2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
magnezyumun rahatlatır derken kabızlığıysa etki edeceğini sanmıyorum galiba kabızlık bünyesel ya da yediklerinizle alakalı ben o konuda rahat geçiriyorum hamileliğimi çok şükür.
Hamilelikten önce kabizlik cok vardi bende. Bir kac tahlil de yapildi sebebi bulunamadi. Doktor magnezyum vermişti ama kullanmadım açıkçası. Şimdi kan ilacina baslayinca yine artti, o yuzden rahatlatır diye düşündüm

Günaydın kızlar
Bu sabah elimi karnıma koydum kalp atışlarını hissettim resmen. Ama onunki mi benim ki mi bazen çözemiyorum

Günaydın kızlar
Bu sabah elimi karnıma koydum kalp atışlarını hissettim resmen. Ama onunki mi benim ki mi bazen çözemiyorum
ben öyle olduğunda bacağıma koluma falan koyuyorum kendi nabzımı duyuyor olsam oralarda atıyor ama yok duymuyorsam bebeğim diyorum eşim kulağını dayıyarak duydu dün ilk ellediğinde demişti 2 kalp atışı var diye biri benim biri bebeğimindi. bu haftalarda steteskopla duyabilirmişiz.

Kızlar instagram anneleri hakkında ne düşünüyosunuz acaba? Çocukları üzerinden reklam ve prim yaparak para kazanmaları vs. , 24 saat cocuklarını paylaşmaları, bir çoğunu çok beğenerek takip ediyodum, çünkü çok tatlı bebeler belki aramızda da vardır kimseyi kırmak istemem ama, dün akşam dedim napıyorum ben ya hepsini takipten cıktım çok saçma geldi bi an prim vermek istemedim

Bende bir çoğunu takip ediyorum. Ama bu açıdan düşünmemiştim. Yani prim verdiğimi. Ama bazıları var ki gerçekten çok tatlı. Bazı şeyleri görmezden gelip bebelerini takip edicem sanırım. Bazı pozları kaydediyorum. Doğduğunda çekerim diye. Birazda fikir amaçlı takipteyim.

Dün akşam haberlerde bunun konusu geçmişti sanırım. Ben takip etmiyorum bu işi yapan yakın bir tanıdığımız var muazzam paralar kazanıyorlar. Bu işin helal haram yönü nedir bilmiyorum. Bana sorarsan değil takip etmek instagram hesabim dahi yoktur. Face e bile evladimin resimlerini koymam benim tarzım değil. Kimine göre tam tersi herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.

Kesinlikle sana katılıyorum :) çok seviyorsun heves ediyorsun bir iki tane koyarsın ama 24 saatini paylaşmak bilmiyorum. Sonuçta buda bir taciz şekli değilmi? artık etraf eskisi gibi değil ve benim aklıma binbir şeyler geliyor . Hatta okullarda özellikle anaokullarında bile yasak öğretmenlerin öğrencileri ile resim paylaşması ki en doğrusuda bu ...

ben güzel öneriler verenleri takip ediyorum hassasanneyi takip ediyorum sadece sanırım. dediğin gibi minicik çocuklarının her anını paylaşanları onları reklam malzemesi gibi kullananları takip etmiyorum bir ara zeynepzeze ve melinasmomu takip ediyordum onları da bıraktım çocuklar ilk başta çok sempatik oluyorlar ama sonradan sıkılıyorum kıyamam o çocukların halleri birde kavgada ediyor bu anneler birbirleriyle atışıyorlar falan herkes yorum yapıyor çok komikler

Geçen hafta ünlü bir instagram annesinden 2 çocuğunun velayeti alındı. Çocukların her anını paylaşıp hem mahremiyetlerine zarar verdiği icin, hem de istismara davetiye çıkardığı için. Babaya verilmiş velayet. Hic bir çocuğun anneden ayrı yaşaması içime sinmez ama her şeyin de bir normali var. Sınırı aşmamak lazım.
Yine çok ünlü, sürekli psikolog olarak tvlere cikan, çeşitli yerlerde seminerler veren bir instagram annesinin psikolog olmadığı ortaya çıktı. Çocuklarının üstünden kazandığı paralar, sponsorluklar da yanına kâr kaldı

onlara göre çok normal kişisel sayfaları istediklerini koyarlar. kişisel sayfa amacıyla açıyorsam dışarı kapatırım ben mantık bu dur her geçenin sayfamı takip etmesini istemem fotolar paylaşımlar anı olarak kalır. ama anlamıyorlar beğenmeyen çıksın mantığındalar. dediğin gibi bende çocukların haklarına taciz ettiklerini düşünüyorum.

merhaba kızlar nasılsınız? okuduğunuz kitapların isimlerini yazabilir misiniz acaba?

Şermin Şakracı (hep yanlış yazıyorum:) - Başlarım şimdi anneliğe
Kutsal İnek diye hamileliğin komik yüzünü anlatan bir kitap var o güzel
Freuda Ne Yaptıkta Çocuklarımız Böyle Oldu
A'dan Z'ye hamilelik
Bunlar benim okuduklarım ama daha var alıpta kargoda olan :)

O haberi gördüm evet, baba boşanma davası açıp çocuklarının velayetini almış vs, başta hiç sesi cıkmazken sonra bu durumu anneye karşı kullanmış bunu da doğru bulmuyorumda genel olarak yanlış giden bir şeyler var sanki ne bileyim, çocukların güzelliğini kullanarak reklam vs yapmaları ..

evet ya ahaha socialmom mı ne , cocugu büyüdü takipci kaybetmeye basladı diye 2.yi yapmış diyolardı ilginçler, neyse hepsini takipten cıktım rahatladım

Ben sadece bunu ve balık yağı hapını kullanıyorum canım 12 haftalıktan beridir
Aç karnına için deniliyor ama benim mide bulantımı tetiklediği için doktor tok karına alabilirsin dedi bende kahvaltıdan sonra içiyorum. İlaçlarını aksatma bence canım. Getekirse günlük alarm kur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…