2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim de öyle canım. Tuvalete gitmeyi az erteliyim taş gibi oluyor ve ağrı oluyor baskıdan. Çok ayakta kalınca da sertleşiyor karnım. Yatınca yumuşuyor.

Kızlar mrb ayrıntılı ultrasona gırdınız mı? Kac haftaya kadar oluyor bilginiz var mı? Birde fiyatlar nasıl?

internette 17-23 haftalar arasında diyor ama genelimizin doktoru 20. haftadan sonra diyor doktorunuza sordunuz mu? ben muayene olduğum hastanede 150 tlye çektireceğim 5 temmuzda 21+2 günlük olucaz

bende bayramda gördüm sarışın masmavi gözleri vardı diyordum bu çocuk benim olamaz babası esmer anası kumral gözler kahverengi ama belli mi olur belki bebişimi görmüşümdür
Belli olmaz tabi benim abimle yengem ikisi de esmer kahverengi gözlü ama kızı sarışın mavi gözlü dünya güzeli bir kız oldu :) sürekli yeğenimin fotoğraflarına bakıyorum ona benzesin benim kızım da diye :dd

Kızlar mrb ayrıntılı ultrasona gırdınız mı? Kac haftaya kadar oluyor bilginiz var mı? Birde fiyatlar nasıl?
Benim yarın doktor kontrolüm var ne zaman gireceğimi yarın söyler sanırım doktorum aynı hastanede radyolog bakacak ayrıntılı ultrasona 100 liraymış. Yarın 19+1 olacağım büyük ihtimal diğer haftaya gün verecek.

Benim de öyle canım. Tuvalete gitmeyi az erteliyim taş gibi oluyor ve ağrı oluyor baskıdan. Çok ayakta kalınca da sertleşiyor karnım. Yatınca yumuşuyor.

ay normal o zaman beni mafediyor dedim başka olan var mı acaba. ben normalde zaten tutamam tuvaletimi sertleşince gidiyorum 1 damla çıkıyor sinir oluyorum bazen ama nasıl rahatlıyorum anlatamam

Canım senin daha belli olmadı mı cinsiyet. Bende tuttu alyans :)

ya bu civilin ürünleri çok uygun İzmire de yeni açıldı nasıl sevindim benim evde 2 tane lcwden aldığım sırt çantalarım var onları kullanayım diyorum inşallah i
işmi görürlerablam oğlunu yattığı yerden doğrulmaya başlayana kadar buna benzer bir beşikle büyüttü. evde her çeşit yatak beşik vardı tek bunda yattı sallanıyor ya

bu benim 3. çocuğum öncekilerde pahalı aldım hep pekde memnun kalmadım açıkcası fazla masrafda etmek istemiorum uygun oluor böle

Bu sırt çantası şeklinde de kullanılabiliyor mu. Herkes sırt çantasının daha kullanışlı olduğunu söylüyor. ben bunu kullanamam herhalde normal çantalarım bile omuz ağrısı yapıyor bende.
bilmiorum olmuor heralde ben de sırt çantası sevmiorum pek böle seviorum tabi herkezin farklı oluor düşüncesi

Canım senin daha belli olmadı mı cinsiyet. Bende tuttu alyans :)
Yok canım daha netlesmedi.yarin randevum insalalh netlesir.bu arada sen benden bir hafta öndeydn sanki ben bugün 19+1 im.senin daha ileri olman gerekiyor sanki.brnim de ultrasona göre bir hafta önde gidiyor hep ama ben son adeti baz alıyorum.

ay normal o zaman beni mafediyor dedim başka olan var mı acaba. ben normalde zaten tutamam tuvaletimi sertleşince gidiyorum 1 damla çıkıyor sinir oluyorum bazen ama nasıl rahatlıyorum anlatamam
Ben de aynısını yaşıyorum canım. Taş gibi oluyor kasıklarım falan. Wcden yeni çıkınca bile oluyor tekrar giriyorum. Bir damlada olsa yapıyorum

Cnm bi yer 130 dedi biri 200 biri 350. Sasırdım bende hepsi kendini övuyor. Bizde şu var onlarda yok şunu goremezler falan diye bilemedim... Fark ediyor mu acaba?

Kızlar tünaydın :)
Umarım hepiniz iyisinizdir :) Bugn tetonozumu oldum şükür yarıladık ?
Dün size sivrisinek sormuştum şişiriyormu çok diye ama arada kaynadı sanırım ?
Birde evde hayvan besleyeniniz var mı ?

aaa ne zaman açılmış canim ben bekarken akrabalarım falan hep civilden alışveriş yaparlardı evlendim İzmir'e geldim oğluşum oldu ama burda cıvıl yok diye uzuluyordum. Bayramda optimuma gittik e bebekten çıkarken bir kadının kızına hadi civile gidelim burayı sevmedim dediğini duydum hemen dikkatimi çekti şaka mı yaptı acaba dedim etrafıma bakindim belki orda acilmistir diye ayy eğer ordaysa mutlaka giderim yine izbanla yakın oluyor çünkü optimum

Optimuma mı açılmış, of çok uzak bana. Neyse bir pazar giderim artık

Bende 12. Haftadan berri bişeyler hissediyordum ama doktor değildir dediğinde cok bozuldum bişey demiyorum artık ama hissediyorum eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…