2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

canım ya iyi bayramlar inşallah o günler de gelir insan en çok minicik çocuklar mutlu olsun diye çabalıyo zaten. allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin, agzinizin tadı hiç bozulmasın inşallah daha güzel gunleriniz olur ailecek

Kızlar erkek bebek tekme atar kız bebek balık gibi yüzer diyorlar sizlerde durum ne benim bebek ilk hissettigimden beri tekmeliyo başka hiçbişey hissetmedim ben ama cinsiyet halen kesin değil bayramdan sonra detaylı tarama yapilcak o zaman öğrenicem insallah

Ben cok erken hissettim 16+0 dı. Ilk bir iki gün kanat cirpmasi gibiydi. Sonraki 10 gün çok belirgin tekme hissettim. Son günlerde ise balık gibi daha yuvarlak hareketler hissediyorum,tekmeler oldukca azaldı. Erkek bebek :) bilmiyorum bunlar ne kadar dogrudur

Şu kilo yüzünden bütün mutluluğum yarım kalıyor nefret ediyorum artık neden bu kadar kilo alıyorum ben yA ağzımdan burnumdan geliyo artık herşey
Daha şimdiden 7 kilo aldım birde akşam yemiyorum
Normalden bile az yiyorum neredeyse ona rağmen bu haldeyim

Ilk cocukta da cok almis miydin? Bir de seker yuklemesi yaptir mutlaka, hizli alanlara tavsiye ediyorlar, belki gizli bi şeker vardır bi yerlerde beyaz ekmeği ve pilav gibi karbonhidratlari azaltmaya çalış. Onun dışında zaten illa ki alacağız, kendini uzme, bebeklerimiz iyi olsun yeter ki

ayyy bosver tatlim o zaman niye ariyorsun kiymet bilmeyen insanlari. esinin gonlunu hos etmek icin katlanmak zorunda degilsin ki. senin kirilan gonlunu kim tamir edecek ondan sonra. agzinin tadi kacmasin seni mutlu edenlerle daha guzel nice bayramlariniz olsun canim.

Herkese mutlu bayramlar kizlar bugun girdim ama yazmak icin firsat bulamadim :)
Nasilsiniz bebisler ne durumda?
Ben annemdeyim, bugun felaket sicakti, ziyaretlerimiz de oldu yorucu idi bayagi, yeni kendime zaman ayiriyorum.
İnsallah hepiniz iyisinizdir.

Açıkcası benımde işime geldi aynı durum bizdede var amca mesele okuyunca bu kadar benzerlik olur dedim

eşim aradi amcasını dedim ki aramadan konusursan bana verme, ne diyeceği belli olmaz onun, her erkek gibi düz mantık ne diyebilir ki dedi bayramlascaz telefonu zoraki verdi verir vermez de adam onun için bekliyomus demekki

ha benim bunu düşünmem on dk sürdü, onları mı takcam kafama güzel güzel eğlenmek varken
bu da eşime dersler ansiklopedisinde kendine yer bulmuştur heralde üzüldü çünkü

bu arada cooookkkkk teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sevdiklerimizle çok güzel bayramlar günler geçirelim

Kızlar rüyasında bebeğinin cinsiyetini görüp gerçek olanınız var mı?
Canım ben gördüm. Baştan beri hep erkek görüyordum. Öyle de hissediyordum. Doktor cinsiyeti söylediğinde şaşırmadın. Biliyormuydun diye sordu hissediyordum dedim güldük baya bi :)

alacaz canim kacinilmaz bir gercek bu. keske hepimiz az kiloyla atlatabilsek ama herkesin bunyesi farkli tabi. bircok sebebi var tek dilegim saglik sorunundan kaynakli olmamasi. sen yine kotuyun iyiyisin ben napayim

Günaydın kızlar dün tatlıları bol bol yedikçe benim kızım hiç durmak bilmedi kıpır kıpırdı maşallah. Yolculuktan mi bilmem bu sabah acayip belim ağrıyor. Bugün bir de dönüş var halim ne olur bilmem.

Günaydın, iyi Bayramlar arkadaşlar. Dün Bayram telaşı ve 4 saatlik yolculuk yaptım dinlenmemize rağmen bacaklarım o kadar şişti ki şok oldum hala ağrıyorlar. Şu an da arka koltuktan yazıyorum tatile gidiyoruz yine 2,5 saatlik yol var inşallah şişmem daha oğlan doğmadan babasından ayırdı bizi başka bir tavsiyeniz var mı şişmemek adına?

alacaz canim kacinilmaz bir gercek bu. keske hepimiz az kiloyla atlatabilsek ama herkesin bunyesi farkli tabi. bircok sebebi var tek dilegim saglik sorunundan kaynakli olmamasi. sen yine kotuyun iyiyisin ben napayim
Benim korkum da o canım iki hafta sonra sanırım şeker yüklemesi yapılacak inşallah bişey çıkmaz
Tiroidlerime bakmasını da isticem gerçekten sağlıklı beslenmeye çalıştım akşamları meyve dışında hiç birşey yemedim neden böyle oluyor anlamadım haliyle çok moralim bozuluyor
Tabiki de önceliğim bebeğimin sağlığı aldığım bu kadar kilonun da ne yazık ki bebekle hiç alakası Yok o yüzden mutsuzum
Bu sabah 70.9 kg çıktım aç ve kıyafetsiz tabi
Sen kaç kilosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…