2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İkiz bebiş bekleyen bi arkadaş daha vardı yanlış hatırlamıyorsam o nasıl acaba @hasatvakti
Şimdi buldum :)

bir garip oblomov ayy şok edici bir haber olurdu herhalde. Doktor 3 farkli zamanda erkek dedi ve birinde ben de çok net gördüm. Ayrıntılı temmuzun ikinci haftası artık onda da erkek derse yanilma payı olacağını sanmıyorum

Kızlar hastanedeyiz. Erken doğum riskim varmış. Çok erken daha dua edin bize ne olur
Korkma canım ikiz gebeliklerde genelde 20.haftadna sonra erken doğum riski var deniliyor.arkadasimin açılması başlamıştı 23.haftada dikiş atıldı rahime.36.haftada doğdu kızları maasallah.kendine stres yapma rabbimin izniyle zamanında doğarlar inşallah

Merhaba kızlar...

Bende perşmbe günü kontroldeydim.Doktor cinsiyetini söylemiştik değil mi dedi.Evet,kız demiştiniz dedim.Kız mı dediikk,dedi şaşkın bir şekilde.Yarım saat baktı.Bana da gösterdi,bi taraftan bakınca erkek gibi duruyor,başka bir taraftan bakınca kız gibi dedi Çok enteresan bi durum dedi.Bazı durumlardan bahsetti,haftaya detaylı ultrason çektir dedi,net belli olur dedi.
Birde plasentada bi boşluk var gibi birşy söyledi.Yönlendirdiği doktora da not olarak yazdı...

Fakaaatt,ultrason 500 tl.Bende cerrahpaşada tanıdığım biri vasıtasıyla çarşamba gününe randevu aldım.Doktoruma söyledim,ultrasonu çekecek doktor perinatolog olsun dedi,yoksa çokta anlamlı olmaz dedi...

Ve ben gideceğim doktorun prof. Olduğunu biliyorum sadece.Kabul etmez mi ki acabaa...

Kızlar hastanedeyiz. Erken doğum riskim varmış. Çok erken daha dua edin bize ne olur
Canim dualarim seninle insallah hayirla zamaninda dogum yapmak nasip olur suan sanirim seni en iyi anlaynlardan biri benimdir ilk gebeligimde 23, haftamdan itibaren her an doganilir dediler, stresten oldum her an etikte ama yavrum 40 haftAlik dogdu ustelik sunni sanci aldim gelmeyince. İns Rabbim en guzel zaanini biliyor rahat ol insallah

Haydi bakaim gozun aydin canim cok sevindim

Teşekkür ederim hepinize. Eve geldik. Açılma yok nstde sancı da çıkmamış galiba. O moralle doktora doğru düzgün hiçbir şey soramadım. Bebeklerin birinin kafası dayanmış aşağı. İyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki. Çok korkuyorum

Acilma sanci yoksa insallah birsey olmaz. Bol bol dinlen. Doktor ne tavsiye etti

Geçmiş olsun canım ümitsizliğe kapılma hemen. Ben de oğlumda 20li haftalarımda erken doğum riskiyle 1 hafta hastanede yatmıştım ki o zaman doğum başlamak üzereydi. Ama çok şükür atlatmıştık 37 haftalık doğum yaptım. Şimdi gene erken doğum riskim var. Sık kontrole gidiyorum. Ama inşallah inanıyorumki allahın izniyle gene riskli zamanları atlatıp doğum yapacağım, sen de umutsuzluğa kapılma hemen lütfen. Stres en büyük düşman, sakin ol lütfen. Ya mübdi çek bol bol sağ işaret parmağını göbeğine koyup, eşin de çeksin hatta. Bir de ben şifa dualarını okuyorum, içim çok sıkılırsa da inşirah. Bu 3ü benim psikolojik kurtarıcım, tavsiye ederim. İnşallah vaktinde sağlıkla ve hayırla kucağımıza alıp büyüteceğiz hepimiz evlatlarımızı :)

Canim cok gecmis olsun korkusu bile yetiyor insana açılma yokmus sancinda yokmus yat dinlen senin icin minnaklardan onemli hic bir sey yok simdilik

Canım benim çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Bol su iç.

U Usagi0161 günaydın:)
Hepimiz yaptırıyoruz ayrıntılı. Riskli gebelikle alakalı bir durum değil. Bebeğin organ gelişimi tamamlandığı için organları vs kontrol ediliyor.

Canlar günaydın. O kadar çok şey söyleniyor ki doktorlar da kendi bakımından haklılar. En ufak bir ihtimali söylemek zorundalar. Sonra bir şey olsa sen söylemedin diye doktora dava bile açılıyor. Erken doğum riski bi kaç arkadaşımıza söylendi sanırım. Kızımda muayenelerde bacak boyu olması gerekenden çok kısa olduğu söylendi. Ama kızım gayet normal doğdu ve su an yaşıtlarından bile uzun denecek boyda :) demek istediğim tedbiri tabi ki alalım doktorun dediğine uyalım ama ben anladım ki takdirden ötesi olmaz ve inşallah rabbim en güzelini en hayırlısını verecektir bizlere. Hepinizin günü güzelliklerle geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…