2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar nasılsıniz?? Ben rüyamda 7.ayda bebegimi dogurdugumu gördüm bende 7 aylik dogmusum acaba onun etkisindemi kaldim yoksa gercekten boyle bisey olabilir mi strese girdim.

kızlar günaydın
haftanın ilk günü değil ama ilk iş gününe berbat bir haberle başladım moralim sıfıra düştü iş yerimizin bulunduğu sokakta çay ocağında 19-20 yaşlarında bir çocuk çalışıyordu o dün boğularak ölmüş çok saygılı efendi bir çocuktu çaycımız olmadığında ondan çay isterdik şimdi haberini aldım çok üzüldüm

Günaydın kızlar.
Pazartesi sendromlu çarşamba.
Benim göğüslerim çok acıyor ve çok ağrıyor. Uçları açılmış biraz normalde bu kadar çabuk açılmaması gerekiyor. Ablamında ilk çocuğunda erken açılmış erken doğum yapmış. Zaten erken doğum belirtisi olabilirmiş. Kesilerek açılmış yaraya kolonya döker gibi yanıyor.

Günaydın kızlar,3 gündür akşamları midem ağrıyor bir sertlik oluyor midemde kramp gibi,sizde varmı böyle bir durum ?.ellerim ayaklarım çok şişmeye başladı.hicbir ayakkabim olmuyor şu an.rahat bir terlik,sandalet almayı düşünüyorum.tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen.bir de güneşe çıktığım an tansiyonum düşüyor baygınlık geçiriyorum.evde bile fena haldeyim.klima siparişi verdik.

Herkese günaydın ve herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun :)

Arkadaşım benimde ayaklarım çok şişiyor ama benim hamilelik öncesinde de vardı bu durum şimdi daha da çoğaldı ben en çok mantar terliklerle rahat ediyorum hem terletmiyor hemde ayak yapısına uygun ...

Merhaba
18+4 günlük hamileyim kısmetse kızım olacak (henüz tam netleşmedi bacakları sürekli kapalı :) ) devlet hastanesinde 4lü test yaptırdım sonuçlarım ;
UE3 : 1.663 ng/mL
İnhibin A : 337.0 pg/mL
AFP : 42.49 ng/mL
HCG : 69 IU/mL

Sizce bir anormallik var mıdır? Risk oranı yazmıyor ? Özelde tekrar yaptırsam mı?

Kızlar bir şey soracağım ?
Hamile kaldığımdan beri en ufak bir sinek ısırığı bile şişiyor ve 2 gün inmiyor şişliği normalde böyle değildi Sizde de böyle olan var mı ?

Günaydın kızlar nasılsıniz?? Ben rüyamda 7.ayda bebegimi dogurdugumu gördüm bende 7 aylik dogmusum acaba onun etkisindemi kaldim yoksa gercekten boyle bisey olabilir mi strese girdim.
Ruyalarin hepsini kafaya takmamak lazim. Ben geçen hafta dogum yaptigimi gordum ruyamda, Allah Allah daha 17.haftadayim neden dogum yaptım ki falan diyordum bebek de yasiyor, kuvozde falan degil, kucagimda, kocaman rüya deyip gecmek lazım. Allah korusun erken dogum riskiniz olursa doktorunuz sizi uyarır zaten

Benim de hiçbir ayakkabım olmuyor. Dün avm ye gitmiştik derimod mağazasından terlik aldım. 1 numara büyük aldım tam oldu. İnşallah daha fazla şişmez.

Nane limon bana iyi geliyordu canım. Hamileliğimden öncede çok gaz sorunum vardı. Hamileliğin ilk aylarında daha çok arttı. Şuan çok fazla gaz sorunu yaşamıyorum çok şükür...

Allah rahmet eylesin canım. Yaşı çok gençmiş. Rabbim ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Kızlar bir şey soracağım ?
Hamile kaldığımdan beri en ufak bir sinek ısırığı bile şişiyor ve 2 gün inmiyor şişliği normalde böyle değildi Sizde de böyle olan var mı ?

hamilelikte tepki veriyor olabilir vücudun beni de ısırmış köyde bir iki tane nokta gibi kırmızılık olmuş ne şişlik ne kaşıntı var normalde davul gibi olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…