2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İçinde katkı olduğu için tavsiye etmiyorlar maalesef. Benim kabızlığıma iyi geliyordu ama yememeye çalışıyorum.
Bana yiyebilirsin dedi dr um. Ona bakarsan ictigimiz pastorize sutte de yedigimiz pastorize yogurtta da katki var ya da herhangi gunluk tukettigimiz besinlerin cogunda katki maalesef bulunuyor.
Ben o kadar ince dusunmedigim gibi dr umda belli kurallar koymuyor bana :)

Herkese hayırlı bayramlar dilerim..

Bugün gezmeye gittik avm park falan oglus eğlensin biraz dedik ve coooook yoruldum öbür bayram çıkamam dışarı heralde nefes nefese kalıyorum merdiven cikarken..otururken falan bacagima kan gitmiyor sanki ağrıyor hemen bende kilolara veriyorum bu durumu sanki zayıf olsam böyle şeyler yasamicakmisim gibi geliyor 72 ile hamile kaldım 76 suan. İlk hamileligimde 67 ile başlangıç 85 le bitiş :) geçmek istemiyorum 85 i

Kızlar sizinde elleriniz ayaklarınız şişiyormu uzun araba yolculuğu yapmış gibi filan bayramda başladı bende şişlik
Canım 4 saat süren yolculuk yaptım dün ama hiç şişmem olmadı henüz. Hiç mola da vermedik üstelik. Önceki hamileligimde son ayımda çok fena olmuştum. 37 numara ayakkabı giyen ben 40 numara ayakkabı ile dolaşıyordum. Son ayda kendini taniyamiyor insan evrim geçiriyoruz resmen :)

Canım ben araba yolculuğu yapmadan şiştim :) 2 gündür de geçmedi ben biraz erken başladım şişmeye herhalde demekki son aylarda ne olurmum bilmiyorum

Canım ben araba yolculuğu yapmadan şiştim :) 2 gündür de geçmedi ben biraz erken başladım şişmeye herhalde demekki son aylarda ne olurmum bilmiyorum
Canım bildiğin gibi tuzunu az alt mümkün olduğunca. Bol su iç ve bol bol ayağının altına yastık koyup öyle uzan ancak öyle faydası oluyor

Merhaba arkadaşlar nasipse bende ekim sonu ya da kasım annesi olacağım inşallah. Geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi ama üniversite hastanesinden fetal eko istedi. İnternette araştırdım bir sıkıntı olmadığı müddetçe fetal eko istemezmiş genelde doktorlar sizlerden de ayrıntılı ultrasona giren oldu mu ya da fetal eko çektiren var mı ?

Merhabalar biz dun donduk evimize 2 gun dayimlarda kaldik ama rahat edemedim saolsun elimi hicbir seye surdurmedi yengem bu nedenle de rahatsiz oldum erkenden donduk sicakta hic yaramadi bana temmuz agustosta ne yapacagiz kara kara dusunuyorum. Bu arada bende tahmin etmedigim kadar tatli yedim cok o

Ben de tatil icin mersine geldim. Gelmez olaydim. Dışari cıkılmiyor. Hele bi de araba klimasız olursa piştiniz gitti..ben de 3 kilo aldim. Bir aydır ayaklarım şişiyor...herkese iyi bayramlar

Ben de tatil icin mersine geldim. Gelmez olaydim. Dışari cıkılmiyor. Hele bi de araba klimasız olursa piştiniz gitti..ben de 3 kilo aldim. Bir aydır ayaklarım şişiyor...herkese iyi bayramlar
Bu bayramda bir giden pişman bir de gitmeyen :)

Istanbul da yanıyor çoook fena. Temmuzda agustosta ne yapacagiz bilmiyorum. Bir de yaz gribi hiç çekilmiyor burun bogaz çok fena. 2 gündür de çok kuvvetli oksuruyorum, korkuyorum bebeğe birşey olacak diye arada kıpırtı hissediyorum az az ama karnim da ağrıyor bu kadar oksuruge
Bayramda herkes oğluşuma bi cici almış ❤ benden cok ayakkabısı var şu an

İstanbul cok fena cıdden ama dahada olacakmıs çöl sıcakları geliyormus gecmiş olsun bol bol limon ye canım bende bi ara oldmustun limonla atlattık şükür

Şişkinlik yaşadığınız zaman ne yapıyorsunuz kızlar? Göğüslerime kadar taş gibiyim. Kabız da değilim ama gazım çok fazla çıkmıyor hiçbir şekilde. Bu kadar şişkinken yemek de almıyor midem. Şekerim bi ara 53 e düşmüş. Açlık hissediyorum ama midemde yer yok gibi yedirmiyor. Zorla az az yemeye çalışıyorum. Ne yapsam şaşırdım iyice. Ne iyi gelir bu şişkinliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…