2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar bebeğiniz kasılıyor mu benim baya canımı acıtıyor sabahın köründe kıpır kıpırdı sonra uyudu mu ne yaptı bilmiyorum bir tarafa toparlandı sıpa kaskatı kaldı sağa dönsem sola dönsem rahat edemedim. erkenden uyandırdı beni

çok gereksiz uzun canım. bir isimden vazgeçerek Zehrayı koyabilirsiniz

Benim de oluyor. Bi tarafa toplanıyor sertleşiyor orası. Sonra düzeliyor kendiliğinden. Benim bebiş bayağı hareketli kıpır kıpır.

çok gereksiz uzun canım. bir isimden vazgeçerek Zehrayı koyabilirsiniz
Ben de öyle düşünüyorum. Onu kırmakta istemedim birden. Ama Nazlı ve Merih isimlerinden vazgeçmekte istemiyorum. Kulağına okutalım Zehrayı dedim. Anasının ismi okunucak diye yok dedi. Kavgacı duygularım kabarıyor böylede olunca

Hamile elbisesi nerden bulurum kızlar. Düzgün bi elbise yok hiçbir yerde. Ben biraz diz altı olsun istiyorum

valla canım hiç beklemediğin mağazalardan çıkabiliyor sadece hamile elbisesi olarak bakma bir beden büyük aldın mı elbiseler çok güzel oluyor. ben bayram için tulum almıştım 1 beden büyük çok güzel oldu

bizim patronun oğullarının sünnet düğünü var ağustosta bende kara kara düşünüyorum ne giyeyim diye salaş elbise mi alsam acaba ferah ferah evde bir sürü abiye var ama hiçbirine giremem heralde akrabada olunca biraz özenmek lazım sanki

Günaydın herkese :)
Aynı sorun bende de var önümüzdeki ay kaynımın düğünü var ve ben kıştan 3 adet abiye almıştım çok şık uygun diye ama maalesef şuan hiçbiri olmuyor Benim annem dikiyor bir model. Atayım istersen sana modeli diktirebilirsin çok basit ama şık :) Günlük bir elbise idi annem kumaşları değiştirip baya şık bir şey yapıyor :)

Bende birazdan gircem sağ koluma yaptırcam soluma rahat yatayım diye
Canım tansiyonunu da olctururmusun? Bizim.hemsire ve doktor tansiyonum 9 diye yapmadı.ama grupta herkes yaptırıyor maasallah.iki hafta sonra gel dedi bana.bir de senin büyük oğlan kaç yaşındaydı? Ben ikinci hamileligimde yaptirmamistim aşı aralarında 1.5 yaş fark var diye

ay valla sevinirim canım ya kumaş alabilirsem diktiririm bende ya aslında bir tane elbisem var ama biraz kısa ağustosta 6 aylık olcam göbekten daha yukarı çıkar mı acaba birde eş faktörü var giydirir mi

Canım benimde aşıyı yapmadan önce ebe baktı tansiyonuma normal olduğu için vurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…