2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Cnm esin zaten yeter sana. Allah onları basımizdan eksik etmesin. Bu arada benim evimde kücuk cati katı bize 4.birey gelirse bu ev kucuk gelir :) biz 3 kisilik bir aile olucaz insallah.

Sagol cnm kilo alcaz diye korkuyoz ama bi yandanda hosuma gidiyo gobusler boyle büyüyünce hamilelik zor olsada güzel sey

Kızlar sizde birden kasıklara ağrı gırıyor mu? Bugun oldu cok korktum. Bıcak saplanmıs gibi. Yoruldum ondan mı oldu dusuk falan olur mu Allah korusun ya simdi uzanıyorum ama dr a gıtsem mi ??

Kızlar sizde birden kasıklara ağrı gırıyor mu? Bugun oldu cok korktum. Bıcak saplanmıs gibi. Yoruldum ondan mı oldu dusuk falan olur mu Allah korusun ya simdi uzanıyorum ama dr a gıtsem mi ??
Yorgunluktur canım eğer gecmezse agrı git doktorunu yada ara bence

Canım balık yağına ne dedi peki doktor? Tavsiye ediyor mu

Benimkide öyle canım. Hem b12 alıyorum içinde folik asit var hemde demir hapımın içinde var. İki ilacıda aaynı doktor verdiği için sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Kızlar bugün yorgunluktan nefes almakta dahi zorlanıyorum yarın sabah memleketten 2-3 günlüğüne yatılı misafirlerim geliyor 2 de başladığım temizliğim 7 de bitti ve bende bittim
bir garip oblomov canım bende evimi boyatırken yalnızdım kimsecikler yoktu 4 gün sürdü adam oruçta tutmuyordu sabah gelip akşama kadar sürüyordu her gittiğinde evi baştan sona temizledim en çok bu yordu zaten eşyalı çok zor oluyor yanında biri şart
Boya tamamen bitti zaman cam dolap ayrıntılı temizlik ne varsa yardımcı aldım eve o zaman
Halıları boyatmadan bi kaç gün önce gönderdim daha rahat oldu birde onlarla uğraşmadım
Ağustos ayında daha da büyümüş olur karnın tek başına kalkışma canım dikkat et

Arkadaslar merhaba..ben daha tetanoz aşısı olmadım. Sağlık ocağından aramadilar.ben aradım ulaşamadım gidemedim de..daha önce vurulduktan sonra 10 yıl icinde tekrar olmaya gerek yok gibi şeyler yazıyor. 2.3. Gebeliği olan arkadaşlarım siz naptiniz..inş yarın da detaylıya girecegim

Canım ben ilk gebeliğimde aşı olmamıştım ilk kez olcam doktorumda bana yaptır aşıyı 10 yıl kafan rahat olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…