2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bu konuda ayrilmis iki kesim var.
Niye dusunmuyorsun mesela?
Aciklar misin? :)

Daha öncede yazmıştım konuşmuştuk gibi hatırlıyorum ama Bakırköyde prof.Ahmet Gül var 500tl, özel nisa hastanesi Dr reyhan var 400tl bunlar perinatolog randevu için yer bulabilirsin umarım, özel güngören hastanesi radyolog 200tl.

Benim bildigim siyah beyaz ekranda bakiliyor zaten canim. Internette arastirdigimda da hep 4 boyutluyla karistirmayin yaziyor dunya para verip show degil adam akilli bakilip bilgi edinilmek onemli bizim icin
Siyah beyaz ikinci duzeyle her yeri incelendikten sonra da 4 boyutlu renkli propla yüzünü gösterip resim veriyorlar. Ikisi elbette farklı şeyler. Renkli 4 boyutlu çektirmek ayrıntılı ultrasona mani değil.

Erkek doktor tercih etmiyorum. Nisadaki reyhan hanimin da eylule kadar dolu randevuları. Bakırköy goruntuleme merkezine gidecegim galiba, perinatolog degil radyolog ama doktorum tavsiye etti, insallah sorunsuz geçer

Siyah beyaz ikinci duzeyle her yeri incelendikten sonra da 4 boyutlu renkli propla yüzünü gösterip resim veriyorlar. Ikisi elbette farklı şeyler. Renkli 4 boyutlu çektirmek ayrıntılı ultrasona mani değil.
Yok tabi engel degil ama ben oyle sanipta hayal kirikligina ugrayanlar icin dedim bebisin iyi oldugu gorulsunde varsin 4 boyutly gorulmesin yani

Reyhan hanımdan aldım ben randevu. Reyhan hanmla alakalı bi bilginiz var mı memnun mu acaba gidenler

Kızlar mrb ayrıntılı ultrasona gırdınız mı? Kac haftaya kadar oluyor bilginiz var mı? Birde fiyatlar nasıl?

24. Haftaya kadar yapilmasi lazim canim. Ben bugun yaptirdim 200tl odedim radyolojiye. Ellerinin ayaklarinin parmaklarini saydik doktorla:))) 381 gr olmus oglus. Bende 2 kilo vermisim ay nasil sevindim

Canan karataydan mi etkileniyorsun. Bence burda da kar zarar konusu var bence vucudunda gebelik sekeri varsa bu vucuduna o anlik alacagin sekerden daha riskli ayrica gorevleri kadin dogum olan doktorlarin senelerce anneye bebege zarari olan bir tahlili yapacaklarini sanmiyorum 1 bardak gazozla es deger oldugunu soyluyorlar. Burda yemesine icmesine cok dikkat eden yok gibi. O nedenle ben yaptiracagim doktoruma guveniyorum.

24. Haftaya kadar yapilmasi lazim canim. Ben bugun yaptirdim 200tl odedim radyolojiye. Ellerinin ayaklarinin parmaklarini saydik doktorla:))) 381 gr olmus oglus. Bende 2 kilo vermisim ay nasil sevindim
Oh yuzdun ailenle gezdin verdin demek 2 kilo bende bizim tartida 59 kilo cikiyorum. 54ten 59a firlayamam heraldebenim hesabimda 60la tamamlamak var hamileligimi bu arada oglusuna masallah kocaman olmus

Benim bildigim siyah beyaz ekranda bakiliyor zaten canim. Internette arastirdigimda da hep 4 boyutluyla karistirmayin yaziyor dunya para verip show degil adam akilli bakilip bilgi edinilmek onemli bizim icin
Kesinlikle oyle siyah beyaz bakiliyor. En son yuzunu zorla yakaladi doktorum pozisyonu uygun değildi. Ona sadece renkli bakildi amac yarik dudak olup olmadigini gormekmis oyle dedi.

Bu konuda ayrilmis iki kesim var.
Niye dusunmuyorsun mesela?
Aciklar misin? :)

Ben zaten normal durumların dışına çıkılmasına biraz karşıyım. Kendi başıma kontrollü gidiyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum.

Bunun yanı sıra bazı uygulamalar buraya geç geliyor. Çoğu ülkede bu tarz testler geride bırakıldı ve özellikle şeker yüklemesinin yararının yanı sıra zararının daha yüksek olduğu belirtiliyor. Yararının olduğu tek durum ise ailede şeker hastasının olduğu veya gebelik şekeri olan aile üyesinin olduğu durumlar.

Ben biraz araştırın derim. Zaten kişi kendini ve kendi için en doğrusunu bilir. Ben mesela kendimi strese sokacak hiçbir testi yaptırmadım.

Reyhan hanımdan aldım ben randevu. Reyhan hanmla alakalı bi bilginiz var mı memnun mu acaba gidenler
4 yegenim de nisa hastanesinde alev hanimin ellerine doğdu. Yaşları 4 8 arası. En büyük yegenimde bile reyhan hanım vardı. Sanırım memnun kalmasalar ikinci çocuklarında gitmezlerdi. Alev hanimdan da çok memnundular. Ama hastane aşırı kalabalik ben sırf bu yüzden oraya gitmiyorum, 2 3 saat bekletiyorlar insanı, nefes alınmıyor, yazık herkes hamile veya hasta zaten, kimseden sıra rica edemezsin. Doktor doguma bi gidiyor uzun süre yok vs. Malesef ben beklemeyi sevmiyorum.
Inşallah siz de memnun kalırsınız

Ilk gebelikte seker yuklemesi yaptirdim. Bunda düşünmüyorum..sekerli beslenme konusunda dikkatliyim. Kucuk bir bebege o kadar seker yuklemek dogru gelmiyor. Belki tibben sakincasi yoktur. Belki vardir. Kanitlanmis bir sey yok henuz. Kimsenin dedigine degil annelik içgüdülerine gore yaptirin. Allah yardimcimiz olsun.

Giden yakınlarım var, işinde cok iyiymiş ama hastayla ilişki konusunda ciddiyetli oldugu söylendi yüzü pek gülmüyomuş , bilemiyorum tabi o an ki moduylada alakalı cok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…