2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende uyumasın diye tam tersini yapmışım gerçi pozisyonu değiştirdi Dr birkaç kez uyusa döndüremezdi, hareketli olması sıkıntı deği l için dedi ve her şeyi gördük inceledik

Bende uyumasın diye tam tersini yapmışım gerçi pozisyonu değiştirdi Dr birkaç kez uyusa döndüremezdi, hareketli olması sıkıntı deği l için dedi ve her şeyi gördük inceledik
Benim ki tam pozisyonda uyuyordu o yüzden çok kolay geçmişti
Bu arada gözün aydın canım yarın da benim var ayrıntılı inşallah bende güzel şeyler yazarım sizlere

Benim ki tam pozisyonda uyuyordu o yüzden çok kolay geçmişti
Bu arada gözün aydın canım yarın da benim var ayrıntılı inşallah bende güzel şeyler yazarım sizlere
ayrıntılılar ard arda gelmiş hep inşallah hepimiz güzel haberler veririz de her gün ayrı mutluluk yaşarız

Canm gelmez inşallah ama ayrıntılı da net olarak cinsel organda görülüyor inceleniyor yanlış bir tahmin de olsa ayrıntılı da doğrusu ortaya çıkar

onun ayrıntılıda da erkek denilmiş 26. haftada kız demişler ay bakalım ayrıntılıya az kaldı inşallah necati derken ayşe çıkmazvideo kaydı var necati tam bir necati diyor doktorum

onun ayrıntılıda da erkek denilmiş 26. haftada kız demişler ay bakalım ayrıntılıya az kaldı inşallah necati derken ayşe çıkmazvideo kaydı var necati tam bir necati diyor doktorum
Ay yok artık ya Dr lardan da şüphe ettim şimdi Öyle bir şey olmasın biz hep alttan gördük fotoları var ama Allah tan hayırlısı tabi ama artık kızım/oğlum demeye alıştık alışverişe başladık

Kizlar nasilsiniz
Bugun detayli ultrasona girdim
Radyolog cekti gittigim hastanede cekildim
Klitoris hipertrofik izlendi yazmis.
Doktoruma ciktim , en kotusunu soyluyorum hormonel bi sikinti olanilir bobrek ustu bezlerinde sikinti olabilir dedi ama hicbirseyde olmayabilirmis
Boyle bir hastami uni. Hastanesine gonderdim sadece takip edilsin dediler dedi.
Bende bobreklerde mi sikinti yani dedim hayir dedi fazla da aciklama yapmadi int okudum cok biseyde yok kafam o kadar karisiikki
Daha once yasan duyan oldu mu?
Bide ben kanamam oldugu icin progestan iciyordum int bi yazida progestan buyutebilir yaziyor ama doktorum bununla ilgili bisey demedi.

Cok karisik yazdim kusura bakmayin radyologtan sonra kendi doktorumda bakti ultrasonda ben bir sikinti goremedim pozisyondan dolayi oyle gormus olabilir dedi.
İstersen fakultede riskli gebelik takibine gidip gorus alabilirsin bence bi sikinti yok izleyecegiz dedi .
İnsallah yoktur bi sikinti sadece pozisyondan oyle gorulmustur.

Ben
Ama hareket etmediklerinde doktorlar bazı şeyleri göremiyorlar bebeğin pozisyon değiştirmesi gerekebiliyor. Ben radyolojiden randevu alırken çikolata yiyip gel dediler.

Ben

Ama hareket etmediklerinde doktorlar bazı şeyleri göremiyorlar bebeğin pozisyon değiştirmesi gerekebiliyor. Ben radyolojiden randevu alırken çikolata yiyip gel dediler.
Kalbi incelemek en zoruymuş kaburgaların arasında kaldığı için ve zor bir yapıya sahip olduğu için
Bu yüzden uzun uzun kalbi incelemişti doktor en çok vakit orda harcandığı için o yüzden doktorun söylediğini söylüyorum

Kızlar ben de ozele gidiyorum doktorunda baya iyi işinde ama aklıma takıldı benim doktorum bana hiç ayrintili için ayrıca randevu al falan demedi hiç konusu geçmiyor 3 hafta önce gitmiştim baya bi inceledi bebişimi tekrar 4 hafta sonra gorucem o zman da ayrıntılı bakarız yine dedi o kadar ayrıntılı böyle bişey mi simdi sizlerde görünce açaba yapmicak mi yada yaptığı zaten ayrıntılı ultrason mu demek oluyor

Kizlar bu ne demek ? Plesenta fundus - korpus posterior lokalizasyonlu olup grade 1 ile uyumlu gozukmektedir. Alt kenari internal os'tan uzaktir. ?

Kızlar hastanedeyiz. Erken doğum riskim varmış. Çok erken daha dua edin bize ne olur
Ikizdi seninkiler di mi? Üzülmemek mümkün değildir eminim ama sana ve bebeklerine şu an en zararlı şey stres. Inşallah hersey cok guzel olacak ve vaktinde dogacaklar, buna odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…