2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar evde giymek için pamuklu gecelik arıyorum. Denk geldiniz mi hiç. Normal şortlarımı giyiyorum şimdilik ama bel lastikleri sıkmaya başladı tek parça giymem lazım artık :/ baktım çoğu model kısa kollu pişerim onlarla da. Askılı olması lazım.

Benim sata göre tam 20 haftalık bugün ama doktor bir hafta geç döllenmiş dedi ultrasonda genelde bir hafta geriden görünüyor burda takvimi değiştirmedim ama doktor tahmini doğuma 22-23 kasım dedi.

Gecmis olsun canim bende yarin olucam aşımı. Buarada 6 senedir evde beslediğim bir köpeğim var gece gündüz yanimdan ayrilmiyor :)

Optimuma mı açılmış, of çok uzak bana. Neyse bir pazar giderim artık
Şimdi internetten baktım da optimum karşısına açılmış canim büyük mağaza heralde çünkü İstanbul'daki mağazası baya büyüktü çok çeşit vardi burdakide öyledir inşallah en kısa zamanda bnde gitmeyi düşünüyorum :)

Optimuma mı açılmış, of çok uzak bana. Neyse bir pazar giderim artık

optimum karşısına açılmış kardeşim haber verdi banada gitmek nasip olmadı aslında geçenlerde gittik eşimle optimuma ama görmedim dikkat etmedim sanırım

Kızlar göğüsümden küçük nokta şeklinde sıvı gelio iki üç günüdür çok erken değilmi korkuyorum erken doğum riski falan olabilirmi

geçmiş olsun canım darısı başıma ben dün yazdım ama sanırım görmedin hamilelikten önce kabarırdı şimdi kırmızı nokta olmuş canım. benim bir sürü kedim var sokakta ama balkonumda beslediğim kedimde var kardeşimden dolayı eve sokamıyorum ama evde besliyor gibiyim

Cnm bi yer 130 dedi biri 200 biri 350. Sasırdım bende hepsi kendini övuyor. Bizde şu var onlarda yok şunu goremezler falan diye bilemedim... Fark ediyor mu acaba?
Canım bugün gittiğim hastaneye fiyat sordum 300 dedi istanbulda pendik yüzyıl hastanesi. Aslında çokta yaptırmak istemiyorum strese giriyorum çok fazla bu tur durumlarda. Kızımda yaptirmamistim zaten.

Benim evimde yok ama annem köpek besliyor. El teması kurmuyorum zaten. Aşıları falan da tam bir problem olmuyor çok şükür.

Cnm bi yer 130 dedi biri 200 biri 350. Sasırdım bende hepsi kendini övuyor. Bizde şu var onlarda yok şunu goremezler falan diye bilemedim... Fark ediyor mu acaba?

radyolog mu bakacak perinoloji uzmani mi docent mi prof mu bunlar fiyati etkiliyo sanırım
biz az önce fiyat aldik doktorumun önerdiği yer 300 lira dedi diğer önerdiği yer 500
500 veremem ama diğerinden randevu alip haftaya gitmeyi düşünüyorum
yarım saat suruyomus kontrol cd ve resim veriyolarmis, benim gideceğim yer görüntüleme merkezi
doktorum özellikle soyledi bu hamilelikte bi kez olur çok önemlidir nereye yaptirirsan yaptır perinoloji uzmani olmasına dikkat et güvenilir bi yer olsun dedi, ihmal etme 20. 23. haftalar arasinda yaptir dedi
normalde tahlil vs isteyen burda yaptır diyen biri de değil doktorum o yüzden önerdiği yere gidicem.

sen de bunlari sor perinoloji uzmani mi unvanı var mı başka nerden anlarsın bilmiyorum maalesef

Benim evimde yok ama annem köpek besliyor. El teması kurmuyorum zaten. Aşıları falan da tam bir problem olmuyor çok şükür.

bende pek temas etmemeye çalışıyorum ama öncesinde hiç dikkat etmezdim ve toksoplazma nasıl olduysa hiç bulaşmamış zaten dikkat etmemin sebebi de bağışıklığım olmaması yoksa içime sokasım geliyor canlarımı

Canım bugün gittiğim hastaneye fiyat sordum 300 dedi istanbulda pendik yüzyıl hastanesi. Aslında çokta yaptırmak istemiyorum strese giriyorum çok fazla bu tur durumlarda. Kızımda yaptirmamistim zaten.

aynen bende günler geçtikçe stres yapmaya başladım.zaten çokta bilgilendirici bir şey değil mecburi tutuyorlar ama 20. haftaya kadar olan anomaliler ve hastalıkları görmemizi sağlıyor sonradan bir durum gelişirse Allah'a emanet yavrularımız

bir garip oblomov canım görmemişim annemde pek giremedim maalesef
Bende annemin kedisine balkonda bakıyorum ama eşim ilgileniyor genelde herşeyi ile ama tereddütteydim sizden fikir almak istedim ondan sordum yani :)
aşıları varsa korkma benim hiçbirinin aşısı yok hangi birine yaptıracağımı şaşırırım dışkısına dokunmamaya dikkat et canım

Bağışıklığın yoksa çok dikkat etmen lazım benim pozitif olmasına rağmen yine de dikkat ediyorum işte amaç içim rahat olsun.

Benim komşumun çocuğuna ayrıntılı ultrasonda kalp kapakciginda sorun olduğu söylenmişti. Kadıncağıza hamilelik zindan oldu resmen. Doğunca hiç bi problem çıkmadı çocukta. Tabi ki önceden saptanabilmesi güzel ama içine girdigim stres beni çok fazla yoruyor. İkili testi falan hiçbirini yaptirmadim saldım çayıra mevlam kayıra benim is :)

bende instagramdaki hamilelik gruplarında sürekli beyinde kist böbrekte kist falan olduğu çıkıyor ama çoğu geçici oluyormuş onlar korkutuyor benide

Kızlar şeker ölçümü yaptıracakmısız ?
Ne düşünüyorsunuz ?

ben yaptıracağım canım çünkü çok abartı olmamak kaydıyla şeker tüketiyorum ayrıca aileden gelen şeker problemi var şimdiye kadar sorun yaşamadım ama hamilelik şekeri çıkabilir belli olmaz

Kızlar hazır tatilde dinleniyorken dikkat ettim de resmen fizyolojik ihtiyaçlarım için yaşamaya başladım. Sürekli acıkma, su içme, çok sık wc, uyku basması, sıcak basması, ayak şişmesi.. Bu döngüde gidip geliyorum. Bu hamilelik ne kadar farklı bir şey gerçi bunların hepsi bebeğimin tek bir tekmesini hissettiğimde geçiyor çok şükür. Sabırsızlıkla 3 temmuzu ayrıntılı ultrasonu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…