2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar.
Bebişim cumartesi akşamdan beri kıpır kıpır maşallah. Sürekli olmasa da akşamları yatarken çok net hissediyorum. Görebiliyorum bakınca hatta. Eşimde elini koyunca hissetti çok güzel duygularmış

Ben de yarın aşı olcam.sizden duyunca korktum.sagkoluma yaptircam.sola yatıyorum genelde diye.
Korkcak bir şey yok canım. İğneden çok korkan biriyim. İğne olacağıma öleyim daha iyi diyenlerdenim. Ben neredeyse 20 gün önce vurulmuştum. İğne acıtmıyor, sonrasında da çok fazla hissetmedim. Ama 2-3 gün biraz ağrılı geçiyor. Oda çok can alıcı bir şey değil. Ben de soluma yaptırmıştım. Sola yatmak zor oluyor dediğin gibi. Kesinlikle sağına yaptırmalısın. Bir daha bende öyle yaptırıcam.

aynen bende iş yeri daha rahat dün bebişim hiç hareket etmedi akşam5ten sonra bnaşladı yavrum onlar bile etkileniyorlar koala gibiydim dün bir koltuktan diğerine ordan yatağa yapıştım kaldım. akşamları güzel ama sabah öğle sıcağı berbat sabah servise bindim oğlum kıpır kıpırdı klimayı görünce evde sanki yok

Günaydın kızlar, bugun 14.00 da ayrıntılıya gireceğim dualarınızı bekliyoruz bebişim sağlıklıdır inşallah. Kan tahlillerimi yeniledim anam kimi değerler yüksek , kimi düşük. Umarım hamilelikten normaldir bakalım doktor ne diyecek.

Ayrıca haftam ileri ama bebeğim benim öle hareketli değil. Arada minik bişey hissediyorum o kadar. Hissettiğim seyde bebeğim mi hala tam emin değilim Kafamda hep kuruntular offf offf
Kız mı canım bebişin
Haftanın ilerisi olmasıyla hareketlerin pek alakalı olduğunu düşünmüyorum boşyere evham yapma bence
Bir haftaya Coşar senin miniğinde

Çooook güzel haberlerle gel inşallah canım

kızlar içtiğiniz vitaminler rahatsız ediyor mu sizi? magnezyum ne klullanıyorsunuz. ben içemiyorum magnorm adı tadı berbat geliyor portakallı kayısılı ama içemiyorum midemi bulandırıyor ve akşam bacak kasılmalarım başladı 2 seferdir bağırarak uyandım berbat kasılıyorum ertesi günde dayak yemiş gibi acıyor ayaklarım. birde gyno ferro kan ilacıda midemi yakıyor köyden pekmez aldım kara üzüm pekmezi onu içiyorum sabahları doktora soracağım bakalım alternatif olur mu ki

Son düzenleme:
Kızlar dün gece karnımı vurdum kapının koluna epey acı kızardı korktum allahdan kanam yok hasretlerinide hissediyorum ama korkuyor insan yinede ara ara karnım agrıyor acaba normalmı

Kızlar dün gece karnımı vurdum kapının koluna epey acı kızardı korktum allahdan kanam yok hasretlerinide hissediyorum ama korkuyor insan yinede ara ara karnım agrıyor acaba normalmı
Herkes bir değil ama; ben genelde karnımı bir yerlere vuruyorum. 1 ay kadar öncede çok sert bir şekilde yere düşmüştüm. Çok şükür bir şey olmadı. İçini ferah tut canım. İnşallah bir şeycik olmaz.

Tünaydın kızlar. Sıcaklardan buharlaşmak üzereyim bu ara.
Sizlere bir sorum var: yusuf suresinin belli bir okunma sayısı varmıydı hamilelikte?

Günaydın bizde bugün detaylıya gireceğiz :)

Kızlar, ben elevit vitamini yutamadığımı söyleyince doktor göndermiş olduğum resimdeki ilacı yazdı. Demir ve folik asit içeriyor sanırım pek bilgim yok. Sabahları aç karnına almam gerekiyordu. Ama ben hep unutuyorum. Yani 2-3 kere aldıysam 1 haftadır falan içmiyorum. Ya da bir gün içip bir gün unutuyorum. Çok sorun yaratır mı?

Eklentiler

• gynoferon-depo-draje-270-mg-30-drajelik-blister-ambalaj-13272_thumb300.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 52
2 saattir cok fena gözüm kararıyo falan, en son dedim bu ne böyle kan şekerim düştü heralde, tansiyonumu ölçtürdüm ki 15/10 cıktı bende düştü falan sanıyorum :/ yarın sağlık ocağına aşı olmaya gidicem danışmam lazım mutlaka ..

Ayy ara ara benim de aklıma geliyor yarın detaylıya girip alışverişe tam gaz başlamayı düşünüyorum. Özellikle ikiz olunca ne zaman gelecekleri hiç belli değil. Zamanında gelir inşallah bebişlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…