2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar hastanedeyiz. Erken doğum riskim varmış. Çok erken daha dua edin bize ne olur

canım banada 17. haftamda demişti erken doğum riski diye hastanede şok olmuştum ağlamıştım ama bence doktorlar her ihtimale karşı hazırlamak için söylüyorlar sakin ol. eğer olursa neden söylemedin demeyelim diye yani.

Bende tetanoz aşımı oldum gitti az önce inşaallah ağırmaz burda bir kaç arkadaş ağırıyor demişti eşimde ben kaç kere oldum askerde işe girerken ağırmıyor diyor ama bakalım

Günaydın kızlar,
Ni5AN çok geçmiş olsun canım. İnşallah olmaz. Bir de seninkiler ikiz. Her ihtimale karşı böyle bir şey söylemiş olabilirler. Kendini strese sokmamaya çalış. @NewHopes arkadaşımız çok güzel özetlemiş, tedbiri alalım doktora uyalım ama taktirden ötesi olmaz. Her şey gönlünce olsun

Kızlar günaydın herkese ayrıntılı ultrasonu yaptırdım dün 400 Dr. ve 27 cm olmuşuz maşallah yüzü o kadar tatlı ki aşık oldum şimdiden maşallah tüm bebeklerimize 9-10 Kasım gibi Doğum olur sesi tabii be bi gün değil hayırlısı hakkımızda

Günaydın arkadaşlar,
Çok şükür 2-3 haftadır mide bulantılarım bitmişti, ancak bugün yani 19. haftamda biraz önce aniden kustum:/ acaba zehirlenmiş olabilir miyim yoksa bu haftalarda kusma geri mi dönüyor?

sağol canım ben doktordan önce etrafımdakilerle paylaştım hepsi ilaca falan gerek yok ya geçecek ya geçmeyecek bunun cerrahi tedavi dışında bir çaresi yok dediler. hatta annemin bile olmuş sonra kaybolmuş. ilaç riskine girmek istemedim bakalım hele bir doğum olsun da Allah ın izniyle bakalım gidecek mi :)

günaydın canım tekrarlaması çok üzücü gerçi benim hiç gitmediği için kesileceği umudum da yok ama inşallah seninki tekrar başlamaz:) merak edenlere halaaa midem bulanıyor geçmiyor geçmiyorrr

ya hamilelikten mi kaynaklanıyor yoksa yediğim bir şey dokunup da zehirlendim mi onu çözemiyorum.
Canım benim de mide bulantılarım başladı dün gece zor uyudum mide bulantısından bu ikinci kez oluyor bende acaba zehirlendim mi diye düşündüm gece
Reflü mide bulantısı kusmaya sebep olabiliyormuş
Yine de takip et kendini

Ayrıntılıya girecek olanlar inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de Perşembe'ye randevu aldım inşallah her şey yolundadır.
Bir de bir şey sormak istiyorum. Ayrıntılıda cinsiyet kesin belli olur artık değil mi? Çünkü bana doktorum kıza benziyor diyor, 14. Haftamda başka bir doktor erkeğe benziyor demişti. Şimdi net bir şey olmadığı için ben de bilemiyorum. Ama tüm belirtilerim erkek ben de erkek olacak diye hissediyordum en başından beri. Hayırlısı artık. Böyle olan var mı duyduğunuz sonradan cinsiyeti değişen.

ben de sağlık ocağından geldim, ebe baya bi ilgili cok hoşuma gitti, kan tahlili aldılar, aşı yaptılar hissetmedim bile şimdilik tabi :), kalp atışına da baktı, bol su iç dedi enfeksiyonu önleme acısından cok önemliymiş, yataktan kalkarken yan dön öyle kalk direk kalkma bebek kordon dolanması yaşayabilirmiş, ayrıntılıda haftayaaaa

Ayrıntılıya giren arkadaşlar,nerede ve ne kadara çektirdiniz acaba ultrasonu? Perinatolog mu çekti?

500 lira biraz fazla değil mi,hepsi aynı çekmiyor mu,neden bu kadar fazla beni yönlendirdikleri yer.Eşim isyanlarda,neden hep kazıklanıyoruz diyor :)

Sağlık ocağından arıyorlar mıydı sizi? Ben aşıdan korkuyorum :)

Gözünüz aydın darısı bize inş :)

BENde 380 tl çektirdim baya ilgili baktılar radyolog yaptı benimkini bi şey çıkmadı çok şükür

Ben önümüzdeki pazartesi nisa hastanesinde ayrıntılıya girecegim 400 lira demişlerdi. Perinatolog yapacak

Canım bende gidicem birazdan 550 tl ayrıntılı doktorumun %50 indirimi varmış 275 vercez radyoloji mi perinatolog mu şuan bilmiyorum birazdan sorcam sen nerde yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…