2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doktorum aradı raporlar mail olarak gönderilmişti bi sıkıntı Yok dedi ama şeker yüklemesini biraz daha erken yapalım dedi 3 hafta sonrasına çağırdı

Ooo maşallah,gözünüz aydın...
İnsan daha da merak ediyor o anı,sizleri dinledikçe...

Ooo maşallah,gözünüz aydın...
İnsan daha da merak ediyor o anı,sizleri dinledikçe...
Sağol canım hem güzel hemde endişe dolu oluyor o an her organına geçtikçe yüreğim ağzımda izledim ve dinledim korkular oluyor haliyle ama gerçekten güzel bir duygu rabbim herkese güzel şeyler duymayı görmeyi nasip etsin

Şükürler olsun çok iyi geçti ayrıntılı. 552 ve 512 gr olmuşlar ayrıntılı gerçekten başkaymış yaa. 1 saat sürdü çok yorucuydu ama hiç bitsin istemedim :) düşük riski için de büyük bi problem görmediğini dinlenmem gerektiğini söyledi. Kendi doktorumla da görüştüm o da çok rahatlattı beni. Ama hala ağrım var biraz yatıcam artık. Onlar iyi olsun da doğuma kadar yatarım.
Bir de bu kadar olur sanki eşimin ultrason görüntüsünü verdi doktor

Hayirli gunler arkadaslar
Drdan guzel haberlerle dönen arkadaslar cok sevindim ins dim olsun bu guzel haberler.
Benimki gecen haftaydi ama bizim kiz yuzustu yatmis goremedi dr yuzunu kalbini. Haftaya sali ins sira bizde

Ğ
Maşallah canım. Çok sevindim. Aklına kötü şeyler getirme.. Rabbim kızlarını sana bağışlasın.

Maşallah canım bebişlerine bol bol dinlen bundan sonra

Drdan guzel haberlerle dönen arkadaslar cok sevindim ins dim olsun bu guzel haberler.
Benimki gecen haftaydi ama bizim kiz yuzustu yatmis goremedi dr yuzunu kalbini. Haftaya sali ins sira bizde
İnşallah sende güzel haberler alırsın canım benim paşa da uyumuyordu oyun oynadı resmen önce sakladı elini ayağını son dk da gösterdi kalbi için bayağı uğraştı sağa sola yattım paşayı kandırmak için pek kanmadı yine son dk da gösterdi herşeyi tam manasıyla

Ğ
Maşallah canım. Çok sevindim. Aklına kötü şeyler getirme.. Rabbim kızlarını sana bağışlasın.
Aminn canım. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Zamanında gelsinler inşallah hepsi
Maşallah canım bebişlerine bol bol dinlen bundan sonra
Sağol canım. Senin de gözün aydın. Maşallah paşaya kilosu çok iyi inşallah şekerde de sorun çıkmaz.

Hadi gözünüz aydın,çok güzel haberler geliyor yaa.Herkes böyle Mutlu,güzel haberler versin inşallah... Artık rahat rahat dinlenebilirsiniz :)

YaKaMoZz-z sen nerde çektirmiştin ayrıntılıyı?

bizimkiler de azcık zorladı doktoru canım. İnşallah salı sen de iyi haberler alıcaksın.

Hadi gözünüz aydın,çok güzel haberler geliyor yaa.Herkes böyle Mutlu,güzel haberler versin inşallah... Artık rahat rahat dinlenebilirsiniz :)

YaKaMoZz-z sen nerde çektirmiştin ayrıntılıyı?
Çok şükür yaa :) sağol canım. Öyle rahatladım ki. Ne kadar zor annelik 9 ay endişe :) Allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin

_eftelya_ doktordan geldim simdi doktor cok rahatlatti ben olsaydim sana kiz bebek derdim hic o seylerden bahsetmezdim kafani karistirmazdim dedi evet biraz odem varmis ama bence sikinti yok dedi
İnsallah sende guzel haberler alirsin ne zmndi kontrolun?

Aminn canım. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Zamanında gelsinler inşallah hepsi

Sağol canım. Senin de gözün aydın. Maşallah paşaya kilosu çok iyi inşallah şekerde de sorun çıkmaz.
Sağol canım inşallah şeker yoktur ama içimden bi his var olduğunu söylüyor

Kızlar iyi akşamlar,
Benim bugün hep midem bulanıyor bazen açlıktan oluyor yiyorum yine devam ediyor ağzımın tadı yok hiç. Belim ve karnımda çok ağrıyor. Adet sancısı çekiyor gibiyim.

Kızlar iyi akşamlar,
Benim bugün hep midem bulanıyor bazen açlıktan oluyor yiyorum yine devam ediyor ağzımın tadı yok hiç. Belim ve karnımda çok ağrıyor. Adet sancısı çekiyor gibiyim.
Kızlar akıntımda biraz hızlanıp sıvılaştı gibi ve bel ağrısıyla karın ağrısı şiddetine devam. Sanki birazdan adet olacakmışım gibi. Hatta akıntı geldikce olmuş gibi oluyorum

Kızlar akıntımda biraz hızlanıp sıvılaştı gibi ve bel ağrısıyla karın ağrısı şiddetine devam. Sanki birazdan adet olacakmışım gibi. Hatta akıntı geldikce olmuş gibi oluyorum
Canım evhamlanma hemen Benin de adet alacak gibi ağrılarım oluyordu enfeksiyon çıkmıştı istersen doktorunla görüşüp bi tahlil verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…