2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar :)
yarın bayram için annemlere gideceğiz malum kurbanda yola çıkamam şişkoluktan :)
Tüyolarınız var mı yolu rahat geçirmek için ? Şöyle yaparsan daha rahat edersin, böyle daha rahat diye ? var mı uzun yol yapan anneler ?

malesef oylekizimda 9ayda 18 kiloydu bunda cok fazla hizli gidiyorum
Eskisine nazaran baya çokmuş o zaman. Senin yine ikinci. Biz ilk bebişlerimizde aştık gidiyoruz

bir garip oblomov Canım, ben şimdi gönderilen diyet listesini inceledim. Ben belki bu kadar fazla bile yemiyorum. Çünkü benim hiç ara öğünüm yok sabah öğle akşamım var. Tek fazlam beyaz ekmekte yedim esmer ekmekte yedim. Ben zaten her yemeği tabakta bırakan biriyim. Meyveye düşkünlüğüm de çok çok fazla. Kaçamak olarak arada bazen bitter çikolata falan yiyorum. Size göre bu kadar fazla almam normal mi acaba? Şuan şaştım

kendi arabanızsa önde otur koltuğu arkaya yasla ayaklarını uzatıp öyle yolculuk yap emniyet kemeri ve dik oturmak bir süre sonra kasıklarda ciddi sıkıntı yaratıyor. uzun yolsa 2 saatte bir mola verin. petrol istasyonlarında mutlaka durun çünkü tuvaletin yok gibi gelse de gidince yapılıyor sanırım otururken anlaşılmıyor

bak yanlışını sen söylüyorsun tatlım ara öğünün yok ara öğün koymazsan kilo alırsın az ve sık yiyeceksin. ben sabahları 1 tane gevrek alıyorum yarısını kahvaltıda yiyorum yarısını öğle yemeğine çıkmadan ben arayı domates salatalıkla yapıyorum şimdi cevizde ekledim. öğle yemeğinden önce simit yememdeki amaç hemen yemeğe çıkamamam mutlaka 2buçuğu falan buluyor yoğunluktan o arada midemi bastırıyorum birde ekmeği kesmeye çalış 3-4 dilim yiyorsan 2ye düşür doymazsan yarım tabak yemekten fazla ye ekmek inan çok zararlı meyveyi yoğurdun içine doğrayıp ye şekerini düşürmüş ve ekstra kalsiyum almış olursun bende çok düşkünüm meyveye

Başta şaka gibi geliyordu ama gerçekten dikkat etmek gerek artık. Gerçi kendimi durdurmakta zorlanan biriyim. Yemek konusunda değilim ama çantamda bir paket ceviz ve badem içi var beni ye bitir diye bağırıyor bana

Şükür kendi arabamız tatlım yaa yoksa otobüs hayatta çekilmez :) bugün çıksak yola çok güzel olurdu yarın malum trafik olacak çok ama eşim yeni okula atandı izin işleri sıkıntı olur diye hiç istemedik. İnşallah rahat geçer yolculuk

Aaa bende senin oraya geliyodum Balkes'e =) Ören'de olcam

Biz de sürekli 2-3 saatlik yolculuklar yapıyoruz ve bir saat hiç inmezsem hemen ayaklarım uyuşmaya başlıyor benim. Zaten tuvalet ihtiyacı için saat başı iniyorum hem biraz yürüyüş yapıp öyle devam ediyoruz yola. Ben arkada ayaklarımı uzatıp altına yastık koyarak da rahat ettim ama ön koltuktan vaz geçemediğim için koltuğu arkaya yatırıp ayaklarımı öne dikiyorun öyle de rahat oluyor. Şimdi sırada 8 saatlik bi yolculuğumuz var bayramdan sonra şimdiden gözümde büyüyor : (

gidip görme şansın yoksa kalitesini falan internetten kullanıcı yorumlarını okuyabilirsin canım birde e bebekte yorum kısmını da mutlaka oku tabi yorum atmışlarsa
Eşim gelince gidip bakalım diyoruz. Aslında araba almayı ilk etapta düşünmüyordum zaten kışın doğacaklar malum bahara doğru almak daha mantıklı geliyordu ya da hiç almamayı bile düşündüm bakalım görüp ona göre karar veririm.

kış olacağı için araba konusunda bende çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum travel sistem yerine baharda normal bir araba alsam mı diyorum bende ama karar veremedim daha böyle fırsatları görünce de içim gitmiyor değil

Aynen canım şu ucuz olanlar var ya baston sistem mi deniyordu ondan mı alsam dedim. Zaten gözlemlediğim kadarıyla çocuklar yürümeye başlayınca pek binmek istemiyorlar arabaya. Bi de nereye gitsek zaten arabamızla gideriz hani bebek arabasına gerçekten ihtiyacım var mı bilmiyorum.

en son doktor görüşmemizde yolculuk konusunda fikrini sorduk. araba ile yapılan yolculuklarda her 1 saatte bir araçtan inip 10-15 dk. yürümemi söyledi. istersen otoyolda git, 1 dk geçirme 1 saati dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…