2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir garip oblomov canim gozun aydin ayrintilin guzel gecmis. Masallah pasaya kilosuda boyuda gayet guzel cikmis. Plesantanin yukari cikmasina da sevindim darisi bizlere insallah.
Kızlar sizinde karnınız aşagıda duruyoe mu ? Yani ust karin bolgeniz doldu mu ? Beni kim gorse karnin aşagıda gibi diyor

Canim benimkide oyle.hatta ilk gunlerimde sagolsun benim cok sevimli teyzem 'dusuk mu yapacan kiz sen yoksa karnin niye o kadar asagida' demisti. Doktoruma sordugumda herseyin normal oldugunusoyledi. Hala da asagida duruyor. Genelde kizlar asagida durur derler ama benim kiz aksine yukardaydi oglan asagida duruyor. :))) babalari gibi cins bunlar diyip gecistiriyorum:))) bosver takma sende kafana dinleme sagini solunu.

Bazilariniz hüzünlü donmus ayrintilidan.umarim sorunlariniz geciciolur kizlar ki genel de oyle oluyor cok stres yapmayin simdiden. Bol bol dua etmekten baska elden bisey gelmez.

Kizima hamileyken ayrintili kabusum olmustu. Beyninde 2 tane kiste rastlanmisti. Helak olduydum aglamaktan ama cok sukurki 2 hafta sonra kontrolde hicbir sorun kalmadigini gormustuk. O yuzden diyecegim o ki, henuz uzulmek icin cok erken. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah hepimizinkini.

Aşı kolunun ağrımaması ile ilgili tüm söylediklerimi geri alıyorum , bildiğiniz ağrıyo yaw :) 2 gün sonra dank etti heralde:)

Saglık ocagını bilgilendir istersen canım ben beş yıl olarak biliyordum ası zamnını ama yinede bi git istersen

günaydın canımm . Benimkide erkek demek erkeklee hep boyle asagida duruyor Rabbim herkese zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin. Bakalım yarin kontrolum var umarım herşey yolundadır.

Birde kızlar dünden beri aklıma takıldı. Evi ne zaman temizlesem diye ekime girdıgimde ne olur olmaz diye hic bir işim kalmasın istiyorum. Daha onceden dogum yapanlar fikir verin

5 dozu tamamlamış mıydınız? Ben 3 kez olmuştum doktorum tekrarlamamı istedi, tekrar oldum.

Günaydın kızlar bende iki gün önce yaptırmıştım asımi ilk gün hic agrimadi hatta kızlar biraz abartti galiba ne acıdı ne ağrıdı diye konustum kendi kendime :)) sölemez olaydim dünden beri kolumu kaldırinca hareket ettirince acayip agriyo.

hemşire bugünü güzel geçirirsin ama yarın ağrıyabilir ilaç anca dağılıyor dedi birde bünyeye göre de hiçte ağrımayabilir dedi. bakalım benimde şimdilik bir şey yok

Birde kızlar dünden beri aklıma takıldı. Evi ne zaman temizlesem diye ekime girdıgimde ne olur olmaz diye hic bir işim kalmasın istiyorum. Daha onceden dogum yapanlar fikir verin
bende kara kara düşünüyorum şimdi yaptırsakta 1 ay önceden yaptırsakta batacak ev ay valla pisliğime temizliğime gelmesinler napayım müsait olunca yapacağım sonrası Allah Kerim

Günaydın:) bebeği aşağıda hissetmekle ilgili konuşulmuş. Benim bebeğim de aşağıda hatta bazen alta çok baskı yapıyor. Korkuyorum. Bugün ayrıntılıda doktora soracağım. Çünkü vajinamda hissediyorum bezen hareketlerini baskı oluyor.

Kızlar eşim rüyasında kızımızı görmüş. Zehra diye sesleniyormuş. Aklımızda böyle bir isim koyma düşüncesi bile geçmiyordu. Bilinç altımıza yerleşecek tanıdık akrabamız arkadaşımız falanda yok. Bu rüyanın bir hükmü var mıdır? Bir de eşim nasıl sevdiyse ismine zehrayıda eklesek olmaz mı diyor. Nazlı Merih Zehra SOYADI gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…