2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Anlaşılan bu sene sabredeceğiz inşallah seneye bebeişlerle gideriz

Herkese şimdiden iyi bayramlar kızlar
Danışmak istediğim bir konu var hamile pantolonu alacağımda tesettürlüyüm genelde dar paça olan kumaş pantolonlardan giyiyorum hani şu Kotonda oluyor ya rengarenk falan o tarz kumaş giyiniyorum aynı modellerin hamileler için olanlarını nereden bulabilirim İstanbul'da bilgisi olan var mı

Gunaydin kizlar
@Nirodhaa canim bununla gelmis gecmis olsun dinlen guzelce insallah hersey daha iyi olacak

Hepinizin bayramini tek tek kutluyorum kizlar Rabbim Ramazanimizin tekrarini yasamamizi nasip etsin Kucukken bayramlarimiz cok neseli gecerdi kocaman aile sofralarimiz kurulur neseyle kahvaltilarimiz yenilirdi. Simdi o masa da cok eksigimiz var kalbimiz buruk ama yinede bayramimizi mutlulukla gecirmemizi saglayan insanlara sımsıkı sariliyoruz. Namazdan donen eslerin babalarin dedelerin elini operek bayramlasma cok onemliydi o merasimleri hala surdurmek bile bir mutluluk sebebi bence. Bayramlarda biraz duygusal oluyorum icimi dokmek istedim burda uzdugum kirdigim kim varsa ozur dilerim kizlar ben hepinizi ayri ayri seviyorum ve deger veriyorum Rabbim insallah bebislerimizle birlikte bayramlar gostersin bizlere

bizim icinde onceki gunlerden bir farki yok ama yinede sukurler olsun telefon edip kutlayacagimiz sevdiklerimiz var. gurbet ayri bir burukluk. esimde calisiyor ustelik keske izinli olsaydi da en azindan kizimizi lunaparka falan goturur onun eglenmesini bayram etmesini saglardik.

Ben LCwaikiki den aldım. Dar paça canım. Oraya bakabilirsin...

Ben LCwaikiki den aldım. Dar paça canım. Oraya bakabilirsin...
Oraya baktım CAnım ama kumaş pantolon şeklinde değil kotonun şu kumaşları varya hani renkli renkli onların hamile için olanından bakıyorum LCW'de ki kot gibi yani benim giyim tarzıma uymuyor malesef

Oraya baktım CAnım ama kumaş pantolon şeklinde değil kotonun şu kumaşları varya hani renkli renkli onların hamile için olanından bakıyorum LCW'de ki kot gibi yani benim giyim tarzıma uymuyor malesef

Ben dün gebe mağazasında gördüm kumaş hamile pantolonu. Palladium gebe mağazasında gördüm.

Anlaşılan bu sene sabredeceğiz inşallah seneye bebeişlerle gideriz

anne babami gorememek dışında gitmemek isime geldi aslında, esimin ailesiyle her bayram bi kaos çünkü. ağzınla kuş tutsan yaramayacağın insanlardan
bugün esimin amcasını bayramını kutlamak için aradik adam fırça atti ya şaka gibi.
bide bilerek yapiyo kaynanam kayinpederim yanindaymis pis adam, kendi gelini evine bile gelmiyo yıllardır
neyse bayram bayram konuyu dağıttım
iki ceyreklik ailemle gezdim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…