2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
50 nin üstü derken 50,23o gibimi yoksa50230 gibimi arkadaşım. .gerekirse dedektiflik yapıp ogrencem cinsiyetini keratanin
Ben test yaptırmadığım için değerleri bilemiyorum. 50,230 dur sanırım. Ama bazı doktorlar testle cinsiyetin alakası olmadığını kesin olarak söylüyor. O sonuçlar tesadüf olarak cinsiyeti doğru çıkarıyor bence. Mesela benim bildiğim sonuca göre bir garip oblomov cinsiyeti kız olmalıydı ama erkekmiş.
En iyisi başka bir doktordan randevu alıp ısrarla cinsiyeti sorgulaman olabilir ben öyle yapmıştım.

Cnm tuyodan ziyade dikkatli gidin ben korkuyorum bayramda yollar cok kalabalık oluyo hayirlısiyla gidip gelmeyi nasip etsin Allah. Hayirli yolculuklar dilerim.

Bende senin gibi düşünüyorum ama cuma cumartesiden iyidir dedik malum seminer dönemi bitmedi daha Sende çok bekleyecekmişsin doktoru canım yaa

Merhaba herkese. Dün detaylı ultrason da kontrolümüz vardı. Bütün organları tek tek incelendi. Kalbinde beyaz bir leke vardı. Bu down sendromuyla alakalı dedi doktor. Diger organlarinda bir problem cikarsa hemen kan testine yollayacagim dedi. Cok sukur baska hicbir sey cıkmadi. Burun kemigi parmaklari, bas cevredi beyni beyincigi bobregi her sey normsl olcude. Bu nedenle doktor korkulacak hic bir sey yok dedi. Ama oste inssn yine de tedirgin oluyor. Doktorum gercekten bu konuda basarili bir doktor Zeki Şahinoğlu. Ona güvendigim icin içim biraz olsun rahatladı. Allah yavrularimizi saglikli bir sekilde dunyaya getirmeyi nasip etsin.

ya ameliyat olur ya acil hamile olur bizler bekler dururuz evin uzak mı hastaneye 1,5 saate yakın bekliceksin

Taksiyle geldim cnm yakin sayilir ama bizim ev biraz tepede o yuzden tekrar gidip gelmek istemiyorum. Esimde calisiyo en iyisi brklemek .suc benim onlar aramis beni ben duymamisim cafede oturuyorum :)

Benim 5 sayfa kaldı canım bugün biter inşallah yola çıktım aynı zamanda kuranımı da aldım okuya okuya giderim artık :)

canımm bende de vardı kalp lekesi, ancak sonrasında %99 doğru sonuç veren Harmony test yaptırdım hiçbir şey çıkmadı. Doktor o leke doğumdan önce gider dedi, canını skma.

Az kaldı Arife gününe kadar biter canim

amin canım hepimiz Allaha emanetiz bende korkuyla karışık var o istek hem bir an önce doğsun kavuşayım gözümün önünde olsun istiyorum hemde acaba bakabilecek miyim korkusu var garip duygular içinde olduğumdan çok düşünmemeye çalışıyorum vakti geldiğinde yaşayıp görücem tek istediğim zamanında sağlıkla kavuşmak

aklıma hep ilk kez kucaklayacağım an geliyor, hayal etmeye çalışıyorum, gözlerim doluyor. şu an bunu yazarken de çenem büzüştü, gözüm doldu zaten :) kokusunu hayal etmeye çalışıyorum, gözlerine, burnuna, minik parmaklarına dokunduğumu hayal ediyorum ve sonra içimi hiç görmediğim bir minik için inanılmaz bir özlem kaplıyor. sonra doğunca her ağladığında derdine derman olabilir miyim, onu doğru anlar mıyım, ona karnımdayken de kollarımdayken de yeterince iyi bakmayı becerecek miyim düşünceleri... ah bu hormonlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…