2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aaa bende senin oraya geliyodum Balkes'e =) Ören'de olcam

Tühhh yaaa :) Gerçi Balıkesir.'de bütün ilçeler birbirine çok uzak ama yinede birilerinin buralara geldiğini bilmek güzel :)

Çok uzak değil allahtan 3 saatlik yol ama yarın cuma trafiği ve bayram trafiği ben gözü kararttım heralde diyorum 5-6 saat yolda kalırız diye düşünüyorum ama tavsiyelerinize uyacağım :) ki birde şöyle bir durum var ben hamilelik öncesi bile inanılmaz tuvalete çıkıyordum ki herşey ikiye katlandı :) yarım saatte bir dururuz artık

canım mutlaka ara öğün yapmalısın. meyvayı dozajlı yemelisin çünkü meyvalar şeker içerdiği için aslında sağlıklılar ama o kadar masum değiller. su tüketimin ne durumda bilmiyorum ama 3 litreyi bulmalısın vücudun buna ihtiyacı var, ben zaten biraz altında bile kalsam parmaklarımın şişmesinden anlıyorum ödem çoğalıyor vücutta.
bir garip oblomov ekmek zararlı demişsin ama şöyle bir durum var.. önerilen şey zaten esmer ekmek, onun içeriğine de vücudun ihtiyacı var ve ekmeğin günlük besinden çıkarılması karaciğer problemlerine davetiye çıkarıyor. ekmek ikamesi olarak bulgur, pilav, patates, içi unlu çorbalar da tüketilebilir (2 kaşık pilav, makarna = 1 kase çorba= 1 dilim ekmek) belki zayıflama amaçlı listelerde çok tüketilmeyebilir ekmek grubu, ama özellikle hamile ve çocuk grubunda kısılmaması gerekiyor.
ben de bu bilgilere az yıllarımı vermedim tüm bilgiler için diyetisyenime teşekkür ederim

Öyle mi hiç denk gelmemiştim daha önce canım sağ ol. Ama benim bildiğim kadarıyla bu nuna markası hep pahalı oluyor o kadar ucuzluyorsa iyiymiş.
Bebek arabası için hediye çeki kampanyasını beklicem ben , her 150 tl ye 50 tl çek veren kampanyası oluyo e bebek'in, en azından 1200 tl öderiö ama 400 tl hediye ceki alır,diğer ufak tefek ihtiyaçlar cıkarırım. Burdan e bebek yetkilililerine sesleniyorum yapın şu kampanyayı

Ben bebek arabasında şansımı baby2go dan kuıllanıcam. Daha modeline karar veremesemde. Bilginiz var mı kızlar?

tatlım evet ekmek zararlı dedim ama fazlası zararlı hiç yeme de demedim 3-4 dilim yiyorsan 2ye düşür dedim sen diyetisyenin sayesinde öğrendin ben okulunu okudum senelerce

ya bende oyle deli gibi yemiyorum ama dun tartilinca sok oldum. 3hafta icinde 3kilo almisim. suan toplamda 13kilo almisim yani delircemm hayranim az kiloyla doguma kadar ulasanlara.
12 kilo da ben aldım
Aslında camış gibi yemiyorum ama ben hep dikkat eden, spor yapan bazı şeyleri normalde hiç yemeyen biriyim şimdi ipin ucu kaçınca vücut kıtlıktan çıkmış gibi depoluyor sanırım
İlkinde 30 kilo aldım bunda 20 kiloyla girsem kına yakarım sanırım

Hanımlar 3 lu tarama testinde hcg oranına göre cinsiyet tahmini yapılıyor. .aslı varmı sadece soylentiden mi ibaret. .biz 19 haftaligiz ve bacaklarimizi açmıyoruz
Ben ikili test diye okudum. Bazıları oranına göre cinsiyet tahmininde bulunabiliyormuş. Hatta testi yapan doktor bile bu konuda tahminde bulunabilirmiş. 50 üstündeyse kız altındaysa erkek falan diyorlar. Ama kesin mi bilemiyorum.

İşte tercüme oldun bana. Bende bunu demek istiyordum. Hiç bir zaman çok yiyen biri olmadım. Her şeyden kısan Vücuduna özen gösteren biri oldum. İpin ucu kaçtı artık. Görünce bile dayanamıyorum. Acaba toplamda kaç olurum.

benim 50nin üstü ve oğlum olacak

kafamı karıştırıyosun sen muhasebeyle uğraşıyorum demedin mi yav

canım evet şu an muhasebeyle ilgileniyorum ama gıda okudum ben lise ve üniversitede

yav peki mide kasılmanız olmuyo mu ben istesem de gömülemiyorum ki yemeklere.

benim olmuyor önceden parmağımın ucu kadar bir parça ekmeğim yemeğim kalsa imkanı yok yiyemezdim ama dün makarnayla pide yemişim hangi ara oldu haberim yok sıcak sıcak gitmiş vallahi bünye almaya müsaitse alıyor ben troidim çıkmadan önce 2010 senesinde 42 kiloydum tedaviye başlayınca 60a çıktım sonra dikkat ederek verdim kilo benim vücudum hiç kilo almaya müsait değil ben 5 ay sonraki halimi merak ediyorum kaç kilo almış olacağım acaba

yav peki mide kasılmanız olmuyo mu ben istesem de gömülemiyorum ki yemeklere.
Bana sadece ağırlık çöküyor. Çok nadir midemde yanma oluyor. Başka çokta sıkıntı yaşamıyorum ben.
Yemekle mi alakalı bilmiyorum ama şu sıralar kabızlık gaz arası bir sıkışma yaşıyorum. Allah O ordan çıkana kadar ölüp ölüp diriliyorum sancılardan. Bazen bir haftayı buluyor

Cnm tuyodan ziyade dikkatli gidin ben korkuyorum bayramda yollar cok kalabalık oluyo hayirlısiyla gidip gelmeyi nasip etsin Allah. Hayirli yolculuklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…