2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

bende bu tarz besleniyorum benim sadece öğle ve akşam yemeğinde ekmeğim yok onun yerine makarna ya da bulgur yiyorumlisten gayet güzelmiş aç kalmadan kilonu koruyacaksın arada kaçamaklar olursa onları hafta sonuna sakla

yok aslında troide yormuyorum 2 kişilik nefes alıp 2 kişilik kan pompalıyor vücut bunu biliyorum ama arada ya birbirine karışıyorsa diye de düşünmeden alamıyorum kendimi

yahu bu bildiğin fotoğrafta poz verirken yapılan zafer işaretini yapmış ay çok şirin olmuş tam bir albümlük foto :) maşallah kuzucuğa

o saatler benim kalkma, işe gidiş, öğle tatilim, dönüşüm vs gibi şeylere ayarlı canım. bi nevi ben bu saatlerle yaşıyorum diyim :) ondan belirtilen saatlerde yiyorum ama hafta sonları kayıyor tabi.
Çok iyimiş. Ben ekmeğinde yemeğinde anasını ağlatıyorum

çok güzeeelll maşallah minnoşa

öncelikle teşekkür ederim canım, ben de her gün neredeyse aynısını uyguluyorum saatleriyle ,en sağlıklı bu şekilde cünkü bebeklerimiz için, ama 3 litre değilde 2 litre su içebiliyorum zorla, o da benim kiloma yeterli zaten =)

Gamzeli0603 19. Cuz
YaKaMoZz-z 27. Cuz
J Jellybon_ 7. cüz
parle 8. cüz
utkumuz 11. cüz
T Tuba_m 15. cüz
ismetbeyinbiricikhanimi 30. cüz
misss_girl 17. cüz
Lady10 28. Cuz
F Fatimasevket 29. cüz

kızlar cüzler ne durumda özellikle bayadır girmeyenler var J Jellybon_ T Tuba_m misss_girl ve yeni cüz alanlar arifeye kadar biter mi? arife akşamı bağışlamasını yaparım diyorum biterse. bilgilendirirseniz sevinirim birde kızlar K kuzucuk87 Gamzeli0603 Merymavi Y yakamozz masal_41 J Jellybon_ parle S sulltan EslemM001 utkumuz nupeldaa E esramtirak T Tuba_m ismetbeyinbiricikhanimi misss_girl Lady10 zeynepleyya F Fatimasevket bana özelden isimlerinizi ve özel duanız varsa atarsanız onlarıda duaya katarım okuyanların ismini ayrı ayrı söylemenin feyzi başkadır

Bozma moralini geçen hafta aynısı banada oldu 2 gün hiç hareket etmedi bende korktum çünkü benimde bebek erken hissettirmmisti sonra bi hali yikadim yoruldum ben uzandım o kıpır kıpır di biz dinlenince onlarda dinleniyor biz yorulunca onlarda hareket fazlalaşıyor

Dun aksam okudum bir kismini bugunde okurum insaallah biter diye dusunuyorum .

ya bende oyle deli gibi yemiyorum ama dun tartilinca sok oldum. 3hafta icinde 3kilo almisim. suan toplamda 13kilo almisim yani delircemm hayranim az kiloyla doguma kadar ulasanlara.

benimki de pazartesi kıpır kıpırdı hiç durmadı ama salıdan bu yana bir iki pıt pıt o kadar haftasonu dinlenince ne olacak bakalım kıyamam bizle birlikte yoruluyorlar

Bebısım ben bugun okurum ve yazarm ıns.ısmım fatma bebısımıze saglıklı kolay bı sekılde kavusmak ıcın ve tayın ıstedık hayırlı bı yere cıkması ıcın dua edersen sevınırm

Canim.ben dün çok sukur tamamladim

ya bende oyle deli gibi yemiyorum ama dun tartilinca sok oldum. 3hafta icinde 3kilo almisim. suan toplamda 13kilo almisim yani delircemm hayranim az kiloyla doguma kadar ulasanlara.

acaba ödem mi? nasıl bu kadar kilo alınıyor tuzlu falan mı yiyorsunuz çünkü gerçekten kısa bir zaman ben 2 kilo aldım bakalım sonrası ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…