2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doğum anı gelene kadar değişebilir 2 gün nasılsa çok takılma bence canım

biliorum 1-2 önemli değilde ben gelişimi takip için çok takılıorum hani iyimi gelişio die sonuçta 2 gün de çocuk kaç gr alıor .

Tünaydın kızlar. Hepiniz iyisinizdir umarım birkaç gündür bakamıyorum fazla. Bu hafta şeker yüklemem vardı ama iş güç derken gidemedim, haftaya giderim umarım. Doktorum kesin yapmalıyız dedi. Yapılmasın diyenlere kulak asmayın dedi. Yapıcaz artık mecburen

biliorum 1-2 önemli değilde ben gelişimi takip için çok takılıorum hani iyimi gelişio die sonuçta 2 gün de çocuk kaç gr alıor .
+/- 2 hafta normal. Günün pek etkileyeceğini sanmıyorum. Benim kızım hep 2-3 hafta önden gidiyordu, 4 kiloya yakın ve uzun doğdu ama anne baba olarak biz de epey uzun ve iriyiz

3.anne adayı olarak kesinlikle ilgisi yok canım.uykuyu sevmeyen çocuk hiçbir şekilde uyumuyor.seven çocuk ta hep uyuyor.buyuk oğlum uyumayı sevmeyen bir çocuktu.ki hala da öyle.yorgunluktan halsız düşer uyurdu bebekken.kucuk oğlum da uykucuydu ama gündüzleri.gece bekçisi gibiydik 2 yaşına kadar.

Kızlar bu kramplar beni bitirdi belime giriyor sürekli birde kaburga batması yaşıyorum 3-4 haftadır kendi doktoruma gitmemiştim ayrıntılı yüzünden gece kramplarla uyanınca bu sabah gittim magnezyum ilacı vitamin falan verdi
Ve bebeğin suyu fazla, şekeri azaltmalısın dedi meyveleri az ye falan dedi.
Su fazlalığının zararı var mıdır acaba bebeğe
20 hafta 5 günlük kilosu 359 gram doktor dedi 22 haftanda 500 gram olmalı bebek
Birde göbek ve kafa haftasıyla uyumlu bacak boyu 20+2 yani 3 gün geri
Bilgisi veya fikri olan var mı
17 Temmuz'da ayrıntılıya giricem

Kilonuz fazla mı? 24. Haftada şeker testi yapılıyor , orada ortaya çıkar varsa eğer. Su fazlalığı da risk hamilelikte, genelde kilolu olanlarda , hamilelik şekeri olanlarda amniyo sıvısı fazla oluyor, bebek fazla kilolu ve kiloya bağlı hastalıklara açık ya da sahip doğuyor, kontrol altına alınabilen bir şey uyarması iyi olmuş bence ama şu hafta bu kadar gram olmalı çok sabit bilgi gibi geliyor, genetik özellikler var bence değer aralığı vermek daha mantıklı olurdu.
Kramplarım yok benim her akşam magnezyum alıyorum.

Selam kızlar bugün ayrıntılı vardı güzel geçti çok şükür bi sıkıntımız yok. kafa ve karın haftasıyla uyumlu, fl bir hafta önde çıktı uzun boylu olcak dedi doktor babasına çekerse uzun olur inşallah :) 384 grammış.
Sonraki randevum bir ay sonra doğumu konuşacakmışız az çok belli olurmuş normal mi sezaryen mi olacağı.
Bir de sabah aç karna gel dedi testler yapılacak şekere bakılacak anormal bir durum görürse şeker yüklemesi yapılacakmış yani testler ve bebeğin gelişimi normal görünüyorsa şeker testi yapmicak.

Görkem de doruk da güzel isimler canım. Tanıdığım kız da erkek de var görkem adında ama ilk tanıdığım görkem bi kadın olduğu için bana kadın ismine daha yakın geliyor :)

Gözün aydın canım darısı ayrıntılı için bekleyen arkadaşlara inşallah

kızlar gözünüz aydın darısı bekleyenlerin başına evet ayrıntılı iyi geldi uzun uzun gördük bebişimizi. birde benim kendi doktorum 20-30 dk ön kontrol yaptı sonra radyologta 20-30 dk baktı yani toplamda 1 saate yakın gördüm bebeğimi. arada 1,5 saatlik ara oldu ama

Aynen canım inşallah herkes böyle güzel haberler alır sırf bunları duyabilmek için doktorun ağzına bakıyorum resmen güzel şeyler söylesin diye. Ultrasonda bakarken azıcık duraklasın sussun hemen kötü bir şey mi gördü acaba diye endişeleniyorum : ( ne zormuş. çok şükür sanırım zor zamanları atlattık artık geriye gelişimini takip etmek ve doğumu beklemek kaldı.

aşıdan sonra kolu ağrıyan bayanlar nerdesiniz bakim. nasıl ağrıdı kolunuz komple mi sadece aşının vurulduğu yer mi? benim şu an itibariyle sanki bir yere vurmuşum gibi ağrımaya başladı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…