- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #17.521
Canım büyüdüğü sertleştiği için de olabilir o durum.uyarilmasi evet erken doğuma sebep olur deniliyor ama sanmıyorum öyle bi yarilmadan dolayı uyarilacagini.benimkiler de geçen hafta sürekli kasiniyordu ve de derisi soyulacaj gibiydi.arkadasi önerisiyle komilinin bebe yağını aldım gogus uçlarım için.gercekten ise yaradı yumuşadı göğüs uclarim.doguma bir hafta kala fln da insallah günlük kullanmaya baslicamKızlar sizde böyle bir durum var mı?
Gunaydin canım hiç merak etme hissedersin yakında benim ikinci hamileligim oldugu halde yani bebek hareket etmesinin nasil birsey oldugunu biliyor olmama ragmen 20 haftamda hissetmeye başladım. Belki sen gün icinde cok hareketliysen o siradada fark etmiyor olabilirsinKızlar selamlar :) herkes nasılllumarım sorunsuz süper şekilde gidiyordur hamilelik. Biliyorum biraz erken ama istemsizce kafama taktığım bir konu var. Benim gibi her gün takmaya yeni bir şey bulan var mı merak ediyorum. 19. haftadayım ama hala bebeğimin bir hareketini hissedemedim etrafımdaki bir çok hamile hissetti sanırım o yüzden telaşlanıyorum. Hani o kaymalar balık hissi mısır patlaması vs. Hiç bir şey yok. Gerçekten kafama takıyorum istemesemde benim gibi daha hissedememiş var mıdır acaba
Kızlar selamlar :) herkes nasılllumarım sorunsuz süper şekilde gidiyordur hamilelik. Biliyorum biraz erken ama istemsizce kafama taktığım bir konu var. Benim gibi her gün takmaya yeni bir şey bulan var mı merak ediyorum. 19. haftadayım ama hala bebeğimin bir hareketini hissedemedim etrafımdaki bir çok hamile hissetti sanırım o yüzden telaşlanıyorum. Hani o kaymalar balık hissi mısır patlaması vs. Hiç bir şey yok. Gerçekten kafama takıyorum istemesemde benim gibi daha hissedememiş var mıdır acaba
Günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. Bugün çok güzel uyandım çünkü rüyamda kızımı gördüm :) henüz yeni doğmuş, yıkadım, kıyafetlerini falan giydirdim ama o kadar küçük ki kıyafetlerin içinde kaybolup gitti :) çok güzeldi, yüzü pamuk gibiydi, simsiyah saçları vardı. Rüyası bile bu kadar güzelken gerçeği kim bilir nasıldır :)
Benim bi arkadasım beyaz leblebi yiyordu hamileyken
Selam canımm ben de henüz hissedemiyorum, ilk hamileliklerde bu süre 24. haftaya kadar uzayabilirmiş telaş etme bence daha vakit var:)Kızlar selamlar :) herkes nasılllumarım sorunsuz süper şekilde gidiyordur hamilelik. Biliyorum biraz erken ama istemsizce kafama taktığım bir konu var. Benim gibi her gün takmaya yeni bir şey bulan var mı merak ediyorum. 19. haftadayım ama hala bebeğimin bir hareketini hissedemedim etrafımdaki bir çok hamile hissetti sanırım o yüzden telaşlanıyorum. Hani o kaymalar balık hissi mısır patlaması vs. Hiç bir şey yok. Gerçekten kafama takıyorum istemesemde benim gibi daha hissedememiş var mıdır acaba
Ben de hissedemiyorum canım. Önceden daha net hissedebiliyordum. Doktor bu ay artık daha net hissedersin dedi. Temmuzun sonunda olan randevumuzu bekliyorum bende. O zamana kadar hissedebilirim inşallah. Arada seyirme şeklinde bir şeyler oluyor ama daha fazla hissedebilmek isterdim.Kızlar selamlar :) herkes nasılllumarım sorunsuz süper şekilde gidiyordur hamilelik. Biliyorum biraz erken ama istemsizce kafama taktığım bir konu var. Benim gibi her gün takmaya yeni bir şey bulan var mı merak ediyorum. 19. haftadayım ama hala bebeğimin bir hareketini hissedemedim etrafımdaki bir çok hamile hissetti sanırım o yüzden telaşlanıyorum. Hani o kaymalar balık hissi mısır patlaması vs. Hiç bir şey yok. Gerçekten kafama takıyorum istemesemde benim gibi daha hissedememiş var mıdır acaba
Ay sorma sıcaklar yüzünden ağlicam neredeysegünaydın kızlar çöl sıcağına uyandık resmen bu sabah şikayet etmeyi sevmiyorum ama hamilelikte gerçekten zormuş birde daha ağırlaşmadık temmuz ağustos korkutuyor beni şimdiden
canım hissetmiyor değilde fark etmiyor olabilir misin? bazen damar seğirmesi gibi oluyor hani kolun bacağın yorulunca atar ya onun gibi değişik bir his ama kuvvetlenince baya tekme olduğunu anlıyorsun. birde göbek bölgen yağlı mı? o da çok fark ettiriyor ayrıca ilk bebiş olması falan merak etme seninde hissedeceğin zaman gelecek. bak elin sıcaksa çıplak halde göbeğine koy hissedip tekme atabilir ben ilk zamanlar tesadüfen o şekilde anladım ve şimdilerde ne zaman yapsam geliyor tabi uyumuyorsa
Bence hiç takmamalısın canım ben erken hissettim ama doktor imkansız dedi 21 den önce bişey hisedemezsin dedi bilmiyorum diyorum cok farklı pıt pıt bişey bagırsak hareketi falan diyor ama 21. Haftayı iple cekiyorum resmen :)Kızlar selamlar :) herkes nasılllumarım sorunsuz süper şekilde gidiyordur hamilelik. Biliyorum biraz erken ama istemsizce kafama taktığım bir konu var. Benim gibi her gün takmaya yeni bir şey bulan var mı merak ediyorum. 19. haftadayım ama hala bebeğimin bir hareketini hissedemedim etrafımdaki bir çok hamile hissetti sanırım o yüzden telaşlanıyorum. Hani o kaymalar balık hissi mısır patlaması vs. Hiç bir şey yok. Gerçekten kafama takıyorum istemesemde benim gibi daha hissedememiş var mıdır acaba
Ben de erken hissetmiştim hatta Dr bana sormuştu hissediyo musun diye evet dedim bişey dememişti. Senin Dr nda motive etseydi keşke :)Bence hiç takmamalısın canım ben erken hissettim ama doktor imkansız dedi 21 den önce bişey hisedemezsin dedi bilmiyorum diyorum cok farklı pıt pıt bişey bagırsak hareketi falan diyor ama 21. Haftayı iple cekiyorum resmen :)
Bence hiç takmamalısın canım ben erken hissettim ama doktor imkansız dedi 21 den önce bişey hisedemezsin dedi bilmiyorum diyorum cok farklı pıt pıt bişey bagırsak hareketi falan diyor ama 21. Haftayı iple cekiyorum resmen :)
merhaba canım ben de 20. haftadayım hala hissedemedim benim de canım sıkılıyor ne zaman hissedecemKızlar selamlar :) herkes nasılllumarım sorunsuz süper şekilde gidiyordur hamilelik. Biliyorum biraz erken ama istemsizce kafama taktığım bir konu var. Benim gibi her gün takmaya yeni bir şey bulan var mı merak ediyorum. 19. haftadayım ama hala bebeğimin bir hareketini hissedemedim etrafımdaki bir çok hamile hissetti sanırım o yüzden telaşlanıyorum. Hani o kaymalar balık hissi mısır patlaması vs. Hiç bir şey yok. Gerçekten kafama takıyorum istemesemde benim gibi daha hissedememiş var mıdır acaba
Bende de oluyor canım.oyle kaskatı olduğunda WC ye gidiyorum çoğu zaman ve geçiyor.biz farketmeden az idrar da olsa artık baskı yapıyor bebeğe sanırımkızlar en ufak bir tuvaletiniz geldiğinde kasıklarınız sertleşiyor mu? benim sanki saatlerce tutmuşum gibi kaskatı oluyor bazen tuvaletim geldiğini hissetmiyorum ama sertleşmesinden anlıyorum ve gittiğimde bir damla yapıyorum o kadaridrar torbama çok mu baskı yapıyor anlamadım ki birde dün ilk defa ayaktayken kaskatı oldu çorba yapıyordum karıştıramadım ayakta tutmadı beni oturunca rahatladım böyle giderse elden ayaktan kesilcem galiba
Doktorum bana özel bi tarih vermedi ama 21 haftada mutlaka yaptır dedi. Bende önümüzdeki hafta için randevu alicam. Fiyatlar yaptirdigin yere göre değişiyor sanırım en az bir 300 û gözden çıkarmak lazım. Fazlası olur azı olmaz zannımca.Kızlar mrb ayrıntılı ultrasona gırdınız mı? Kac haftaya kadar oluyor bilginiz var mı? Birde fiyatlar nasıl?
Bende de oluyor canım.oyle kaskatı olduğunda WC ye gidiyorum çoğu zaman ve geçiyor.biz farketmeden az idrar da olsa artık baskı yapıyor bebeğe sanırım
Kızlar bu arada cinsiyeti net belli olanlar alyans testini dnediniz mi? Doğruluk payı var mı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?