2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ay tatlim neden kaybedecekmissin cikar aklindan simdi hersey ilerledi yatarsin bol bol olmadi bunun ciger gelistiricileri var ilaclari var bir suru sey hamileligi yariladik premature bebek zor ama imkansiz degil Rabbim en iyisini bilir ama sen icini ferah tut hayirlisiyla kavusacagiz bebeklerimize

Ay zaten cay bardagiyla degil kasikla iciyom cok sevdim. Ilac dokunmasa iyi olacak ama mafediyor midemi ben en iyisi midem icin birsey yazdirayim

İnşallah canım

Ay zaten cay bardagiyla degil kasikla iciyom cok sevdim. Ilac dokunmasa iyi olacak ama mafediyor midemi ben en iyisi midem icin birsey yazdirayim
Bi kaç çeşidi varmış kan haplarının belki kullandığın iyi gelmiyordur sana doktoruna sorup değiştir istersen
Bende bugünden itibaren başlıcam kan hapına
Kabız olduğumu söyledim ilaç daha kötü yaparsa değiştiririz dedi
Birde sabah aç karnına kefir ya da activia önerdi

Evet bizimde klitoris hipertrofisi yaziyor
Bana doktorum sadece hormonel sikintilar olabilir demisti bu kadar aciklama yapmadi .
bende sanki saskinliktan mi nedir bisey sormadim akil edemedim o an
Sadece peki ultrasonda boyle goruntulenip dogdugunda sikinti yasayan oldu mu dedim hic gormedim ama okurken fakultede olmustu boyle hastamiz onunda baska bulgularda vardi dedi.
Acikcasi doktorda ben oyle bi goruntu goremedim pozisyonuda uygun degil deyince rahatlamistim
Fakultedeki prof birinin muayenehanesini aradim 15 gun yokmus olsaydi gidicektim
Ama aksama baska bi doktordan randevu aldim insallah icimizi rahatlaticak seyler soyler

İnsallah guzel haberler alirsin cnm
Kaybetme korkunu anliyorum cok zor tabi rabbim yardimcin olsun
Benim kuzenimin ikizleri 29. Haftada dogdu simdi koca cocuk oldular.
Ki kuzenimin acilmasi sancisi hep vardi dikis atilmisti rahime
Acilman , sancin yokmus ne guzel
Dua ediyorum senin icin doktor guzel seyler soyler icin rahatlar insallah

Geçmiş olsun Allah korusun canım inşallah sağlıklıdırlar Allah'ın izniyle. Güzel haberlerini bekliyoruz

ay kızlar doğurana kadar evhamlarımız geçmeyecek galiba annelik ciddi anlamda sabır işiymiş Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah bu süreci hayırlısıyla atlatırız
Canım sağlıklı olsunlar da inşallah
Öyle bir zaman ki bütün bu tetkikler vs hiç yoktan strese giriyoruz. Bu arada ben karar verdim ayrıntılı ultrason yaptırmama kararı aldım. Böyle daha rahatım valla. Eşimin kuzeni var daha bekar diyor ki ben evlenip hamile olunca hiç doktora gitmicem boşuna stres çekemem. Dedim ki hele bir o zaman olsun görüşürüz :)) anneliğin hissine varamayınca konuşması ne kadar kolay genç kızlık cahilliğine verdim

Ayrıntılı ultrason tarama testleri gibi değildir
En son arkadaşım da aynı böyle düşünüyordu çok ısrar ettim ısrarımla gitti ve akciğerinde kist görüldü Doğumdan sonra anlaşılması güç bi hastalık ileri evresi doğar doğmaz nefes alma problemleri o yüzden herşey hazırlıklı bir şekilde Doğum yaptı ona göre tam teşekküllü hastanede oldu doğumu
Doğunca nefes problemi yaşamadı ama kist hızla büyüdü bunu kontrollerde anlayabildiler eğer bilmeseydiler kistin varlığını 2-3 yaşlarına geldiği zaman omurilik eğriliği organların yer değiştirmesi gibi ciddi problemlerle karşılaştıklarında öğrenebileceklerdi

canım aslında girdiğimiz stres hiç yoktan değil yavrularımızın sağlığı söz konusu ayrıntılı ultrason YaKaMoZz-z un yazdığı gibi tarama testleri gibi değil. bana kalırsa tek eksisi 20li haftalara kadar olan anomaliler ya da organ hastalıkları tespit ediliyor tespit edilenlerde doğumda hayat kurtarıcı olabiliyor.
ben de genç kızlığımda bilmem kaç sene çocuk yapmıcam diyordum 1 sene sonra amiyane tabirle bebek hasretinden geberdim o zamanlar konuşmak gerçekten kolay ama evlenince durum farklı hamile kalınca çok çok farklıymış

kızlar cüzümüzde 3 kişi kaldı ve kaç sefer yazdım cevap alamadım bugün Gamzeli0603 yine girdi ama bir şey yazmadı diğer kızlar ismetbeyinbiricikhanimi ve T Tuba_m bayadır girmiyor. nasıl yapalım bekleyelim mi bu haftayı da yoksa yerlerine okuyalım mı? ismetbeyinhanımı ramazan sonuna bitiririm demişti ama yazmadığı için emin olamıyorum zaman vermedim ama çoğu insan bitiripte 3 kişi kalınca emaneti teslim edelim artık istiyorum inşallah kızlar görürler kısa zamanda

Ayrıntılıdan çıktım kızlar çok şükür bi problem görünmedi hep böyle ilerimiydi dedi bazı organları 2 hafta önde gidiyor dedi en başından böyle olduğunu söyledim şekerime bakılacak bir ay sonra dedim
Şeker olduğunu sanmıyorum şekeri olan gebelerin genelde amniyon sıvısının da fazla olduğunu söyledi
620 gr mış paşa

Bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda yanlız 10 dk felan sürdü sizin ne kadar sürdü bana çok kısa geldi iki kerede kontrol yapıyorlarmış bidahaki ay gel yine renkli 4g ultrasonla bakarız dedi cd verdi , renkli bebeğimi gösterdi inş herkes gzl haberler alsın.. benimde 10 kasımDı tahmini Doğum tarihi sezaryen olacağı için 25 ekimle 3 kasım arası bi tarih olur dedi Doğum için hayırlısı Ve vaktinde olsun inş...

Ağırlık olarak değilde bebek büyüdükçe hareket alanı çok kısıtlanıyor yürüyüşü bile etkiliyor özellikle son aylar da

Benim 30-40 dk sürdü neredeyse canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…