2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
1 2 kere yavas kalkmayi denedim daha azaldi sanki. En azindan basabildim bu defa. Benm sdce surekli yatinca yani uykudan uyaninca veya cok uzandigim zman kalkarken oluyo. Normalde aktifken hic bisey yok
Benim de tam tersi normalden fazla hareket edince imkanı yok basamiyorum ustune yuruyus yapiyorum o bile zorluyor beni bütün gün hareket edip aksam olunca ölüyorum sanki agridan. ALLAH şifa versin hepimize inşallah

Hanimlar bu arada ben gebeligin ilk aylarinda surekli takip ettigim bir uzmanin bitkisel catlak olusmasini onleyici tarifini almıştım isteyene atabilirim tarif ve malzeme listesini

günaydın canım

doğru diyosun aslında bi türlü karar veremedim

ben de esim de memuruz temmuz zammi toplam 500 lira fark etcek biz de, o parayi komple kenara atayim demistim. biraz daha fazla da ayirabilirim.

yazarken unutmuşum da carters magazasina gidip bakip netten alayım demistim, İstanbul'da cok cabuk geliyo kargo. bide h&m den memnun arkadaşlar galiba tabi alışveriş topiginden de çok sey ogrenicem ama vaktim olmuyo girip bakmaya okumaya

tabi senin dediğin çok mantıklı biriktirecegime almaya baslasam hepsi aradan çıkacak, elimde para olmadan alirsam ucunu kaçırır mıyım diye tereddütte kalmistim ben

offf ne zormuş bu isler ya, o zaman ben parça parça alayim ufak şeyleri, büyük parçalar için para biriktiriyim zaten bebek arabasinin beşiğin büyük bi aciliyeti yok, marka model de belli

cooookkkkk teşekkür ederim canım ya

Kızlar bi şey sorucam sizlere aslında kafamı takmamıştım ama int den araştırınca baya huzursuz oldum. En sonki kontrolumde doktor demişti ki bebegin anatomik yapısı biraz öne doğru gibi bir cumle kurdu. O an kafayı takmadım sonradan int den araştırınca bir sürü şey çıktı karşıma skolyoz, trizomi 13 ,kemik eğriliği gibi. Kafaya takmalı miyim çok önemli bir durum mu bilemedim ne yapacagimi açıkçası.

4 ayda 500 az para degil sana tavsiyem yine simdiden al zaten elinde para olup ciktin mi o magazalarin bir cok kiyafeti isini gorur sonradan kenara koyacagin paraylada ileriki aylar icin alisveris yaprsin. Cok cabuk buyuyorlarmis simdilik 0-3aylik alsan yeter daha sonra gelisimine bakarak alirsin.birde kiyafet disida cok ayrinti var banyo icin kisisel temuzlikleri icin

Ayrintilida mi yoksa rutin kontrolde mi soyledi bunu doktorun? Ayrintili cekilmediyse onu bekle yok cekildiyse de aklindaki sorulari doktoruna sor canim simdi biz ne desek yanlis olur. Kemik gelisimi ciddi bir konu birde netten bakip aklini bulandirma orda her ihtimal yaziyor.trizomi 13 2li testtle bakiliyor diye biliyorum. Birde o kelimeyi ne amacla kullandi acaba belki gelisimi onde manasinda kullanmistir kemik yapisi haftasina gore onde demek istemistir

Canım rutin kontrolde soyledi. Öne doğru eğimli gibi bir hareket yaptı anlatırken. Çok üstünde durmadığı için ben fazla kafayı takmadım ilk başta. Bu gibi ler bizim kafamızı allak bullak ediyor

Merhaba, konu açıldığı ilk günden beri takip ediyorum, ben de kasım annesi olacağım inş. Geçen perşembe ayrıntılı ultrason için medikalpark hastanesine gittim, doktor bebeğin herşeyinin normal olduğunu söyledi. Bu zamana kadar hiç bir doktor rahmime ve bebeğin eşine bakmamıştı. Bebeğin eşinin önde olduğunu ama idrara sıkışırken daha net sonuç verdiğini söyledi, 24. Hafta da tekrardan bakacağını belirtti. Bir de rahmime bakıp erken Doğum riskinin olduğunu söyledi ultrasonda bir ölçüm yaptı d1:5,44 mm dedi. Bu zamana kadar hiç kanamam , lekelenmem olmamasına rağmen sabah akşam vajinadan Progestan yazdı. O ara ben bir şok yaşadım. Dilim tutuldu doktordan çıktım. Çok üzüldüm. Erken Doğum demesi beni çok düşündürüyor. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Hiç şikayetim yokken bir anda karşıma çıkması ne yapacağımı şaşırttı. Ayrıca doktor dinlen, yat felan da demedi. Uzun yolculuk yapma dedi sadece.

Bende bebgimin esinin onde oldugunu 17. Haftamda ogrendim bakalim insallah yukari cikmistir banada cikmazsa erken dogum riski var dedi ama ilac falan yazmadi 5 temmuzda ayrintiliya gircem orda daha net belli oluyormus. Benimde kanamam falan olmadi cok sukur

Kizlar denize giren var mi? Benm dr um denizede havuzada girebilirsin ama islak mayoyla uzun sure kalma dedi. Denize girince rahatca yuzebilir miyim atlayip ziplamadan ? Bide bebek usumez dimi

Kizlar denize giren var mi? Benm dr um denizede havuzada girebilirsin ama islak mayoyla uzun sure kalma dedi. Denize girince rahatca yuzebilir miyim atlayip ziplamadan ? Bide bebek usumez dimi

Ben haftada en az iki denize giriyorum. Havuza girmem doğurana kadar çünkü her havuzun temizliğinden emin olamıyorum. Ama deniz çok iyi geliyor, hatta geçenlerde okudum 80 tane mi ne mineral deniz suyundan vücuda alınıyormuş ve Doğuma da baya faydalı. Çıkar çıkmaz hemen mayomu değişiyorum, hiç ıslak kalmıyorum.

Bende tatilde girdim Canm su da soğuktu ama o kadar iyi geldi ki zaten Deniz kenarında büyüdüm yazın girerim hep gayet güzeldi sadece aşırı yormadım kendimi ileriye gideceksem eşim de geldi her ihtimale karşı rahim kaslarımın dahi çalıştığını hissettim ve tabi 2-3 mayo değiştirdim ıslak kalmadım

Kızlar süt gibi beyaz akıntı normal mi sizde varmı çamaşırımın Renkliydi o yüzden mi bu kdr net farkettim bilmiyorum ama üstünde beyaz tortusu vardı genelde benim akıntım sarımsıdır değişik olunca normalmi merak ettim

yok canım kokusuzsa vs. çok normal, sarıdan daha normal hatta :)

Merhaba kizlar nasilsiniz? Size bir sorum.olacak 14. Haftamdan beri gittigim.muayenelerde doktor hic kalp atisi dinletmiyor, 3 farkli doktora gittim. Genel sagligi iyi diye bilgi veriyorlar o kadar. Sizde de botle.mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…