıyla alakalı gibi gibi sorunlar. Sanki herkes bir şeylere burnunu sokacakmış gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun

mutlaka olacak canım keşke olmasa ama ben çeyizim serilirken kimseyi istememişti kuzenlerle kız kıza yazarız güler eğleniriz demiştim ama kayınvalidem kendiyle birlikte 10-15 kişi getirmiştiben altta kalır mıyım çağırdım halamları gelinlerini olduk mu 30-40 kişihiçbir şeye karışmamıştım bazen insanlar içlerinde kalan şeyleri yapıyorlar bende engel olmuyorum napayım huzurum kaçacağına kendi isteğimden feragat ediyorum. ama çocuk işi bambaşka isim konusunda anne baba karar vermeli 3. kişinin gönlü olsun diye isim koymak ne bileyim yanlış karışmasalar düşünceli olsalar keşke

ARkadaşlar bir öğretmen olarak söylüyorum ki burada ki diğer öğretmen arkadaşlarda söylemişti hatırlatma olsun :) 2 isim okullarda ve bürokratik ortamlarda sııkıntı olabiliyor :) Hatta bazı isimler o kadar popüler ki bir sınıfta aynı isimden 5 kişi falan oluyor oda sıkıntı oluyor benden size nacizane tavsiye bir isim popülerse koyacağınız diğerini daha normal bir isim koyabilirsiniz mesela "Ayşe Ece" "Ayşe Mina" tarzı :) tabi herrkesin kendi bileceği iş ama gerçekten okulda sıkıntı oluyor :) ohhh çok uzun oldu açıklama :)

kızlar biz oğlumuza isim bulamazken millet nasıl isim buluyor ya şimdi instagramda geziyordum rastgele bir sayfaya baktım ikizleri vardı sünnet olacaklarmış çocukların ismi Rohan ve Milan ilk ermeni yahudi falanlar mı acaba diye düşündüm sonra kendime geldi onlarda sünnet yok ki diye

Aynen canım hele bi de kuzenler varsa sınıfta hepsinin adı soyadı aynı oluyo dede babanne ismi almış olanların isim aynı soyad aynı insan nasıl çağıracağını şaşırıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…