- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #17.801
Magvital kullanıyorum, hafif asitli ama özel bir kokusu tadı yok, içimi kolay. Geçen ay dimag vermişti eczacı muadili diye, resmen papatya suyu falan gibiydi içim dışıma çıktı eşime verdim o içiyor ben magvitale devam ediyorum. Bir de decavit kullanıyorum başka ilacım yok.kızlar içtiğiniz vitaminler rahatsız ediyor mu sizi? magnezyum ne klullanıyorsunuz. ben içemiyorum magnorm adı tadı berbat geliyor portakallı kayısılı ama içemiyorum midemi bulandırıyor ve akşam bacak kasılmalarım başladı 2 seferdir bağırarak uyandım berbat kasılıyorum ertesi günde dayak yemiş gibi acıyor ayaklarım. birde gyno ferro kan ilacıda midemi yakıyor köyden pekmez aldım kara üzüm pekmezi onu içiyorum sabahları doktora soracağım bakalım alternatif olur mu ki
Magvital kullanıyorum, hafif asitli ama özel bir kokusu tadı yok, içimi kolay. Geçen ay dimag vermişti eczacı muadili diye, resmen papatya suyu falan gibiydi içim dışıma çıktı eşime verdim o içiyor ben magvitale devam ediyorum. Bir de decavit kullanıyorum başka ilacım yok.
Canım benim kullandığım güzel limon aramolıkızlar içtiğiniz vitaminler rahatsız ediyor mu sizi? magnezyum ne klullanıyorsunuz. ben içemiyorum magnorm adı tadı berbat geliyor portakallı kayısılı ama içemiyorum midemi bulandırıyor ve akşam bacak kasılmalarım başladı 2 seferdir bağırarak uyandım berbat kasılıyorum ertesi günde dayak yemiş gibi acıyor ayaklarım. birde gyno ferro kan ilacıda midemi yakıyor köyden pekmez aldım kara üzüm pekmezi onu içiyorum sabahları doktora soracağım bakalım alternatif olur mu ki
Doktora en son 17.haftada gittim. 21.haftada ayrıntılı ultrason yaptir, o zaten bebek için kontrol olacaktır, ondan 2 hafta sonra da yine aylık kontrole gelebilirsin dedi. Ama bu sefer kendi doktoruma 7 hafta gitmemiş olacağım, büyük bir ara değil mi? Imom omega ve ferro sanol kullanıyorum. Bu 7 haftalık arada kan demir vs düşüş olursa neticede ayrıntılı ultrason bunlarla ilgili bilgi vermez. Bir çoğunuz magnezyuma başlamış, kan tahlilinde eksiklik görüldüğü için mi yoksa ileri haftalarda rutin olarak mi veriliyor?
Benim kasık ağrılarım vardı birde bacaklarıma şiddetli kramp girince hemen başladım doktorumun önerisiyleDoktora en son 17.haftada gittim. 21.haftada ayrıntılı ultrason yaptir, o zaten bebek için kontrol olacaktır, ondan 2 hafta sonra da yine aylık kontrole gelebilirsin dedi. Ama bu sefer kendi doktoruma 7 hafta gitmemiş olacağım, büyük bir ara değil mi? Imom omega ve ferro sanol kullanıyorum. Bu 7 haftalık arada kan demir vs düşüş olursa neticede ayrıntılı ultrason bunlarla ilgili bilgi vermez. Bir çoğunuz magnezyuma başlamış, kan tahlilinde eksiklik görüldüğü için mi yoksa ileri haftalarda rutin olarak mi veriliyor?
Canım benim kullandığım güzel limon aramolı
Magnesium positive markası vitamin ilacım da previt positive
Kan ilacına henüz başlamadım yarın doktoruma sorcam zaten kabızım çok fena hemde birde kan ilacını içersem ne olur bilmiyorum
Biz pekmezleri kendimiz yapıyoruz canım şekersizay ben maşallah diyim kendime hiç kabız olmadım desem yeridir bir tek hamileliğin başında 3 gün oldu o kadarpekmezi soracağım ben aldığım baya iyi çıktı öyle şekerli değil boğazı yakmıyor gerçekten saf üzümden yapılmış galiba o boğaz yakanlara şeker ilave ediliyor senelerce pekmez diye dayamışlar şekeri bize
Biz pekmezleri kendimiz yapıyoruz canım şekersiz
ama pekmez kan ilacı yerine geçerimi ki
Bende sorayım o zaman yarın kontrolüm varinternette baya övüyorlar canım magnezyum potasyum ihtiyacını bile karşılıyormuş bebeğe de çok yararlıymış ama işte dediğim gibi doktora soracağım.
Çok emin olmamakla birlikte magnezyumu kas ağrıları için veriyorlar diye biliyorumDoktora en son 17.haftada gittim. 21.haftada ayrıntılı ultrason yaptir, o zaten bebek için kontrol olacaktır, ondan 2 hafta sonra da yine aylık kontrole gelebilirsin dedi. Ama bu sefer kendi doktoruma 7 hafta gitmemiş olacağım, büyük bir ara değil mi? Imom omega ve ferro sanol kullanıyorum. Bu 7 haftalık arada kan demir vs düşüş olursa neticede ayrıntılı ultrason bunlarla ilgili bilgi vermez. Bir çoğunuz magnezyuma başlamış, kan tahlilinde eksiklik görüldüğü için mi yoksa ileri haftalarda rutin olarak mi veriliyor?
Canım ben kan ilacı olarak Maltofer adında bir ilaç kullanıyorum. Küçük şişelerde şurup gibi içiyorum. Tadı fena değil...kızlar içtiğiniz vitaminler rahatsız ediyor mu sizi? magnezyum ne klullanıyorsunuz. ben içemiyorum magnorm adı tadı berbat geliyor portakallı kayısılı ama içemiyorum midemi bulandırıyor ve akşam bacak kasılmalarım başladı 2 seferdir bağırarak uyandım berbat kasılıyorum ertesi günde dayak yemiş gibi acıyor ayaklarım. birde gyno ferro kan ilacıda midemi yakıyor köyden pekmez aldım kara üzüm pekmezi onu içiyorum sabahları doktora soracağım bakalım alternatif olur mu ki
Dünde ben eltimle konuşuyordum Ağustos da başlıycam alışverişe dedim oda hastane çantanı Ağustosa bırakma hazır olsun dedi bana erken değilmi diye geldi ama ne biliyim en erken kaç haftalık oluyor arkadaşın kaç haftalıktı Rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip eder insaAllah hepimize[/QUOTE]kızlar az önce arkadaşımın doğum haberini aldın dün gece doğum yapmış 7 aylıkbizler alışverişi erteliyoruz erken erken diye ama alışverişleri bitirsek mi ya hiç belli olmuyor ne zaman gelecekleri gözüm korktu valla
Canım ben kan ilacı olarak Maltofer adında bir ilaç kullanıyorum. Küçük şişelerde şurup gibi içiyorum. Tadı fena değil...
Dünde ben eltimle konuşuyordum Ağustos da başlıycam alışverişe dedim oda hastane çantanı Ağustosa bırakma hazır olsun dedi bana erken değilmi diye geldi ama ne biliyim en erken kaç haftalık oluyor arkadaşın kaç haftalıktı Rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip eder insaAllah hepimize
Magnezyuma hic bakilmadi bugune kadar mesela. 7 haftadan fazla bi sure tahlil de yapilmamis olacak. Magnezyum dusukse de haberimiz olmayacak, bunu söylemek istedim. Gerçi kas ağrısı kramp vs yok ama, olursa giderim belki zamanını beklemeden.ferro sanol zaten demir ilacı neden değerinde düşme olsun ki? bittikçe yazdıracaksın ilacı sağlık ocağına. 15. haftada kullanmaya başladım magnezyum baya sınırdaydı benim.
Magnezyuma hic bakilmadi bugune kadar mesela. 7 haftadan fazla bi sure tahlil de yapilmamis olacak. Magnezyum dusukse de haberimiz olmayacak, bunu söylemek istedim. Gerçi kas ağrısı kramp vs yok ama, olursa giderim belki zamanını beklemeden.
Kan ilaci da inanilmaz kabizlik yapıyormagnezyum rahatlatır diye düşünüyorum
Bende plasentam yukarı çıktımı bilmiyorum inşaallah çıkmıştır serklaj ney duymadım cnm Rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip eder insaAllah hepimizemaltoferi biliyorum ilk okulda kullanmıştımmeyvesuyuna karıştırıp içiyordum tadı kötü diye ama en azından mide yanması yapmaz onuda bir sorayım olmadı
canım benden 10 hafta öndeydi yani 31 haftalık doğum yapmış. düşünsene 10 hafta sonra doğum yapıyoruzhazırlıklı olmakta sanırım yarar var birde benim plasenta aşağıya düşmüştü eğer hala çıkmadıysa ben sanırım hızlandıracağım hazırlıkları. gerçi arkadaşıma serklaj yapılmıştı ama 38. haftaları görürsün demişti doktoru demek yararı olmadı. amin inşallah zamanında gelirler hayırlısıyla
bizim daha hiçbişeyimiz yok eşim erken diyor her söylediğimde Allah korusun ortada kalacaz diye korkuyorumkızlar az önce arkadaşımın doğum haberini aldın dün gece doğum yapmış 7 aylıkbizler alışverişi erteliyoruz erken erken diye ama alışverişleri bitirsek mi ya hiç belli olmuyor ne zaman gelecekleri gözüm korktu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?