- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #17.721
Hadi ya. Hiç almiyim o zaman ben boşuna. Zaten herkes genetiğinde ya da yapında varsa ne kullanırsan kullan çatlarsın diyo.Liera
Lierac bende hiç işe yaramamıştı karnım harita gibi olmuştu
Bana da Doktorum beyaz tenliysen çok yüksek ihtimal çatlarsın demiştiHadi ya. Hiç almiyim o zaman ben boşuna. Zaten herkes genetiğinde ya da yapında varsa ne kullanırsan kullan çatlarsın diyo.
Benim ergenlikten kalma çatlaklarım var basenlerimde ve kalçamda beyaz çizgiler halinde sanırım yapım çatlamaya çok müsait bende kaçarı yok gibi.Bana da Doktorum beyaz tenliysen çok yüksek ihtimal çatlarsın demişti
Benim ergenlikten kalma çatlaklarım var basenlerimde ve kalçamda beyaz çizgiler halinde sanırım yapım çatlamaya çok müsait bende kaçarı yok gibi.
bugün içmiyim tutayım kendimi dedim ellerim şişti içim rahatladı resmen teşekkürler ✌Ben normalde de çok su tüketen biriyim, seviyorum yaniKızıma hamileyken ölçmüştüm 5 lt içiyordum bende. O zamanda böyle yaz aylarındaydık ve doğum yakındı. Doktoruma sorduğumda önce şaşırdı sonra da sorun yok senin şuan çok ihtiyacın var içebiliyosan iç demişti.
Ben burda yazılanlarla yanlış hatırlamıyorsam 10.haftadaki ultrason görüntüsünden sonra eşime dedim ki kızımız olacak bizim öylede çıktıGenital nub teorisi hakkında bilgisi olan varmı kızlar. .gerçekten doğru çıkıyo mu
Komili bebe yağı bende çatlakları ve kasintiyi önledi.arkadasimin tavsiyesi üzerine almıştım.gogus için bile kasiniyordu sertleşip.cok faydası oldu bana.Hadi ya. Hiç almiyim o zaman ben boşuna. Zaten herkes genetiğinde ya da yapında varsa ne kullanırsan kullan çatlarsın diyo.
Bende kakao yağı kullaniyorumBu arada çatlakları önlemek için ne kullanıyorsunuz kızlar? Dün doktorum lierac önerdi ama çok pahalı kesin işe yarayacağını bilsem alcam. Mecitefendi kakao yağı kremini kullanıyorum şimdilik.
merhaba, bende izmirde yaşamıyorum fakat bu haftalarda izmirde ailemin yanındayım, doktorum raporu bekliyor, izmirde buca kadın doğum hastanesine gittim, biz yapmıyoruz tepeciğe yönlendiriyoruz dedi, çok zor geliyor, diğer taraftan da perinatologların muayenehaneleri hep alsancakta, en az 500 vermek de istemiyorum :) hakkımızda hayırlısı olsunBende oğlumda yaptırmadım ama. Simdiki dr um yaptır bana getir dedi bende izmirde tatıldeyım yaptırıp raporları gptureyım dıyorum ama bir tarafımda gerek yok diyor. Kararsız kaldım
Sirkeli su kullan ama ihmal etme pazartesi randevu al git ilerlemeden canim mantardir buyuk ihtimalleKızlar bir sey sorucam hayatimda ilk defa basima geldi acayip kasinti var vajinada boyle olan var mi ve iyi gelecek bir sey bilen var mi
Bende aynisini yazacaktim sen yazmissin gecen mantar oldugumda bildigin sisti vajinam kocaman oldu kasintidan duramiyordum hem idraryolu enfeksiyonu hem mantar bir arada olmusum direk surdum elma sirkesini sisligi aninda indirdi mucize gibi kasinti kremim var ayrica kasinti kopugum var ama hic biri ise yaramadi ne varsa dogada var.Vajina zaten asidik bir ortamdır ve vajiananın ph ına en uygun ph elma sirkesinde vardır. Zaten ph lar uyduğu için elma sirkesi öneriliyor. Senin kullandığın mantar ilaçlarında da asit var zaten asit ph dengesi bozulduğunda mantar oluşur. Ezbere değil bunlar doktorların önerisi de bu yönde.
Hangi ara para biriktireceksin ki 4 ayimiz kaldi biriktirecegin parayla aninda alisveris yap daha mantikli. Kenara 200 koyacaksan ilk 3 aylik kiyafet ihtiyacini fazlasiyla alirsin tabi marka tercih etmezsen. Bence yavastan basla zaman su gibi akip gidiyorselam bayanlar
ben bebek için alışverişe baslamadim para biriktirmeye baslicam ama büyük parcalar için değil onlari taksitle alicam sanırım
mesela baktığım bebek beşiği yatağı kenarlik nevresim dahil 1500 liraydi hala fiyat değişmemiş, bebek arabasi 1500 civarı
ama bebek kıyafeti için hiç bi fikrim yokbı battaniye aldık sadece, neyden kaç tane almaliyim ortalama 1000 lira tutar mi mesela altı aya kadar giyeceği, biberonu battaniyesi ya da ne gerekiyosa
ben rahat bi insanim annem benden rahatbı kaç tane yeter diyo kaç tane diyorum bi kac tane işte zaten cabuk büyüyo diyo ben de size bi danisayim dedim.
su an kendimi gec kaliyo gibi hissediyorum
Tepecigi onermem kalabalik doktorlar berbat davraniyor hele suriyelilerde artti herkesi 1 kefeye koyuyorlar dogululari ve suriyelileri kucumsemiyorum ama onlara laf anlatamiyorlar acisini resmen bizden cikariyorlar. Ilk evlendigimde mantar olmustum ilk defa alttan muayene oldum aman Allahim tecavuz etti sanki afedersin 1 hafta oturamadim acidan. Ilk gece bile yasamadim boyle bir sey baya bir travma yaratti bende uzunca bir sure gidemedim muayene olmaya ama sukur sonra kendime guvenim geldi. Imkanin olursa Karatas hastanesine gel canim.merhaba, bende izmirde yaşamıyorum fakat bu haftalarda izmirde ailemin yanındayım, doktorum raporu bekliyor, izmirde buca kadın doğum hastanesine gittim, biz yapmıyoruz tepeciğe yönlendiriyoruz dedi, çok zor geliyor, diğer taraftan da perinatologların muayenehaneleri hep alsancakta, en az 500 vermek de istemiyorum :) hakkımızda hayırlısı olsun
Gunde tek doz. Gece yatmadan once yarim bardak suya karistirip iciyorum. Ac olmuyorum haliyle ama yemek ardindan da icmis olmuyorum yani.Magnezyum tozunu nasil kullaniyorsunuz?
Tok yada ac?
Gunde kac doz?
Progestan kullanıyor musun. O yapabilir. Kullanmıyorsan da hamilelerde lökore diye bişi varmış beyaz krem peynirimsi kıvamda odur muhtemelen. Kaşıntı yanma ve kötü koku gelmiyorsa korkma.Kızlar benimde bi sikintim var bilen varsa bi baksin bana ya benim beyaz kremsi su gibi akıntım var baya bi geliyor tayt falan varsa üzerimde o bile ıslanıyor o derece süt gibi sulu beyaz akıntı neden olur mantar by şekilde sulu akinti yapar mı
Tsk.ler cnm.Gunde tek doz. Gece yatmadan once yarim bardak suya karistirip iciyorum. Ac olmuyorum haliyle ama yemek ardindan da icmis olmuyorum yani.
kucuk pet siseye iki cay kasigi karbonat atin iyice sallayin erisin.her kucuk tuvaletinizi yaptignzda vajinayi yikayin kesiyo kasintiyi ph dengesini duzenliyo.tabi gec kalmadanda dr za gidin enfeksiyon cunku allah korusun
gecmia olsun
Mantar olabilir doktora görünmelisin. Onun dışında suyla seyreltilmiş elma sirkesi işe yarıyor. Evlenmeden önce oluyordu bende mantar tuvaletin bi köşesinde bulundururdum elma sirkesiyle suyu karıştırdığım şişeyi. Her tuvaletten sonra en son onunla silerdim işe yarıyordu bende. Çok şükür 2 yıldır falan hiç olmadım.
Kizlar teşekkür ederim cevaplariniz ve onerileriniz icin sirkeyi internette okudum ama surekli kullanmadim zaten basima ilk defa boyle bir sey geldi onerilerinizi dikkate alicam sagolunSirkeli su kullan ama ihmal etme pazartesi randevu al git ilerlemeden canim mantardir buyuk ihtimalle
Bende aynisini yazacaktim sen yazmissin gecen mantar oldugumda bildigin sisti vajinam kocaman oldu kasintidan duramiyordum hem idraryolu enfeksiyonu hem mantar bir arada olmusum direk surdum elma sirkesini sisligi aninda indirdi mucize gibi kasinti kremim var ayrica kasinti kopugum var ama hic biri ise yaramadi ne varsa dogada var.
Hangi ara para biriktireceksin ki 4 ayimiz kaldi biriktirecegin parayla aninda alisveris yap daha mantikli. Kenara 200 koyacaksan ilk 3 aylik kiyafet ihtiyacini fazlasiyla alirsin tabi marka tercih etmezsen. Bence yavastan basla zaman su gibi akip gidiyor
Tepecigi onermem kalabalik doktorlar berbat davraniyor hele suriyelilerde artti herkesi 1 kefeye koyuyorlar dogululari ve suriyelileri kucumsemiyorum ama onlara laf anlatamiyorlar acisini resmen bizden cikariyorlar. Ilk evlendigimde mantar olmustum ilk defa alttan muayene oldum aman Allahim tecavuz etti sanki afedersin 1 hafta oturamadim acidan. Ilk gece bile yasamadim boyle bir sey baya bir travma yaratti bende uzunca bir sure gidemedim muayene olmaya ama sukur sonra kendime guvenim geldi. Imkanin olursa Karatas hastanesine gel canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?