2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar günaydın benim ara sıra kuyruk sokumum ağrıyor sizde de oluyor mu normal mi?
Benim de ağrıyor canım. Özellikle uzun süre dengesiz oturursam oluyor. Ama ben küçükken çok fena düşmüştüm kuyruk sokumu üstüne. Artık ağırlaşmaya da başlıyoruz. Ağrıların başlaması normal. Senin de çok çok rahatsız edici değilse normaldir.

Bugün benim de 2. Doz tetanos vardı. Şimdiden başladı ağrımaya. Geçen seferki ertesi gün başlayıp 4-5 gün sürmüştü. Bu daha fena olacak galiba :/

ay valla sevinirim canım ya kumaş alabilirsem diktiririm bende ya aslında bir tane elbisem var ama biraz kısa ağustosta 6 aylık olcam göbekten daha yukarı çıkar mı acaba birde eş faktörü var giydirir mi

Elbiseler göbek büyüdükçe daha da kısalıyorlar :) göbek kaldırıyor ondan eşim giydirmiyor artık çoğu elbiseyi bende mecbur bulduğum bütün büyük bede penye elbiseleri alıyorum uzun uzun çok rahat oluyor :) atarım sana resmi :)

Kızlar yürürken merdiven falan çıkarken zorlanıyor musunuz?
Benim bacaklarıma hemen ağrı geliyor. Spor yapmışım da hamlamışım gibi bir ağrı. Özellikle yemekten sonra yürüdüğümde. Ve özellikle alt bacaklarımın arka etli kısımları.

şuan tam öyleyim bugün oldu ama ilk defa , aşıdan sebep olmuştur diye düşündüm ben de, üstümden tren gecmiş gibiyim merdiven cıkamıyorum hatta yürürken bile acıyo =)

Ölçtürdüm 11/7 çıktı canım
Oğlum 6 yaşında ben ilk kez aşı oldum

Benim örneğin ayda 1 felan ağrıdı hamilelik sürecinde

Arkadaslar ben de bugun detaylıya girdim. gerim gerim gerildim. Malesef kızımın beyninde kist saptandı....nolur dualarinizi eksik etmeyin. Doktor amniyosentez yaptirabilecegimi söyledi. Bunları yazmak bile o kadar zor ki.. geçebilirmis ama bunun genetik bişeyle bağlantısının olup olmadığını anlamak zor. 2li Testim normaldi. takipte kalacakmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…