2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Evt cnm hepimizde ayni düşünceler telaslar hem bir an önce kokusunu duymak istemek hemde ona bakabilecek miyim telasi var icimizde annelik bambaska biseymis gercekten..baska bisey icin hayatta saatlerce beklemem su an burda ama onun minik ellerini yuzunu gorebilmek icin bir ömur beklerim..

Doktoruma kabiz ve mide yanmasi icin ilac yazdircam sizin kullandığınız bi ilac var mi kabizlik ve mide yanmasiyla ilgili..son zamanlarda hep midem yaniyo ve kabizim.

Hanımlar 3 lu tarama testinde hcg oranına göre cinsiyet tahmini yapılıyor. .aslı varmı sadece soylentiden mi ibaret. .biz 19 haftaligiz ve bacaklarimizi açmıyoruz
tatlım ben ultrasonu beklemeden karbonat testiyle öğrenmiştim. sonuç doğru çıktı. idrarını plastik bir bardağa falan yap, sonra bir kaşık karbonat at, köpürürse erkek, hiç bir tepkime olmazsa kızdır

Bu testi hamile misin değil misin diyede yapıyorlar. Ben önceden denemiştim köpürmüştü. Köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin. Bu köpürme olayı kesinlikle idrarın asitiyle alakalı. Aynı gün içerisinde testi tekrarladığımda köpürmemişti.

acaba ödem mi? nasıl bu kadar kilo alınıyor tuzlu falan mı yiyorsunuz çünkü gerçekten kısa bir zaman ben 2 kilo aldım bakalım sonrası ne olacak
masallah sana o zaman canim kilo almadan tamamlayanlardan olacaksin sende. evet tuzlu yiyiyorum acayip sekilde canim istiyor cunku. eksi ve tuzluya aseriyorumm kizimda da hep tatli yemistim.

spor falan yapmiyordum ama yemekle de pek aram yoktu duzenli beslenmezdim mesela. bana yiyecek degil icecek lazimdi her zaman. hep keske yemekleride icebilsek derdim esime. sanirim duzenli beslenmeden kaynaklaniyor ve kullandigim vitaminlerden. e birde ben limon tuzlayip yedigimden surekli sanirimm

yav peki mide kasılmanız olmuyo mu ben istesem de gömülemiyorum ki yemeklere.

bizde gomulmuyoruz canim ama aliyoruz yinede

kızlar az önce berbat bir şey yaşadım yemeğe çıktım yemeğimi ısıttım tam oturup yiyeceğim sandalyeye oturmamla çığlık atıp kalkmam bir oldu sanki içimde bir çubuk vardı ve otururken battı acayip canım yandı anlatamam tekrar otururken karnımı ovuşturup yavaş yavaş dik değilde vücudumu arkaya yaslayarak oturdum bu sefer olmadı Allahtan böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Hamilelik testi olarak yaptigimda kopurdu daha sonra cinsiyet için denedigimde kopurmedi. .siz 3 lu tarama yaptirdinizmi. .yapildiysa hcg noktalı virgullu ne yazıyordu. .

Bugünlerde aynı şeyi bende yaşadım birkaç defa canım hatta durup dururken ayakta yürürken bile oldu çok değişik bır batma oluyor tamda dediğin gibi afedersin alttan çubuk batar gibi

Ben de 2 kilo almışım bugün sağlık ocağında konuştuk ebe cok memnun bende memnunum ama akşamları zorlanmaya başladım. Zaten 80 kusur kilodayım az almak için akşamlari gec yememeye dikkat ediyorum ama artık bebek büyüdükçe acıkıyorum kendime 7 kilo koydum doğuma kadar 7 daha alırsam çok iyi olacak

Şimdi İstanbullu arkadaşlar için bir kamu spotum var
Normalde servisimiz var cok şükür ,gecen işyerinden erken cıktım minübüse bindim oturdum neyse ki, minübüs tıklım tıkış hava dehşet sıcak, insanlar kokuyo vs vs, şöför beyefendi kimseyi umursamadan yolculuk boyu sigara içiyo söndürüyo içiyo söndürüyo kimseden de ses yok abi sen napıyosun diye , koku oldugu gibi içerde , deli oldum ,midem alt üst oldu . İndiğimde plakayı aldım Alo 153 ü arayıp şikayetçi oldum , azönce geri dönüş yapıldı beyaz masadan ilgili araç için cezai işlem uygulanmıştır diye , umarım gercekten uygulanmıştır,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…