2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim ilk gebeligimde hiç mi hiç catlagim olmadı son ayıma kadar krem bile kullanmadım. Bunda bebe yağı kullanıyorum banyoda duş alırken. Sanırım bunda da olmayacak. Benim tek sorunum normalde hiç yokken geçen hamileliğinin son ayında bacaklarımda selülit oluştu doğumdan sonra kilo verince hiç kalmadı. Doğumdan sonra inşallah yüksek hızda sporla eski formlara kavusuruz. Farkettim de çoğumuz zayıf kadınlarız maşallah. Çabuk toparlarız hayırlısıyla.

selam bayanlar

ben bebek için alışverişe baslamadim para biriktirmeye baslicam ama büyük parcalar için değil onlari taksitle alicam sanırım
mesela baktığım bebek beşiği yatağı kenarlik nevresim dahil 1500 liraydi hala fiyat değişmemiş, bebek arabasi 1500 civarı

ama bebek kıyafeti için hiç bi fikrim yok bı battaniye aldık sadece, neyden kaç tane almaliyim ortalama 1000 lira tutar mi mesela altı aya kadar giyeceği, biberonu battaniyesi ya da ne gerekiyosa

ben rahat bi insanim annem benden rahat bı kaç tane yeter diyo kaç tane diyorum bi kac tane işte zaten cabuk büyüyo diyo ben de size bi danisayim dedim.

su an kendimi gec kaliyo gibi hissediyorum

Benim ergenlikten kalma çatlaklarım var basenlerimde ve kalçamda beyaz çizgiler halinde sanırım yapım çatlamaya çok müsait bende kaçarı yok gibi.

canim ben aldım kullaniyorum ergenlikten kalma benim de catlaklarim var
lierac gorunumu azalttı daha iyi duruyi az belirgin su an
ama ben düzenli kullanmiyorum, catlayacaksan ne yaparsan yap catlarsin diyolar o da doğru sanırım arkadaşım çok catladigini söylemişti harita gibi olmus karni
insallah catlaksiz atlatiriz

bugün içmiyim tutayım kendimi dedim ellerim şişti içim rahatladı resmen teşekkürler ✌

Hadi ya. Hiç almiyim o zaman ben boşuna. Zaten herkes genetiğinde ya da yapında varsa ne kullanırsan kullan çatlarsın diyo.
Komili bebe yağı bende çatlakları ve kasintiyi önledi.arkadasimin tavsiyesi üzerine almıştım.gogus için bile kasiniyordu sertleşip.cok faydası oldu bana.

Bende oğlumda yaptırmadım ama. Simdiki dr um yaptır bana getir dedi bende izmirde tatıldeyım yaptırıp raporları gptureyım dıyorum ama bir tarafımda gerek yok diyor. Kararsız kaldım
merhaba, bende izmirde yaşamıyorum fakat bu haftalarda izmirde ailemin yanındayım, doktorum raporu bekliyor, izmirde buca kadın doğum hastanesine gittim, biz yapmıyoruz tepeciğe yönlendiriyoruz dedi, çok zor geliyor, diğer taraftan da perinatologların muayenehaneleri hep alsancakta, en az 500 vermek de istemiyorum :) hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar bir sey sorucam hayatimda ilk defa basima geldi acayip kasinti var vajinada boyle olan var mi ve iyi gelecek bir sey bilen var mi
Sirkeli su kullan ama ihmal etme pazartesi randevu al git ilerlemeden canim mantardir buyuk ihtimalle
Bende aynisini yazacaktim sen yazmissin gecen mantar oldugumda bildigin sisti vajinam kocaman oldu kasintidan duramiyordum hem idraryolu enfeksiyonu hem mantar bir arada olmusum direk surdum elma sirkesini sisligi aninda indirdi mucize gibi kasinti kremim var ayrica kasinti kopugum var ama hic biri ise yaramadi ne varsa dogada var.
Hangi ara para biriktireceksin ki 4 ayimiz kaldi biriktirecegin parayla aninda alisveris yap daha mantikli. Kenara 200 koyacaksan ilk 3 aylik kiyafet ihtiyacini fazlasiyla alirsin tabi marka tercih etmezsen. Bence yavastan basla zaman su gibi akip gidiyor

Tepecigi onermem kalabalik doktorlar berbat davraniyor hele suriyelilerde artti herkesi 1 kefeye koyuyorlar dogululari ve suriyelileri kucumsemiyorum ama onlara laf anlatamiyorlar acisini resmen bizden cikariyorlar. Ilk evlendigimde mantar olmustum ilk defa alttan muayene oldum aman Allahim tecavuz etti sanki afedersin 1 hafta oturamadim acidan. Ilk gece bile yasamadim boyle bir sey baya bir travma yaratti bende uzunca bir sure gidemedim muayene olmaya ama sukur sonra kendime guvenim geldi. Imkanin olursa Karatas hastanesine gel canim.

Kızlar benimde bi sikintim var bilen varsa bi baksin bana ya benim beyaz kremsi su gibi akıntım var baya bi geliyor tayt falan varsa üzerimde o bile ıslanıyor o derece süt gibi sulu beyaz akıntı neden olur mantar by şekilde sulu akinti yapar mı

Progestan kullanıyor musun. O yapabilir. Kullanmıyorsan da hamilelerde lökore diye bişi varmış beyaz krem peynirimsi kıvamda odur muhtemelen. Kaşıntı yanma ve kötü koku gelmiyorsa korkma.

kucuk pet siseye iki cay kasigi karbonat atin iyice sallayin erisin.her kucuk tuvaletinizi yaptignzda vajinayi yikayin kesiyo kasintiyi ph dengesini duzenliyo.tabi gec kalmadanda dr za gidin enfeksiyon cunku allah korusun
gecmia olsun

Kizlar teşekkür ederim cevaplariniz ve onerileriniz icin sirkeyi internette okudum ama surekli kullanmadim zaten basima ilk defa boyle bir sey geldi onerilerinizi dikkate alicam sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…