2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba kızlar,sabah 9 da sağlık ocağına gittim aşı için.hemsire yapmadı, tansiyonumu ölçtü 9/6 çıktı.tansiyonun çok düşük dedi.hava da çok sıcak dedi, aşı seni daha da halsiz bırakır 4-5 gün,en iyisi yapmayalım dedi.sakin bu tansiyonla dışarı cikaym deme dedi.2-3 hafta içinde gel inş.havalar da serinler o vakte kadar dedi.geri geldim.

İnstg.anneleri konusuna gelince bebekleri üzerinden para kazanmaları bana yanlış geliyor.bu günlerde müzisyen anne diye bi bayan var biliorsunuzdr onun bebeğine çok üzülüyorum rabbim yardımcısı olsun,beni çok etkiledi.keske denk gelip görmeseydim diyorum duygusallık tavan yaptı bende.rabbim.kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallah

Kizlar merhaba, bugun yemek yerken dişim düştü, normal mi bu durum sizce de?
Alt cene disim zaten dolguluydu ama hamile kalmadan hepsini gozden gecirmistim, yeni sayilirdi yani..
Bu durumda ne yapmam gerek bilgisi olan var mii? Dr a gorunecegim yarin randevu aldim...

merhaba kızlar nasılsınız? okuduğunuz kitapların isimlerini yazabilir misiniz acaba?
Hemen paylaşayım
Anne_baba olabilmek
Ana_baba okulu
Hamilelikte sağlıklı beslenme
Çocuklar Allah î sorduğunda
Benimle oynar misin anne
Bunlar son okuduklarım canim

Ayrıntılı güzel geçti kızlar. Şükür bir sıkıntımız gözükmedi. Darısı hepinizin başına inşallah iyi iyi haberler verin
Gözun aydin canim ins hep boyle guzel haberler aliriz darisi bizlere benim kiz kendini gostermedi haftaya artik tekrar gidecegim insallah.

Sanal ortamda resim paylasma konusunda ben de titiz olanlardanim hele ki konu cocuksa. Ilerde kendi isterse paylasir. Ama suan icin onun adina karar vermek olur. Evvelden anneler misafirlikte ' o cay icmez'' yok yemez' deyip cocuklarin adina karar verirlermis hadi onlarda cahillik varmis ayip olur diye belki de ama bu zamanda bilemiyorum

Tansıyon konusu ciddi bir konu doktorunuzu arasınız iyi olur.

bir garip oblomov bende geçen akşam öyle oldum
Şiddetli mide bulantısı ağzıma su geliyordu midem de yanıyordu aynı zamanda araştırınca reflü mide bulantısı çok yaparmış

hiç reflü kaynaklı gibi gelmedi bana ama altında yatan neden o olabilir of sıcakta da hiç çekilmiyormuş Allahtan bulantı adına zor zamanları atlattık.

hiç reflü kaynaklı gibi gelmedi bana ama altında yatan neden o olabilir of sıcakta da hiç çekilmiyormuş Allahtan bulantı adına zor zamanları atlattık.
Aynen canım serin günlere denk geldi bulantı sıcakta gerçekten çok zor oğlumda yaza denk gelmişti çok zor oluyor gerçekten
Limonlu maden suyu falan iç canım iyi gelir belki

Kızlar merhaba, ayrıntılı ultrasona girdim bugün çok şükür her şey yolunda o kadar güzeldi ki hiç bitmesin istedim Darısı bekleyenlerin başına, herkesin bebeği sağlıklıdır inşallah.. Bu arada dondurma yedim girdim hiç durmadı oğluş Dr zor ölçtü kafasını yarın da aşımı olacağım sizden aldığım bilgiye göre sağa attırayım sola yatıyoruz malum..inşallah çok ağrımaz

Kızlar ayrıntılı öncesi tatlı hiçbirşey yemeyin bebişin sakin olması gerekiyor oğlum hiç zorlamamıştı doktoru uyuyordu
Doktor da yapabildiğim en rahat ölçümlerden bi tanesi demişti uyanmadan bitirelim demişti
Bakalım şimdi ki oğluş nasıl olacak bu biraz daha hareketli sanki ilkine göre

Ayrıntılı güzel geçti kızlar. Şükür bir sıkıntımız gözükmedi. Darısı hepinizin başına inşallah iyi iyi haberler verin

kızlar çok sevindim darısı başıma inşallah 5 temmuzda da bizim var çok özledim miniğimi inşallah güzel haberlerle gelirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…