2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

  • ikiz, erkek

    OY: 0 0,0%
  • üçüz

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    294
bende aynıyım canım. iş yerinde su doldur iç tuvalete çık yine su iç doldur tuvalet 12 saatim bu döngüyle geçiyor resmen. çok şükür bende şişme yok.uyku basması da geçiyor sanki tatilde o kadar yoruldum yine geç yatıp erken kalktım. çalışmasan sanırım bu kadar erken yatmam
 
Canım bugün gittiğim hastaneye fiyat sordum 300 dedi istanbulda pendik yüzyıl hastanesi. Aslında çokta yaptırmak istemiyorum strese giriyorum çok fazla bu tur durumlarda. Kızımda yaptirmamistim zaten.
Bende oğlumda yaptırmadım ama. Simdiki dr um yaptır bana getir dedi bende izmirde tatıldeyım yaptırıp raporları gptureyım dıyorum ama bir tarafımda gerek yok diyor. Kararsız kaldım
 
Benim sata göre tam 20 haftalık bugün ama doktor bir hafta geç döllenmiş dedi ultrasonda genelde bir hafta geriden görünüyor burda takvimi değiştirmedim ama doktor tahmini doğuma 22-23 kasım dedi.
Benim de sata göre 22 kasım ama şu anki duruma göre 14 Kasım gorunuyor.ultrasin kağıdında her defasında 14 Kasım yazıyor.bakalkm hakkımızda hayırlısı
 
Benim de annemde iki kedi var. Önceden sarılır öperdim birlikte uyurduk. Hamile kalalı beri uzak durmaya çalışıyorum ama sarılıp öpmemek için zor tutuyorum kendimi :) hasret kaldım yavrularıma
 
Benim de annemde iki kedi var. Önceden sarılır öperdim birlikte uyurduk. Hamile kalalı beri uzak durmaya çalışıyorum ama sarılıp öpmemek için zor tutuyorum kendimi :) hasret kaldım yavrularıma
bende balkondaki kedimi oğlum canım ciğerim diye seviyorum sonra diyorum oğullar karışıyordur bebeğimde üstüne alınıyordur sonra kıskanmasın diye onuda seviyorumoğlum(kedim)da beni özledi kıyamam sırnaşıp duruyor ama doya doya sevemiyorum oyun oynayamıyorum üzülüyorum
 

Ben 10 yaşından beri kedi sahibiyim canım. Evlendikten sonrada eşimde seviyordu sokaktan sahipkendik bir tane. Hamile kalınca hemen doktorum toksoplazma testi yaptı ve bağışıklığım çıktı. Çocukluğumdan beri beraber olduğum için ama ben yinede tuvalet temizliğine karışmıyorum önlem almak lazım tabi ki. O testinde yapılması lazım çok önemli.
 
bende nasıl çıkmadı ben hala şaşırıyorumne popoları kaldı temizlemediğim ne hastalıkları kaldı uğraşmadığım sanırım eşek bünyesi var bende
 
bize doktorumuz hiç ayrıntılıdan bahsetmedi bir ay sonraya randevu verdi acaba sorsam mı ben ayrıntılı ultrasonda bakacak mı diye ?

tatlım benim doktorumda söylemedi haberin olsun ayrıntılı yapcaz falan diye ben en son gittiğimde 17 haftalıktım 4 hafta sonra 21 olcaz ayrıntılıda yapılır dimi dedim evet dedi.
 


Bende de şükür sıkıntı yok bebekliğimden beri evde var ama evlenince annemde bırakmıştım, bayram dönüşü kedimide alıp geldim bir sorayım dedim sizde durumlar ne :) benimde sağolsun eşim ilgileniyor herşeyi ile :)
 
Ayrıntılı ultrason konuşulmuş. Doktor bizim hastanemizde yapılıyor ama siyah beyaz, renkli 4 boyutlu görüntü yok, benim için yeterli ama görsel şov yok, ben çocuğumu renkli4 boyutlu görmek istiyorum derseniz, bizim hastanede yaptirmayin, renkli çeken bir yerde yaptırın dedi.
Ben de önerdiğiniz bi yer var mi dedim. 2 yer yazdi, aradim, ikisinde de radyolog var, perinatolog yok.
Ama sorduğumda, maddi olarak sizi zorlamazsa perinatolog daha iyi olur demisti. Onerdigi iki yer de radyolog. Ne yapayim bilemedim.
Avrupa yakasinda perinatolog onerisi olan var mi?
17 24 temmuz arasi yaptir dedi, 21 22 haftaya denk geliyor
 
Benim bildigim siyah beyaz ekranda bakiliyor zaten canim. Internette arastirdigimda da hep 4 boyutluyla karistirmayin yaziyor dunya para verip show degil adam akilli bakilip bilgi edinilmek onemli bizim icin
 
Bugun isten geldikten sonra ayaklarimin sistigini farkettim kizlar, sicaklardan mi yoksa ödem mi toplamaya basladim acaba?
Canim iki gundur corba istiyor, yaptim da rahatladim :) yedikten sonra siskinlik yapmasa bari :)
 
Bugun isten geldikten sonra ayaklarimin sistigini farkettim kizlar, sicaklardan mi yoksa ödem mi toplamaya basladim acaba?
Canim iki gundur corba istiyor, yaptim da rahatladim :) yedikten sonra siskinlik yapmasa bari :)

Sıcaktandır arkadaşım hava 38 derece resmen erimelik evde temizlik yapayım dedm evden çıkmadan şişti benimde ayaklar eller :) Afiyet olsun bu arada :)
 

Benimde üç tane kedim var evde :) sadece tuvalet temizlerken dikkat ediyorum veya eşim yapıyor. Onun dışında rutin ev süpürmek vs gibi şeyleri yaptığında yetiyor. Bir de kist aşısını falan yaptırırsan tam olur.

Bir de şeker yüklemesi kesinlikle yaptırmayacağım.
 
Son düzenleme:


Ben şeker yüklemesi konusunda çok kararsızım
Tabi ki çok şeker yemekle şekerin arasında çok fark var ama ne yapacağım bilmiyorum pek yaptırmayı düşünmüyorum, yaptırsamda o şeyi içmek istemiyorum çünkü faydasından çok zararı var diyorlar ...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…