2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim kızların kaydıklarını da hissediyorum ama tekmeleri daha çok :) cinsiyetle ilgili değildir. baya nazlıymış seninki ben çatlardım herhalde :)

Şeker olabilir mi canım. Gerçi sen ilk gebeliğinde de almıştın dimi. Sağlık sorunu yaratmadıktan sonra kilo önemli değil canım verilir. Yeter ki bebeğinle senin sağlığın iyi olsun. Bazı bünyeler almıyor bazısı da yemese bile alıyor. Sen yine de bi şekerini açlık tokluk olarak bir süre takip et yüklemeye kadar. Duruma göre doktora erken gidersin. Şeker önemli çünkü.

Dün yolculukta ben de çok zorlandım yaa. bir saat yol gittik ama ben bittim yani. Araba sarsıntısı ve sıcaklar beni mahvediyor özellikle sıcağa hiç tahmmülüm yok. Bütün enerjimi emiyor. Şişmemek ve ağrı olmaması için mola verip biraz yürümek lazım :)

valla soylemeye utaniyorum 53ten 66ya ciktim bende

valla soylemeye utaniyorum 53ten 66ya ciktim bende
Doktorunuz birsey diyor mu? Bebeğin kilo alimi nasil? Yani herkes ilerideki aylarda cok cok hizli alindigini söylüyor. 8.aya kadar 8 kilo alip, son ayda 8 kilo daha alan bi arkadaşım vardı. Özellikle son iki ayda cok hızlı alınıyormuş. Şimdiden çok alınca da son aylar daha sıkıntılı olabilir. Diyetisyene mi gitseniz acaba, daha duzenli olur belki

Hepinize mutlu bayramlar kızlar.ben de 7 kilo almışım hem de 1.5 ayda.bu hamileligimde kilo almam zannediyordum geçen aya kadar.hava sıcaklığı arttı odemdir diye umut ediyorum.ben 47 ile hamile kaldım ama bu kilo alımı beni endiselendiriyor bel fıtığim var 3 tane.simdiden adımlarımi daraltmaya ağrı yapmaya başladı bile bele ağırlık arttikca.kucuk oğlumda 24 kilo almıştım son 2 ay yürüyemez olmuştum ayaklarım kitleniyordu adım attikca.insallah o hale gelmem yine

Kızlar benimde böyle hareketlendikce kasiklarimda boyle bi burkulma oluyor anlatamam donuyor mu napiyor anlamıyorum bide bazen öyle sağlam tekmeliyor ki idrar torbama ve aşağıya baskı yapiyor çok sizde de oluyor mu

selam kızlar

ben de 58 le mi baslamistim 59 la mi hatırlamıyorum kilo aldiktan sonra hamile kaldığım için biraz üzülmüştüm boyum kısa çünkü

su an 61 kiloyum kaçla kapatırız acaba, hareket etmek çok farkediyo onu gozlemledim. ama yürüyüş egzersiz yapacak kadar enerjim kalmiyo çalıştığım için
bu aralar gayret ediyorum dikkat ettiniz mi şişliğe ne sebep oluyo??? ben bazen çok sisiyorum sonra geciyo birden, susuzluktan yorgunluktan olabilir mi

İnşallah çoo kilo almayız almayız böyle gidersek sonumuz hiç iyi görünmüyor
Ben birde 6 dan sonra bişey yeniyorum ona rağmen kilo alıyorum

Kilo alimindan bahsedilmis madem ben de soyliyeyim;
İlk uc ay 3 kilo verdim, 58 ile hamile kalmistim, 55 e dustum ama son iki ayda 2 kiloyu aldim, yemem icmem yerinde belli kurallarim yok cunku biliyorum ki kizimin besine ihtiyaci var, fazla olmamak kaydiyla tatlimi da yedim ama bunye olarak hepimiz farkliyiz tabiiki her kadinin yapisi degisik.
Kasmamaliyiz diye dusunuyorum, suan 57 yim 9 ayin sonunda toplam 10-12 kilo alsam benim icin ideal olur tabiiki. Bakalim bekleyip gorecegiz...

Hayirli gunler arkadaslar.
Kilo alimi her hamileligin oldugu gibi kisiden kisiye degisiyo. Ilk kizimda ilk 3 ayda 5 kilo vermistim ama bu sefer o kadar bulantima ragmen hic vermedim, hayirla bebekler gelsin ins dogum sonrasi 15 i de gidiyor 25 i de. Saglikla ins alalim da tek. YaKaMoZz-z canim magnezyum benim bildigim aksine bagirsaklari daha cok calistirir

Senle dogumumuz aynı gozukuyo bende 62yle hamıle kaldım bugun tartıldm 66 olmusum 4 kılo almısım.kucuklugumden berı hep yedıklerıme dıkkat ederm cunku kılo almaya yatkın bı bunyem var sabah kalvaltısında ıkı dılım ekmek dısın baska ekmek yemıyorm ve gunluk 1 saat yuruyus yapıyorm tatlıdan ve paketlı gıdalardan uzak durdugum halde 4 kılo aldm bıraz bunyeyle alakalı galıba bu ısler.

Hayirli bayramlar kizlar..
Bayram seyran hak getire gerci cok keyifsizim. Ayiptir soylemesi temizlenirken vakinal bolgede sag kasiga yakin kisimda bir sislik farkettim. Ozetle vajinal varis yani vulvar varisi deniyormus ve cogunlukla dogumdan sonra kayboluyormus. Kaybolmadiginda operasyon gerekiyor. Cok canim sıkıldı insallah sikinti yaratmaz.

Şimdi aklıma geldi kızlar magnezyum kilo aldırırmı ki
Ben yemeden duramıyorum ama 3 ana öğün dışında genelde meyve ve çerez yiyorum,cerez dediysem dolu dolu değil bir ara öğün 3&4 ceviz 6-7 badem.aksamlari da baya azalttim yemeyi midemi rahatsız ediyor.yatmadan önce meyve yiyorum .ama çok hareketliyim.surekli ayak ustundeyim.iki oğlanin peşinde koşturuyorum.ev temizliği yemekleri çamaşır, dağınıklıklari vs.
Bu arada magnezyum kilo yapmıyor canım.bagirsaklarin daha iyi çalışmasını sağlıyor tam aksine

Hayırlı bayramlar kızlar
Biz bugün hem park yatak hemde bebek arabamızı aldık
Sunny baby 618 delmon park beşik
Sunny baby 778 saturn travel sistem bebek arabası aldık bunları kullanan var mı yada bunları alan almayı düşünen

Yaklaşık 10 gundur kan ilacı kullanıyorum. Ferro sanol, günde bir tane. Ama basladigimdan beri kabizlik sorunu yaşıyorum doktoru arayıp, kabızlık yapmayacak bir kan ilacı sorsam mı, yoksa genel olarak demir alımı mı yapıyor kabizligi?

Kiloya takilmamak lazım diyemeyecegim. Ama psikolojiyi etkileyecek boyuta da gelmemeli. 9-12 arası tavsiye ediliyor. 15ten fazlası hem anneye hem bebeğe yük. Ama bunyeyle alakalı olduğu da kesin. Yani illa ki kilo alacagiz, bunun kaçışı yok. Beyaz ekmekle, pilavla, paketli gidalarda alacagimiza, kavrulmamis kuruyemisle ve meyvelerle alalim daha saglikli diye düşünüyorum. Ne kadar az alirsak dogum sonrası da o kadar kolay veririz.
Ben sanırım 62 63 ile başladım. Boyum 175, ilk zamanlar 2 3 kilo kadar verdim. Şu an 62 63 gibiyim yine. Bebek de 180 gram haftasiyla uyumlu. Doktor hiç kiloyla ilgili birşey söylemedi. Bebek beslendigi surece, az almak her zaman avantaj benim için.

doktorum hic bisey soylemedi bu gune kadar. birde ilk aylarda baska doktora gidiyordum acikcasi bu doktorum kac kiloyla basladigimi bile sormadi. ama bir daha ki gitmeme mutlaka konuyu gundeme getirecem bakalim ne diyecek. bebisin kilo alimi gayet iyi. diyetisyeni bende dusunmuyor degilim. bakalim doktorumla bir goruseyim ne diyecek

Magnezyum bağırsakları çalıştırıyor demişsiniz kızlar keşke bende de öyle olsaydım maalesef 4-5 gündür fena kabızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…