- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #17.101
biyiklari mi var
Nasil bir mutluluksun sen sukurler olsun yasatana.
Eki Görüntüle 2012117
Haftaya radyoloji uzmani organlarini incelesin dedi doktorum randevu verdiler. biz kadin dogumcularda bakiyoruz ama rapor verme yetkisi onlarda dedi. mecbur gidilecek yani. bunun bir ara konusu gecmisti o yuzden paylasmak istedim
Oyy ikisine de maşallahSelam hanımlar... bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür bebeğimin herşeyi normal
çıktı. Doktor senin vücudunda ödem var dedi. Kan ve idrar tahlili verdim. Gebelik zehirlenmesi diye bir rahatsızlık varmış. Ondan şüphelendi inşallah sonuçlarım temiz çıkar. Bugün bebeğim zafer işareti yaptı ultrasonda Resmini attım parmaklarını yiyeceğim onun
Amin canim.Ben 28.cuzude alabilirim kimse almadiysa
biyiklari mi var
Eki Görüntüle 2012117
Haftaya radyoloji uzmani organlarini incelesin dedi doktorum randevu verdiler. biz kadin dogumcularda bakiyoruz ama rapor verme yetkisi onlarda dedi. mecbur gidilecek yani. bunun bir ara konusu gecmisti o yuzden paylasmak istedim
Ay ben bunlari yerim ya masallah bende ozledim oglumu temmuz gel bir an onceSelam hanımlar... bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür bebeğimin herşeyi normal
çıktı. Doktor senin vücudunda ödem var dedi. Kan ve idrar tahlili verdim. Gebelik zehirlenmesi diye bir rahatsızlık varmış. Ondan şüphelendi inşallah sonuçlarım temiz çıkar. Bugün bebeğim zafer işareti yaptı ultrasonda Resmini attım parmaklarını yiyeceğim onun
Maşallah canım bebisineSelam hanımlar... bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür bebeğimin herşeyi normal
Hemide pos biyikkkkbiyiklari mi var
Eki Görüntüle 2012117
Canım benim doktor 24.haftaya kadar yapılabilir dediMerhaba kızlar,
Ayrıntılı ultrasonu 20. haftada yapıyorlarmış, ancak ben 20. haftamda tatile çıkıyorum. 19. haftamda gitsem yaparlar mı acaba?
Allah kabul etsin ağzına sağlık canımKizlar gec oldu ama kandiliniz mubarek olsun hepinizin.. Allah dualarinizi kabul etsin insallah.bir garip oblomov 26.cüzü okudum haberin olsun.
bende dün akşamdan beri var kasıklarımda özellikle kaskatı taş gibi oluyor ben bebeğime yordum ama ovalayınca geçiyhor ve canımı da çok yakıyorHayirli geceler,
Kac gundur giremiyorum ramazan telasesinden.
Ins herkes iyidir, ben biraz once uykumdan bi uyandin karnim taslasmaya basliyo sanci miydi neydi bilemedim. Cok erken degil mi karnin tas gibi sert olmasi? Ilk hamileligimde 23. hafta bole sık sık olmaya baslamisti ve rahim agzi kisamasi baslamisti. Doguma kadar hastanede kalmistim 4 ayAyni seyleri tekrar yasayacagim diye cok korkuyorum. Bu sefer kizim da varHickira hickira bi agit tutturdum birden sinirlerim bosaldi
yaaakızlar bu velet tam göbek deliğime vuruyoriçerde neler yapıyor çok merak ediyorum
Aa cok şaşırdımyani yaklaşık 15 haftada 2 kilo bile degil yine de çok muymus? Kilo veya şeker sıkıntınız var mı, yoksa düzenli ve az kilo alarak beslenmek için mi gidiyorsunuz diyetisyene?
Nunutte @Yakamoz geçmiş olsun kızlar tekrar
bir garip oblomov aa hıçkırık mı acaba ❤ ben de 3 gündür hissetmiyorum demistim, simdi hapsurunca ayni yerden kipirdadi cok mutlu oldum ❤
öncelikle günaydın herkese :)
cnm şöyle ki, 5. haftada doktor kontrolüne ilk gittiğimde 83 kg idim. bunun üzerine doktorum tarafından ennnnn fazla 90 kg olmalısın, ki olma, diyetisyene gidip bu kiloyu sabit tut dedi. almamı istemiyorlar ileri dönemde şeker sıkıntım çıkabilir düşüncesiyle. mevcutta şeker düşüklüğüm nedeniyle ileri yıllar için potansiyel bir diyabet adayıyım dikkat etmezsem zaten. aynı zamanda haşimato da var bünyemi yavaşlatan bir etkisi var onun da. bu nedenle kontrol altında tutuluyorum. ama aynı zamanda düzenli beslenmek için de gidiyorum, zaten fazla kg ile başladım, alacağım doğum kiloları sonradan beni her anlamda olumsuz etkileyebilir
canım 90a kadar olan kilonun hepsini 6. aydan sonra almanı istiyorlardır kime sorduysam 5. aydan sonra hiçbir şey yemediğim halde inanılmaz kilo aldım diyor hatta şimdi patronun eşiyle konuştum o da aynı şeyi söyledişimdiden 8 kilo alanlar var dedim onlar 25 kiloyla kapatırlar heralde dedi 3 çocuk sahibi kendisi hep 8-9 kiloyla bitirmiş hamileliğini ve bebekleri hep 3kilo üstü doğmuş annenin kilosu annede kalıyor bebeğim iyi olsun da ben kilo alırım düşüncesi çok yanlış diyetisyene gitmekle en iyisini yapmışsın hele haşimaton da varsa. şu troitlerden nasıl kurtyulcaz bilmiyorum bende hep diken üstündeyim biraz yorulsam kalbim çarpsa acaba değerim mi düştü diye korkuyorum hep
tam listeni yazabilir misin
cnm son listem aşağıdaki gibi... ama belirtmekte fayda görüyorum, bu benim kiloma ve değerlerime göre hazırlanan bir gebelik beslenme planı. belki bir fikir olabilir sizler için ama yine de kendinize göre adapte etmeniz daha iyi
Kahvaltı (07:30)
2 dilim esmer ekmek + 1 dilim peynir + 1 yumurta + 1 yemek kaşığı lor peyniri + 2 ceviz + Bol yeşillik + Şekersiz açık çay
Ara (10:00)
1 meyva + 3 ceviz
Öğle (12:00)
4 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık + Etsiz sebze yemeği/Evde yapılmış salata + 2 dilim esmer ekmek + 1 bardak yoğurt
Ara (14:30)
1 meyva + 2 ceviz
Ara (17:00)
1 meyva + 10 çiğ badem/2-3 ceviz
Akşam (19:00) seçenekler:
Etsiz sebze yemeği + 2 dilim esmer ekmek + 1 kase yoğurt
Etli sebze yemeği + Yarım kase yoğurt + 2 dilim esmer ekmek
8 kaşık kurubaklagil + Salata + Yarım kase yoğurt + 1 dilim esmer ekmek
1 tam ve 2 yumurta beyazı ile yapılmış menemen + 2 dilim esmer ekmek + 1 bardak ayran
Ara (21:00)
Akşam yemeğine eklenebilir, 1 bardak kefir/1 kase yoğurt/1bardak süt veya laktozsuz süt
Her gün 3 litre su
Günaydın kızlar.
Canım listen çok güzel görünüyor. Saatlere uymak zorunlu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?