2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hanımlar üçlü test sonucum çıkmış haftaya doktora gidecem sonuçtan anlayan varsa bi bakabilirmi

Üçlü Tarama
AFP 25.2 IU/mL
BETA HCG 12245.0 mIU/mL
ESTRİOL 0.52 ng/mL

Merhaba kızlar bugün bebiş görmeye gittim hastaneye eltim Doğum yaptı bu sabah iki gündür hastanede yatıyordu kızcağız bugün şükür Doğum yaptı doktorlar çok iri bi bebek 3 hafta işlerden gidiyor falan diyordu ama İnan'ın bebeği görseniz küçücük 3.350 gram doğdu ama çok ufaktı ve 37+6 doğdu
Bebeği 3 hafta ilerde olduğu için 40 hafta gibi falan diyolardı

Ben de kumsaldayım şuan koca göbeğimle güneşleniyorum gölgede Cuma günü lanet İstanbul'a dönüş sonra da işler güçler başlasın hepinize sevgilerr
İyi tatiller :)) hemen kumsal yazısını okuyunca sormak istedim denize girdin mi ben iki hafta sonta doktora gittiğimde soracağım daha soramadım

kızlar beni de bu mide kaynaması berbat yapıyor nasıl geçireceğimi şaşırdım su içiyorum o bile geri geliyor artık ne yicem ne içcem şaşırdım
Gaviscon birebir canım. Ben de çok şey denemiştim ama hiç gerek yok çekmeye. Çok iyi geliyor şurup.
Bayanlar benım asırı derecede yumurtalıkların oralarda batma var kac gündür... normalmi bu ? Kabızlıkta var...
Kabızlıktan dolayı gaz sancısı olabilir mi canım. Ben de çok yaşıyorum ama ne olur ne olmaz doktoruna sor istersen.

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlere inşallah :)
3.350 normal aslında 38 hafta için. Ufak sayılmaz :)

Kızlar sizde böyle bir durum var mı?

selam hanimlar,esim bayramda calistigi icin dun ve bugun izinliydi baya bi gezdik tozduk iki gundur ama inanir misiniz hic kendimi yorgun hissetmiyorum cok garipoglenden ciktik suan yeni geldik eve ve hadi kalk surayada gidek dese hic hayir demem yani o dereceyarinda ayrintilim var bebis gormeye gidecez

Masallah de canim masallah darisi bizlere olsun insallah valla zor duruyorum ayakta bebisimin battaniyeai elimde surundu bitireyim diye ugrasiyorum ama 2 sira yapinca yoruluyorum

Masallah de canim masallah darisi bizlere olsun insallah valla zor duruyorum ayakta bebisimin battaniyeai elimde surundu bitireyim diye ugrasiyorum ama 2 sira yapinca yoruluyorum
Dedim dedimcok sukur boyle rahat olunca kendimi psikolojikmende iyi hissediyorum. Allahim herkese iyiolmayi nasip etsin, darisi sizlerede olsunyolu da yariladik cok sukur bir bu kadar zaman sonra bebislerimizi de aliriz insallah kucagimiza

Bu arada bizede battaniyeydi yelekti ceketti lazim ama hiiiiccc icimden gelmiyor niyeyse. Kizima neler neler yaptiydim ustelik bazilarini hic giydiremedim bile sira gelmedi okadar coktu ki. Orguyu cok severim ve elimde cok yatkindir ama niyeyse hic yapasim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…