2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aynı problem bende de var sol tarafımda ben farkettiğimde 16 haftalıktım doktoruma söyledim 20. Hafta bunun için ilaç vericem Marak etme demişti be 20. Haftada daflon 500 mg sabah aksam içiyorum bir haftadır henüz bi değişiklik Yok bekliyorum hemen doktorunla paylaş çok geçmiş olsun..

Hayırlı olsun gözünüz aydın:) sizin de bebiş göstermiyor muydu? Kıza benziyor dediler mi? Benim bebeğim de göstermiyor. Ondan merak ettim de
U Usagi0161 çok teşekkür ederim canım. Göstermiyordu. Kaç kez baktık.sadece biri erkeğe benziyor dedi net değildi. Ama dün netleşti Allah'a şükür.
Bana çevrem hep kız diyordu kendimi çok odaklamıştım. Ama tabiki farketmez hayırlısı olsun hakkımızda

Günaydın kizlar
Uzun zamandır giremedim umarım herkrs iyidir gecmis bayraminiz mubarek olsun şeker yuklemesinden konuşulmuş ben 2 gebeliğimde de yaptırmadım genelde her ay kan testinde şekere bakıyor doktorum anormal bi durum görürsem yaparım dedi.yaptir deseydi de yaptırırdım çünkü doktorların boşuna konuşmadığını düşünüyorum risk her anlamda hayatimizin her alaninda da var zaten eger gerekli ise yapilmasini uygun goruyorum. bugün doktor kontrolum var bebegimi gorucez ilk defa buyuk kizimda yanımızda olacakel ve ayaklarda şişme başladı çok enteresan geliyor bana çünkü daha erken ve evdeyim sürekli ayaktada değilim gerçi bakıyorum herkes aynı dertten muzdarip bakalım doktorum ne diyecek

Günaydın canım ben biyerde okumuştum kedinin diskisindaki bir madde erken doğum veya düşüğe neden oluyormuş dikkatli ol bi internetten araştır ben öyle bişey hatırlıyorum

Kızlar istanbul yanıyor klimamız var ama bu seferde hasta olursak diye korkuyoruz gece acmamıyoruz bu yüzden dün gece ılık duş alıp yattık siz nasıl çare buluyorsunuz

Kızlar istanbul yanıyor klimamız var ama bu seferde hasta olursak diye korkuyoruz gece acmamıyoruz bu yüzden dün gece ılık duş alıp yattık siz nasıl çare buluyorsunuz

ben hala yorgana sarılıp yatıyorum bizim ev serin oluyor çok şükür. biz klimayı sadece yemek yerken açıyoruz malum yemek sıcak olunca terletiyor

Canim niye hasta olasiniz ki. Tabi bunyeniz alisik degilse bisey diyemem... Klimayi geceleri nem alma (dry) modunda calistirin o zaman cok soguk olmaz. Benim evde serin simdilik ihtiyac duymuyorum ama aksam saat 9-10 gibi bir sicak cokuyoro zaman otururken calistiriyoruz.

Günaydın kızlar
Hava resmen ateş ediyor. Allah yardımcımız olsun çok zor geçiyor. İşe gelene kadar ölücem sandım. Gelince de pek bir şey değişmedi. Klima sürekli arıza veriyor o kadar sıcak ki bazen nefes alamıyorum

Evin ici hamam gibi bizde. Kese yapsan yapılır o derece :) klima ile idare ediyorum kapatınca yine hemencecik ısınıyor. Kızlar çok şükür ilk aylarımızda değiliz bulantılarım olsak bu sıcaklarda daha fenaydı. Son ayda olsak hiç sormayın kızımda 9.ayim ağustos idi. Su an en güzel zamanindayiz hamileliğin elhamdülillah bugunumuze.

Ayy canım geçen hafta bayram zamanı benim de öyle oldu. Görünürde bir şey olmadı yan etki falan. Bir şey olacağını zannetmiyorum.

bende bayramda biraz aksattım unuttum içmeyi o nedenle adette sayamıyorum bir anda içmiş bulundum inşallah olmaz bahaneyle bol su içeyim çıkar gider belki vücudumdan

ablamda 4. katta oturuyor onunda son ayı ağustostaydı evi hamam gibi oluyor diyordu yere yatacam ama evde beton yok her yer parke bol bol duş alıyordu dediğin gibi şükür ortalarındayız ama ağustosta bizde zorluk çekeriz gibi geliyor bana benim ev 1. kat olduğundan serin ama temmuz ağustosta böyle serin olmaz heralde diğer senelerde olduğu gibi sahilde sabahlarız artık

Günaydın herkese :) Ev serin olunca bolbol uyuyabiliyoruz :)
Canım Canan Karatay'ı izlemiyorum sadece internette falan baya araştırdım ve bir arkadaşta bahsetmiş maalesef ülke olarak tıpta çok geriden geliyoruz çoğu ülke şeker yüklemesi testini kaldıralı çok oldu. Bebeğe yarardan çok zararı var diyorlar tabi ki şuan bu benim fikrim doktorumun fikrinide alacağım bu konuda ne der hiç bilmiyorum ama ayrıntılı ultrasona bile kendi çok ayrıntılı baktığı için sen bilirsin demişti :) Bakalım yine doktorun söylediklerini buraya yazarım :) Birde aşı kolumun üzerine yatmışım şuan kolum inanılmaz ağrıyor sizde de oldu mu ağrı ?

ben daha yaptırmadım ama bayramdan önce sağlıkocağındaki doktorum yapmayalım bayramda ağrır rahat edemezsin demişti sanırım ağrıması normal.
ben şahsen 50 gr glukozun zararının olacağına pek inanmıyorum tamam şeker ama nelerden almıyoruz ki o kadar şekeri. Zaten karatayda doğal beslenen anneler de şeker hastalığı çıkacağını düşünmediğinden yapılmasını gereksiz buluyor. ama bizim ülkemizde ekmek tonla tüketiliyor her türlü yağlı yemek yeniyor şuruplu tatlıların başını çekiyoruz ama ülkemizi yurtdışıyla kıyaslıyoruz ben ülkemizin tıpta geri olduğunu hiç düşünmüyorum. tamam belki gereken değer verilmiyor olabilir ama . birde bazı gebeler şeker hastası olduklarını bilmedikleri için düzenli beslenseler bile bebeklerine zarar verirler ama tabi kişinin kendi insiyatifinde ben hep yazdığım gibi bence diyorum. bu arada bende baya araştırmıştım ve amerikalı bir doktorun yazısına denk gelmişti adını şimdi hatırlayamayacağım şeker yüklemesini önermiyor ama belirli tavsiyelerde bulunuyordu ama bizim kadınlarımızın uyamayacağı cinsten yaa ne olcak yiyorum abartmadığım sürece bir şey yok diyen kadınımızın uyacağını pek sanmıyorum

Evet canım özellikle dün yandım bugün de fena Bizde de oturduğumuz odada klima var ama iki gün açtım burun ve boğaz kuruluğu yaptı. Hasta olurum diye ben de çok açamıyorum. Yattığımız oda için vantilatör siparişi vericem bugün. Sürekli duşa girmek lazım. Dün bi ara buz torbalarını bacaklarıma falan koydum

3-4 gün ağrı olmuştu canım bende de :/

Bu sıcaklar çok psikolojimi bozuyor, karnım kocaman gittikçe çirkinleşiyorum sanki. Her yerim şiş gibi geliyor. Hiç bir şey yakışmıyor. Oy oy geçse şu dönemler artık. Dopurduktan sonra hamileliğini özleyen annelerden olamicam belliki

benimde dün mali müşavirimiz yüzümün şiştiğini söyledi sinir oldum dün evdeki tartıda da (ki büyük ihtimalle yanlış) 59 kiloyu görünce iyice moraller sıfıra düştü

Valla canım dediğim gibi şimdilik böyle düşünüyorum ama doktorumun dediğide önemli bakalım ne diyecek bu konuda işte haftaya randevum var o zaman yazarım tekrar ne dediğini :)
Bu arada bebiş nasıl benim ki hiç durmuyor sürekli dönme ve vurma halinde :) Müzik dinletmeyede başladım :)

benimde dün mali müşavirimiz yüzümün şiştiğini söyledi sinir oldum dün evdeki tartıda da (ki büyük ihtimalle yanlış) 59 kiloyu görünce iyice moraller sıfıra düştü
Çok zor geçiyor. Çalışırken nasıl serinliyorsunuz. Klima sürekli arıza veriyor piştim. Kıyafetler yapıştı orama burama. Göğüslerim zaten acıyor terleyince daha çok yanıyor çok sıkıldım çok. Önceden kendimi motive edip avuturdum. Artık onuda yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…