2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Dun gece bende bundan bahsetmistim. Benim kizimda da 2 tane saptanmisti. Doktor gecebilecegini soyledi ve 3 hafta sonra gecti. Ama sana neden simdi amniyosentez onerdi ki. Ben bununla ilgili cok arastirma yapmistim ilk defa bunu duydum. Ama uzulme canim %90gecici bir sorunmus. Hemen kotu dusunup kendini de bebeginide uzme. Bekle insallah gecer gecmezse de dogum sonrasi bazi islemlerle sorun ortadan kalkabiliyor ki bazilarinda gecmesede sorun yaratmiyor. Tabi doktorun bilgilendirmistir mutlaka seni.

Bende geçen haftadan beri aynı haldeyim bende de hiperokejenik barsak parlaklığı çıktı 2 hafta sonra kontrole çağırdı doktor benim de ikili testim iyi ama internette araştırdıklarımdan sonra bende çok kafaya takıyorum. Fetal DNA testi yaptırabilirim belki bilmiyorum

Canim cok teşekkür ediyorum..Genetik bişeyse diye korkuyorum..yol boyu tutamadim ağladım. Yarın da normal doktoruma gidicem. İnş. Ben de nihayetinde sıkıntısız atlatirim.Sağol canim

Canim ya şu an dua etmekten başka yapabileceğim hicbirseyin olmadigini hissediyorum.Allah şifa versin senin kuzuna da inş. .ne zor biseymis..

Kızlar bi akıl verin bana 2 haftadır ne yerdeyim ne gökte bayram günü bebek hiç Hereket etmedi sancida olunca korktum bi özel Dr bulduk gittik bebek iyi ama rahim ağzı kısa dedi 2.8cm dikiş atılacak dedi tabii kendi Dr umu bekleyip öyle karar vercem dedim ptesi druma gittik alttan baktı 3cm dedi hiç açılma yok dedi dikişe gerek yok dedi ordan çıktık içim rahat değil bi Proftan randevu aldık hemen ona gittik alttan ölçtü 5cm dedi sıkıntı yok dedi ama progestan da verdi şimdi ben kime inanayim

Canım beyindeki kistler geneli geçici oluyor inşallah seninde öyle olacaktır geçmiş olsun

Çok ilginç 3 farklı ölçüm neden böyle olmuş ki acaba. Ama ben olsam profesöre güvenirdim sanırım.

Kızlar ayağa giren krampın hamilelik le alakası varmıdır dün gece sol ayak bileğime kramp girdi ardından da ağrı basamıyorum üstüne ağrıyor düzgün yürüyemiyorun sanki duymuştum hamilelik te böyle birşey ama emin değilim sizde varmı böyle bir sorun

Hepsi farklı konuşmuş kafa katıştırmış profa söyleseydin daha önceki ölçümleri ama bende profa güvenirdim gibime geliyor Allah yardimcın olsun cnm inşaallah bir sorun olmaz atlatırsın

Kisalan sey nasil uzar anlamadim acikcasi. Benim ilk gebeligimde 23 haftalarda o degerdeydi hastaneye yattim. Orada bana ilac vermislerdi bir ay. doguma kadar kaldim her hafta ölcum yapiliyordu ve gittikce kisaliyordu bazen oluyordu bir kac mm oynuyordu nasil uzar diye sordugumda bebek suan baski yapmiyor ondan oyle demislerdi.
İlk yattigim hastanede hic kaldirmadilar bi wc ye kaldirmislardi sonra orada küvez olmadigi icin baska bi hastaneye nakil oldum orada da tam tersi gelecekse yatma ise yramaz deyip yurumeme izin vermislerdi. Bu hamileligimde yine ayni seyleri yasarim endisesiyle dr uma sormustum onlem alabilir miyim diye de dikis yapilabilir dedi ama onun da riskleri var dedi konu benim icin boylelikle kapandi simdi ayni seyleri ysmamayim diye dua ediyorum .Sanirim her konuda oldugu gibi burada da farkli gorusler var ama sunu soyleyebilirim dogum saatleri belli bebislerin ondan dolayi sen dikkat et ama stress yapma sakin beni deli ettiler ve yavrum 40 haftalik dogdu

Ya ne güzel darısı benim ve ikinci yavruna. Bende arada kaldım yatsammi normal hayatima donsemmi bilemedim ama bu şekildede günler hiç geçmiyor allah yardımcımız olsun

Diyarbakırda yaşıyorum. 3 doktora gittim rahim ağzı yetmezliği nedeni ile. Kendi takibimi yapan dr. İlk başta üstten 3.98 cm ölçtü. Buna rağmen progestan yazdı 15 gün fitil olarak akabinde çooooooook ünlü bir profa gittim. Bana normal dedi. İlaç kullanma dedi. 2 hafta sonra gittiğimde alttan ölçüm ile 2.53 cm olmuştu rahim ağzı. Derhal ameliyata aldı beni.
3 cm çok kısa değil ancak haftan içindr ideal değil. Ben senin yerinde olsam kendi takibimi yapan dr ile açıkça konuşurdum.
Rahim ağzı yetmezliği nedeni ile 24. Haftada doğuran var. Sonçları yazmak dahi istemiyorum.

Hem de neredeyse her gece diyebilirim canim. Magnezyum eksikliğinden, asiri yorgunluktan ve uzun sure ayakta kalmaktan olurmus. Kizimda da surekli yasiyordum ben bunda da yasiyorum. Magnezyum yazdi doktorum. Kizima hamileyken gittigim doktor ise duzenli olarak muz yememi soylemisti. Tabi kabızlık yapmiyorsa.

Benim hemen yaptıktan sonra ağrımaya başladı kolumu kaldıramıyorum

Ben de bugün yaptırdım canım. Benim ikinci doz. Yaptıktan 1 saat sonra ağrımaya başladı. Şu an kolumdan boynuma kadar çok fena ağrıyor. Boyuna kadar vurur mu yaa. Parol içsem azaltır mı acaba
Canım inşallah geçer geçici bir durum olduğunu çok duydum. Biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış bebişler etkileniyor

Ya ne güzel darısı benim ve ikinci yavruna. Bende arada kaldım yatsammi normal hayatima donsemmi bilemedim ama bu şekildede günler hiç geçmiyor allah yardımcımız olsun
Benim de şu an 3 cm. Bütün işleri bıraktım. Sonradan pişman olmamak için tedbiri elden bırakmamak lazım. Yat dinlen canım.

Kızlar bir konuda bana fikir verir misiniz? Görkem ismi ilk hamileligimde aklımdaydı uniseks diye vazgeçtik,ikinci oğlumda da vazgeçtik ama bu defa aklımda hep Görkem ismi var.iki oğlum da tek isim,utku ve Kayra.gorkem ismi hoş ama acaba uniseks olduğu için resmi işlemlerde sorun olur mu.ben hep erkek ismi olarak duydum.ama çevremde kız ismi diyenler de var.sizin de görüşlerinizi almak istiyorum.gorkem ya da doruk? Doruk ta aklımda ama karar veremedim

Bence çok güzel bi isim hem ben görkem diye hiç kız ismi duymadım. Doruk da güzel ama görkem daha güzel bence.

Bende çarşamba randevum söyliycem doktoruma senin kramp girip geçiyor mu benim dün geceden beri basamıyorum ayağıma yürüyemiyorun düzgün Muz aslında her gün yiyorum bir hafta dır bıraktım almayı unuttum iyi gelicek se tekrar başlıyım

Benim bi kız arkadaşımın ismi görkemdi
Doruk ismini çok beğendim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…