2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bu sabah bi kalktım yatak çarşaf hep kan bi şok gecirdik eşimle hemen lavaboya koştum peçetemde allahdan hiç bişey yoktu bide baktım bacagım kanamıs biz her gün iğne oluyoruz ama ne kadar cok kan gelmiş cok korktuk

Günaydın...
Geçmiş olsun canım ne iğnesi oluyorsun ?
Neyse Allahtan daha ciddi bir şey değilmiş tekrar geçmiş olsun...

mina retriever
D DAMK06

Bende de aynı ağrı var. Hamileliğe bağlı olarak ortaya çıktı, oğlumun hamileliğinde başlamıştı doğumdan bir müddet sonra geçmişti. Bu hamileliğimde de başladı gene, baya oldu. Benim bulabildiğim tek çözüm çok ağrırsa üzerine uzanmak. Benim solumda mesela, soluma yatıyorum. Bir müddet sonra ağrısı hafifliyor. Yataktan kalkarken de yavaşça ve gene ağrıyan tarafınıza doğru kalkarsanız bir nebze az ağrıyor. Yürürken ağrı girerse bir çözüm bulamadım.. Dışarıdaysam mecbur oturuyorum ben geçene kadar.. Doktorum siyatik ağrısı demişti. Bebeğin büyümesiyle sinire baskı arttığından oluyormuş, doğuma kadar çekeceğiz mecbur.. Geçmiş olsun sizlere de..

Canim annem kadife iplerden oruyor su an bi tane de baska motifli orecek bu bitince.bence kadife iplerden ormediysen onlardan yap mutlaka yumus yumus cok guzel oluyor

sonunda kesinlesti demek hayirli olsun canim saglikla gelsin oglusun

canim kizima hamileyken bende de cok olurdu. bele agirlik bindigi icin oluyormus. ozellikle yatarken belini koru dogru pozisyonlari sec. kilo alimininda bunda cok etkisi var. fitik baslangici da olabilir dikkat et gecmis olsun.

Kızlar günaydın malum havalar cok sıcak ben bir kaç gündür 5 lt ye yakın su içiyorum terle çıkıyor nasılsa diyeİnanılmaz terliyorum Sizde durumlr nası

Günaydın kızlar. Sıcaktan adım atacak halim yok resmen. Hiç bir şey yapası bile gelmiyor insanın. Ama mecburuz tabi. Hiç oturamyrm bile oysaki. Ayaklarim o kadar şişti ki yururken ayaklarmin altı agrıyor kızlar . Rabbim sabr versin agustosta dusunemiyorum kendimi

kızlar bu şişmeler erken değil mituzu mu kaçırıyorsunuz acaba? 8.9. ayımız olsa neyse ama 5. aya daha yeni gireceğiz çok erken başlamadı mı?
canım sadece 1.500 kilo aldım mesela ben ama ayaklarim davul gibi. Buyuk bir evde yasiyorum 4+1 ama kocaman bahceli ayrica kaynana kayinbaba birde kayinbaba hasta giden gelen derken cok ayakta durmaktan da olur demisti doktor.

kızlar bu şişmeler erken değil mituzu mu kaçırıyorsunuz acaba? 8.9. ayımız olsa neyse ama 5. aya daha yeni gireceğiz çok erken başlamadı mı?
Canm 20 li haftaların özelliklerine baktım dün kilo artışı ve rahim büyümesi damarlara baskı yapıyormuş bu durumda kan dolaşımı yavaşlıyor sıcakla birlikte su tutuluyor ödem hatta varis bile olabilirmiş bende yolculukta Şişince çok şaşırdım ama yaz gebeliği böyle demekki ama bünyeye göre de değişebilir şişmeyen de olacaktır. Ben de önlem olarak tuzu kestim suyu 3 lt ye çıkardım arada ayaklarımı kaldırıp uzanıyorum ya da çok oturduysam da kalkmadan egzersiz yapıyorum işe yaradı gibi ve son aylarım yaza gelmediği için dua ediyorum resmen

Canım bende şişiyorum erken diye düşündüm bende ama hamilelik takvimimde yazıyor du olabilir diye

canım sadece 1.500 kilo aldım mesela ben ama ayaklarim davul gibi. Buyuk bir evde yasiyorum 4+1 ama kocaman bahceli ayrica kaynana kayinbaba birde kayinbaba hasta giden gelen derken cok ayakta durmaktan da olur demisti doktor.

Bende şişiyorum canım ama ben evlenmeden öncede sıcakta elim ayağım şişerdi o yüzden çokta takmıyorum :)
Ay ne bileyim kizlar simdiden olmasi korkutuyor gozumu son ayda baya sisiyor cunku insan ben kendimi dusunemiyorum terlikle ise gelrsem diye korkuyorum. Ablam son aylarinda cok sismisti o geliyor gozumun onune sizler yine dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…