2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim kasilmanin hamilelikle alakasibyok normalde de magnezyum eksikligi varsa kasilma olabiliyor benim baldirlarimda oluyor hamilelikten once inanilmaz cok oluyordu. Her gece bagirarak uyaniyordum acidan dolayi ertesi gun dayak yemisim gibi agrirdi ise gitmek olum gibi olurdu. Ama hamilelikte ilk defa gecenlerde oldu magnezyuma ara verdigimi yazmistim okuduysan o nedenle oldu sanirim.2 3 keredir olacakti son anda ayagimi avunca gecti ama hamilelikten once ovsamda gecmiyordu olmaya devem ediyordu. Magnezyumun yarari cok fazla. Takviye olarak almiyorsan mutlaka al sadece muzla olmaz bence

Ya bu uniseks isimlere hic takilmazdim bebisime isim bulamayinca acayip sinir olmaya basladim. Kz ismi kiza erkek ismi erkege konur insanlar ne diye kiz ismini erkege erkek ismini kiza koyarlar ki?bu arada ben gorkem isimli kiz duymadim hic ama varsa ilerde sıkınti olabilir. Ama benim ia hayatimda gorkem deseler aklima direk erkek biri gelir. Yani en azindan deniz ve derya gibi degil. Ya da hikmet ismet gibi degil.

Canim o kadar arastirdim ki bu kist meselesini mutlaka gectigini okudum hep. Insallah senin bebegindeki kistte gececektir icini ferah tut. Bunu soylemek kolay biliyorum icin icini yiyor ama su an ne senin ne doktorlarin elinden bisi gelmiyor bebegini uzme gecince bebegini uzmekle kalacaksin. Boyle moral vermeye calisinca kendi erken dogum riskimi ogrendigim gun aklima geliyor bende cok agladim ama evime gittigimde koltuga oturdum olacaksa elimden ne gelir alt tarafi doguma kadar yatarim dedim. Bebeklerimizi Allaha emanet etmekten baska elimizden bir sey gelmiyor insallah bol bol dua edelim yavrularimiz icin

Yok canim ah keske hemen gecse. Uykudan firliyom basliyom ovalamaya gecene kadar. Sabah uyandigimda ayni senin gibi agri ve ustune basamama yasiyorum. Uykuda ani bir hareket yaptigim an hemen basima geliyor. Ve birde gerinmek istedigimde. Gerinmemeye calisiyorum ama uyku esnasinda istemsiz oluyor iste. Doktorun sanada yazacaktir ilac.

Normalde hiç kramp gibi bir sorunum yoktu hamilelik öncesi aşı yapılırken hemşire olabiliceğini dedi rastlantı işte oldu yürüyemiyorum resmen magnezyum hiç kullanmadım kendi doktorum yazmadı kendi doktoruma gitmeyeli çok oldu ayrıntılı ultrason yüzünden arada ben merak tan bir doktora gitmiştim belim filan ağrıyor deyince magnezyum yazdı aldım ama kendi doktorum olmayınca içmedim içsemmmi bilmiyorum çarşamba randevum

Ayy zormuş ya bu ikinci gün lavabo ya zor gidiyorum çarşamba randevum sorucam doktoruma inşaallah o zmana kdr geçer düşmekten korkuyorum :)

Canim cok tesekkur ederim..inş öyle olur benim de..takdiri ilahi..Rabbim inş. aydınlığa kavusturur hepimizitüm guzrl haber bekleyenlerin. .
Bu arada diğer cüzü de bana verebilirsin.2 hafta içinde okumaya çalışırım inş.

1 hafta yazdım ama 2 hafta çıkmış. .

Günaydın hanımlar..bebişler iidir inş.. ya bnm doktor önceki gittiğimde 9 kasım şimdi yine 11 kasım dedi kafam karıştı :S hangi güne uymam gerek ilk de 11 kasım demişti.

Kızlar ya bizim civciv geceleri daha cok oynuyor babası heveslenip elini karnıma koyuyor ama bir kere bile kıpırdamıyor o zamn :) anneler genellikle bebekler anne karnında hangi saatlerde daha cok oynarsa o saatte uyanık olurlarmıs tecrübeli ikinci anne adayları oyle bişey varmı cidden

amin canım inşallah ozaman 15. cüzü de sen oku canım ses seda çıkmadı cüzün sahibinden

canım gündüz hareket ettiğimizden sakin oluyorlarmış hatta artık bu haftalarda kısa uykuya dalıyorlarmış ama gece yatıp dinlenince hareketli oluyorlarmış bende eşime koş koş diyorum 2 sefer yakalayabildi pıt pıtını vursun diye elimle hafif bastırıyorum yapma rahatsız etme oğlunu diye kızıyor birde

Günaydın hanımlar..bebişler iidir inş.. ya bnm doktor önceki gittiğimde 9 kasım şimdi yine 11 kasım dedi kafam karıştı :S hangi güne uymam gerek ilk de 11 kasım demişti.

canım bu tarihler 3 aşağı 5 yukarı bizim hazırlıklı olmamız için verilen günler ama her bebek 40. haftada doğmuyor 42yide buluyor 37de de doğuyor bence tarihlere çok takılma. zaten 1 hafta 2 hafta oynamamış ki ha 9u ha 11i ne fark eder

kızlar bence hiiiiç canınızı sıkmayın, bende hem kalpte parlama vardı hem de 4lü riskim yüksek çıkmıştı ama sonradan harmony test yaptırdım hiçbir şey çıkmadı.
o kadar çok çocuk var ki riskli denilip sağlıklı doğan, gönlünüzü rahat tutun Allah'ım yardımcınız olsunn.

Hiç alakası yok Benim kızımda hep geceleri kıpırdı kıpırdı ama doğduktan sonra da gece mışıl mışıl uyuyordu. Gündüzleri hareket ettiğimiz için çok anlamıyoruz aslında ve biz hareket halindeyken onlar uykuda olabiliyor.

selam bişi sorcam ben bebişe park yatak aldım sizce beşiğe de gerek var mı ayrıca?

bildiğim park yataklar kademeli oluyor en üst kademesinde yatırırsan bence gerek yok beşiğe. ayrıca ev tipi anakucağı alabilirsin daha ufak olduğundan gündüz uyanık olduğunda onun içine koyarsın. salonda falan rahatlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…