2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben varim bende ayni senin gibi oluyorum canim baya suruyor agrisi sol tarafim benimde ayagimin uzerine basamiyorum belime sanki birsey batiyor gibi oluyor dr a gitmedim daha ama

Bu iki gündür benim de sabah uyandığımda ellerim ayaklarım biraz şişmiş oluyor ama ben antalyadayım ve sıcağa inanamazsınız. Klimada haftaya takılacak. Siz düşünün yani :)))) o sebeple normaldir diye düşünüyorum. Özellikle bu iki gündür olması çok normal olmalı.

Kızlar bir sey sorucam hayatimda ilk defa basima geldi acayip kasinti var vajinada boyle olan var mi ve iyi gelecek bir sey bilen var mi

Kızlar bir sey sorucam hayatimda ilk defa basima geldi acayip kasinti var vajinada boyle olan var mi ve iyi gelecek bir sey bilen var mi
kucuk pet siseye iki cay kasigi karbonat atin iyice sallayin erisin.her kucuk tuvaletinizi yaptignzda vajinayi yikayin kesiyo kasintiyi ph dengesini duzenliyo.tabi gec kalmadanda dr za gidin enfeksiyon cunku allah korusun
gecmia olsun

Ben varim bende ayni senin gibi oluyorum canim baya suruyor agrisi sol tarafim benimde ayagimin uzerine basamiyorum belime sanki birsey batiyor gibi oluyor dr a gitmedim daha ama
1 2 kere yavas kalkmayi denedim daha azaldi sanki. En azindan basabildim bu defa. Benm sdce surekli yatinca yani uykudan uyaninca veya cok uzandigim zman kalkarken oluyo. Normalde aktifken hic bisey yok

Mantar olabilir doktora görünmelisin. Onun dışında suyla seyreltilmiş elma sirkesi işe yarıyor. Evlenmeden önce oluyordu bende mantar tuvaletin bi köşesinde bulundururdum elma sirkesiyle suyu karıştırdığım şişeyi. Her tuvaletten sonra en son onunla silerdim işe yarıyordu bende. Çok şükür 2 yıldır falan hiç olmadım.

Benim de yolculukta şişiyor ayaklarım uzun süre mola vermezsem. Ellerimde bi şişlik yok henüz.

Cok tatli bi göbiş olmus ❤ benim yeni yeni belirginlesiyor, bundan daha küçük.

Kizlar lütfen sirke vs surmeyin, asit orani cok yuksek. Kaşıntı varsa doktora gidin, mantar veya enfeksiyon olabilir, ezbere birsey kullanmayın. Hamile degilken bile kullanilmamali aslinda ama ozellikle hamileyken doktora gorunmeden birsey yapmamak gerekir.

Bugun 18+6 ve tekmelerini gozumle gorebiliyorum artık. Ama gobek deligimden 6 7 asagiya vuruyor. Hatta daha da aşağı neredeyse. Doktor ultrasonda o kadar aşağılara kadar inmiyor. Ayaklari mi acaba o kadar asagida, normaldir di mi?

Normal canım bazen göbek deliğinin civarında da hissedeceksin ben göbek deliğinin bi kaç cm yukarısında da hissediyorum bazen kasıklarda da

Kızlar ya reflüme dün gece itibari ile mide bulantısı da eklendi ölüyorum sandım nefes alamadım oğlumda hiç böyle değildi sadece mide yanması vardı umarım böyle devam etmez dayanılacak gibi değildi
esperanzaa çok tatlış olmuşsun

Uzunca bi zaman geçti bugün bebek hasretim depreşti hamilelik iyi gidiyordur inşallah ,öncekilerden farklı bişey yaptınız mi

Vajina zaten asidik bir ortamdır ve vajiananın ph ına en uygun ph elma sirkesinde vardır. Zaten ph lar uyduğu için elma sirkesi öneriliyor. Senin kullandığın mantar ilaçlarında da asit var zaten asit ph dengesi bozulduğunda mantar oluşur. Ezbere değil bunlar doktorların önerisi de bu yönde.

Bu arada çatlakları önlemek için ne kullanıyorsunuz kızlar? Dün doktorum lierac önerdi ama çok pahalı kesin işe yarayacağını bilsem alcam. Mecitefendi kakao yağı kremini kullanıyorum şimdilik.

Evet ya 5 lt lik suyu bitiriyorum nerdeyse ama bi o kadarda ter döküyorum

Ben normalde de çok su tüketen biriyim, seviyorum yani Kızıma hamileyken ölçmüştüm 5 lt içiyordum bende. O zamanda böyle yaz aylarındaydık ve doğum yakındı. Doktoruma sorduğumda önce şaşırdı sonra da sorun yok senin şuan çok ihtiyacın var içebiliyosan iç demişti.

Bu arada çatlakları önlemek için ne kullanıyorsunuz kızlar? Dün doktorum lierac önerdi ama çok pahalı kesin işe yarayacağını bilsem alcam. Mecitefendi kakao yağı kremini kullanıyorum şimdilik.
Liera
Lierac bende hiç işe yaramamıştı karnım harita gibi olmuştu

Ben en fazla 2 ya da 2 buçuk litre içebiliyorum sürekli idrara çıkıyorum 5 litre içsem tuvaletten hiç çıkamam herhalde. Hele geceleri tuvalete gitmek işkence gibi. hani bu haftalarda mesaneye baskı azaldığı için sık idrara çıkma olmuyordu. Sanırım doğurana kadar geçmicek bu bende. Gebelikten önce de sık giderdim gerçi bu kadar olmasa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…