2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugün ilk defa tekmesini dışarıdan gozumle gördüm ❤ ilginc bi şekilde 16+0da hissetmeye başlamıştım, 3 4 gündür elimle de hissediyorum ama eşime bi türlü denk getiremedim. Ama bugün gözümle gördüm o atışı ve videoya aldım 18+5 ❤ bu tarz şeyleri yazdığınız günlük gibi birşey tutan var mi? Ben not aliyorum ama düzenli olmuyor, en yakin zamanda bi defter alacağım

Ben dunyanin en sansli annesiyim diye bir gunluk var ondan aldim ben bebegim dogunca yazacagim kismetse cok guzel bir ani :)onun disinda hamile gunlugu icime sinen bir sey bulamadim not alıyorum ben de denk gelirsem alacagim.siz guzel birsey bulabilirseniz yazin lutfen :)

Bebegimin günlüğü diye kocaman bi kitap hediye geldi bana. Esenler belediyesinin hediyesi yaziyor, sanırım parayla satilmayan birşey. Tamami renkli kuse kaşığı. Bebegin ismini kulagina kimin okudugundan, ilk kiyafetinden, ilk disinden her sayfa sorularla ve anlatimlarla dolu. Asla aklima gelmeyecek detaylar bile düşünülmüş. Bayıldım gerçekten. Bulabilen olursa tavsiye ederim. Ama hamilelik icin de bir not defteri istiyorum.
Bi de canonun fotoğraf baski makinesini tavsiye ederim. Bebislerimizin fotoğrafları ekranlar içine hapsolmasin, elimize alalim, sevdiklerimize dagitalim. Dijital ortamlarda hiç oluyor güzel hatıralar.

Ben de blog açtım :) yazmaya gayret ediyorum. Çok güzel anı olacak inşallah.

Kızlar ben de doktora gittim bugün kontrolumuz vardı.cinsiyetimiz erkek.3.oglum geliyor inşallah.cok tatliydi hareketleri.doktorun ultrason aletine tekme attı bikac kez ,hala bir hafta önde gitmeye devam ediyoruz.ayrintili ultrasona da girdik.tetanoz aşısı olmayı unutma dedi.bir de demir hapi verdi.

Hayırlısı olsun canım. Ben de bugün aşı oldum. Benimki de hala bir hafta geri olunca artık takvimi de değiştirdim :)

Kesinleşti demek sonunda canım hayırlı olsun Allah bağışlasın üç aslan oglusunuda :)

Kızlar bende bebiş battaniyesi yapmayi cok istiyorum bebisine yapmış bitirmiş olan veya şu örneği yapmayı düşünen anneler foto atarsanız çok sevinirim alışveriş topigine yuklersiniz burasi yeri degilse :) (orayı pek takip etmeyen anneler vardir diye buraya yazdim)

Kizlar bana bi akil verin. P.tesi dr uma gidicem onada sorcam ama cok kotuyum. Ayaga kalkinca sol ayagima basamiyorum belimde popoma dogru olan kisimda igne gibi feci batma oluyo asla ayagima bastirmiyo ve sag ayagimin ustunde kalakaliyorum. Ancak biraz bekleyince ce durdugm yerde sol ayagimi yavasca havada ileri geri oynattigimda biraz basiyorum ama agri devam ediyo. Sizinde oluyo mu ? Bu kramp mi yoksa bel agrisi mi? Yardim edin evde esim olmasa az once orta yerde kalmistim altima yapiyodum wcye yetisemeseydim...

Canim aynı durum bende de var benim bel fitigimdan kaynaklanıyor mutlaka danış doktoruna geçmiş olsun.

Slm kızlar... dünden beri bebeğin olduüu yerde ara ara iğne batması gibi batma oluyor. Kasıklarınızda hala batmalar oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…