2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Özel Güngören Hasatanesinde 200 tl ye bakıyolar bilginiz olsun =) ben de 500 tl vericem bakırköyde bi profa

Allah'a emanet Canm evlatların inşallah her şey yoluna girer çok geçmiş olsun

Canım bende gidicem birazdan 550 tl ayrıntılı doktorumun %50 indirimi varmış 275 vercez radyoloji mi perinatolog mu şuan bilmiyorum birazdan sorcam sen nerde yaşıyorsun
bu yazıyı gördükten sonra doktora yazdım hemen böle böle sizin hastanız olarak gidersek indirminiz oluyo mu diye , sanmıyorum ama şansımı deniyim dedim

Anladım canım bugün mü gireceksin ayrıntılıya

Perşmbe gününe aldım randevuyu,500 lira deyince eşim sinirlendi işte :) Kardeşi üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırıyormuş herşeyide biz niye hep kazıklanıyormuşuz...

Bende cerrahpaşada ebe olan bi akrabamızla görüştüm,o da yarın için saat 10 da orda ol dedi.Prof. doktor olduğunu gördüm netten bakınca ama benim doktorda perinatolog olsun diyor...

Cinsiyet konusu karışık,birde plasentayla ilgilide bir sıkıntı var,notta yazdı doktora.O yüzden mi perinatolog olsun diyor bilmiyorum...

Hic merak etme sen stres yapma dinlenmene bak saglikla zamaninda dogacaktir elbette ben oglumdada erken dogum riskini yasadim hatta doktor bana 2 saat gec gelsen bebegi tutamayabilirdik doguma kadar hastanede kalman gerekli falan demisti ama cok sukur evimde zamanimizi doldurduk 38 haftamizda kucagima aldim oglumu ki bazi sebeblerden dolayi surekli yatamadigim halde

Ben dun ayrintiliya girdim cnm
Cinsiyet icin kiz dediler ama klitoriste odem varmis disa cikik acaba seninde boyle goruntuden dolayimi karistirdi doktor
Nette baktim hic bisey yok daha once yasayanda varmi bilmiyorum guzel haberler aliriz insallah

Günaydin kizlar ne zamandir siteye girememistim. Doktordan geliyorum uzun zamandir aşiri burun kanamasi vardi ve agzimdan sürekli kan geliyordu. Bugün burun damarlarimi yaktilar :/ suan cok yanma var. Doktor ayrintiliya 22.haftada girmemi soyledi. 2hafta daha sabredicez :) buarada 12.haftada baska bir doktor erkek demisti. Kendi doktorum suan kiz gibi diyor ama 24.haftaya kadar erkek bebeklerde cinsel organ gelisimi devam edermis yani 24.haftaya kadar testisler asagi inmezse kesin kiz deriz dedi yine kafam karisti ayrintilida belli olur insallah :)

Kızlar doktorumdan çıktım şimdi ayrıntılıya gidiyorum
Bebeğim 10 gün önde gidiyor hala ve şeker olabilirmi dedim olabilir dedi 1 ay sonra şeker yükleme yapılacak
Kilosu 590 gr boyu 28 cm miş
Göbek deliğimin 3-4 cm üzerinde hissediyorum dedim normalde bir parmak yukarda hissedersin bebek iri olduğu için yukarıda hissediyorsun dedi
Şimdilik durum böyle bakalım ayrıntılı Ne olacak

Ben dun ayrintiliya girdim cnm
Cinsiyet icin kiz dediler ama klitoriste odem varmis disa cikik acaba seninde boyle goruntuden dolayimi karistirdi doktor
Nette baktim hic bisey yok daha once yasayanda varmi bilmiyorum guzel haberler aliriz insallah

Evet bende senin mesajını okudum,alıntı yapmıştım yazmak için.Doktorun yazdığı notta klitoris hipertrofisi gibi birşey yazıyor.Yani erkekse,peygamber sünneti denilen şekilde olması lazım,çünkü erkek için küçük bir çıkıntı,kız içinde bazı hormonal durumlar olabiliyor dedi... Bakalım ne diyecek yarın...

Bende sabah aşımı oldum hiç acımadı ama şu an ağrı yapıyor kızlar çok artarsa parol içsem mi ki son çare olarak, işe yarar mı?

Bende sabah aşımı oldum hiç acımadı ama şu an ağrı yapıyor kızlar çok artarsa parol içsem mi ki son çare olarak, işe yarar mı?
ben de sabah oldum ben de hiç kıpırtı yok ama ateş ağrı vs olabilir ,olursa sadece minoset ( kesnlkle plus değil dedi sadece minoset )ya da parol içebilirsin dedi, ağrın varsa içebilirsin canım

ben de sabah oldum ben de hiç kıpırtı yok ama ateş ağrı vs olabilir ,olursa sadece minoset ( kesnlkle plus değil dedi sadece minoset )ya da parol içebilirsin dedi, ağrın varsa içebilirsin canım
Biraz daha sabredeyim bari Canm ertesi gün daha çok ağrır diyen de var en son çare içerim parol artık

Teşekkür ederim hepinize. yatıyorum evde. Dediğiniz gibi doktor da yatacaksın dedi. 4 te detaylı ultrasona giricem ayrıca doktorumu da görücem. Daha net belli olacak bakalım. Ne kadar zormuş. Onlar içimde kıpır kıpırken kaybetme korkusu. Allahım bebeklerimizi koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…