2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba kizlar nasilsiniz? Size bir sorum.olacak 14. Haftamdan beri gittigim.muayenelerde doktor hic kalp atisi dinletmiyor, 3 farkli doktora gittim. Genel sagligi iyi diye bilgi veriyorlar o kadar. Sizde de botle.mi oluyor?
Her gittigimde bir kac saniye mutlaka açıyor sesi. Ultrason resimlerinin arasinda da o ses frekansi hep olcumlu yazıyor.
Aslinda kalp atışı için içeri isi gidiyormus, cok uzun dinlemek iyi degilmis. Belki o yuzden doktor ihtiyac duymayinca açmıyordur

Yok canim bende hic kalp atisi kontrolu yapilmiyor, yani atis hizi falan da yok ultrason kagidinda. Acaba kalbin attigini ekrandan gorup gerek mi duymuyor

Benimde çok yoğun var canım ben mantar mi açaba diyorum daha doktoruma gitmeme de var neden oluyor acaba

Kizlar denize giren var mi? Benm dr um denizede havuzada girebilirsin ama islak mayoyla uzun sure kalma dedi. Denize girince rahatca yuzebilir miyim atlayip ziplamadan ? Bide bebek usumez dimi

Yok canim niye ususun sen usume yeter ki. Islak kalmamaya ve uzun sure yizmemeye dikkat et biseycik olmaz Allahin izniyle. Bende surekli denize girenlerdenim. Havuzu tercih etmiyorum mikrop kapma riski cok yuksek.

Merhaba kizlar nasilsiniz? Size bir sorum.olacak 14. Haftamdan beri gittigim.muayenelerde doktor hic kalp atisi dinletmiyor, 3 farkli doktora gittim. Genel sagligi iyi diye bilgi veriyorlar o kadar. Sizde de botle.mi oluyor?

Cok az bisey boyle 3-4 saniye acmasiyla kapamasi bir oluyor yani. Her gittigimde olcum yapiyor sana niye yapmiyor bilemiyorum sor bi dahaki randevuna canim.

Yok canim bende hic kalp atisi kontrolu yapilmiyor, yani atis hizi falan da yok ultrason kagidinda. Acaba kalbin attigini ekrandan gorup gerek mi duymuyor
Kalp atışı görünüyor zaten. 7 8 haftalik bile gözle görünüyor. Ama benim gittigim doktorlar bi kac saniye hep açıyor ve ultrason resimlerinden biri mutlaka ses frekansi. Ben standart diye düşündüm. Ama dedigim gibi sesi dinlemek içeri ısı verdiği icin uzun sureli tavsiye edilmiyor. Allah korusun zaten kalp atışı olmasa gelisimi geride kalmış olur doktor yuzde yuz anlar

Bebeğim pitir pitir vuruyor ya kerata boks mi yapıyor nedir, 2 3 gündür videoya bile alabiliyorum, öyle güzel vuruyor ❤ bu günleri gösterene şükürler olsun ❤

Bugün altunizadedeki jokere gittik. Alt katında bebek arabaları için sürüş parkuru var. Chicco lite way plus bakmak istedim ama chicco urunleri satmıyoruz dedi nedense. Pierre cardin tour travel sistem olanı çok beğendim 1400 lira. Bilegim rahatsiz, hafif olmasi cok önemli benim için. Bi de casual cadillac 2016 ödüllü bi bebek arabasi varmis, onu görmek istiyorum. Sizler karar verdiniz mi

Arkadaşlar bir şey soracağım ben perşembe tetenoz aşısı oldum ama o gün bir kaç aksilikten dolayı ebe kolunu yorma dediği halde mecbur bir kaç iş yapmak zorunda kaldım ve ebe sağı kullanıyorum diye sola yaptı aşıyı ama ben hep sola yatıyorum ve kolumun ağrısı geçmedi hala sizde de bu kadar uzun sürdümü yoksa ben yorduğum için mi böyle ?

Ben de cuma günü oldum aşı sol koluma yaptı benim de. Evet hala ağrıyor sola yatmaya çalışıyorum ben de sanırım ondan hala geçmedi diye düşünüyorum. Ben öyle iş falan da yapmadım hiç ona rağmen hala geçmedi ağrısı.

Her gittiğimde birkaç saniye dinletiyor ama dinletmese de olur yani zaten görünüyor kalbinin attığı. doktor ölçüm yapıyordur da sana söylemiyordur bence. Benimki de hiç şu kadar atıyor vs.demiyor yani iyi diyorsa iyidir bence kafana takma. olmadı bir dahaki gittiğinde özellikle söylersin duymak istediğini.

İyi bari bende korkmaya başladım hala geçmedi diye Birde ciddi ciddi baya bir ağrısı varmış yani...

Kızlar merhaba. Bişey soracam sırt üstü yatıyor musunuz. Ben hep sola yatmaya çalışıyorum ama uyuşuyorum bazen sırt üstü yatıyorum hemen bebeğim tekme atıyor hareket ediyor. Sağlıklı değil sırt üstü yatmak diye duymuştum. Siz nasıl yapıyorsunuz

Hareketlerini net hissetmek istedigim zaman sirt ustu yatiyorum disardan bile gozukuyo oyle olunca ama uyurken sola donuyorum kendimi saga dönmüş olarak buluyorum uyandigimda

Sunny baby saturn travel sistem aldık biz

Hayirli aksamlar canim.
Benim ilk 15 haftaya kadar ara ara kanamam vardi, kanama alanindan kaynaklaniyor demisti doktor. bundan bir hucuk hafta once tekrar hi lekelenme oldu erteis gune birsey yoktu dr a gitmistim suan icin hicbirsey yok dedi. Ayrintili ultasonda gecen haftaydi o zaman da bebis yuzustuydu fazla birsey goremiyorum sizi klinige sevkediyorum dedi iki hafta sonrasi icin randevu aldim. Biraz evel yine kanaman baslamis acayip korktum elim ayagim bosaldi.
Bende de mi acaba ayni durum var ki. Ama tuhaf olan dr hicbrsey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…