2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar sizin de gogsunuzden sivi geliyor mu.benim bazen sarimsi bazen beyazimsi bazen de su renginde sivi geliyor miktar cok deil ama camasirimdan anliyorum rengini.normal mi acaba

Ay dünden beri mahvoldum yaa. Bu sefer aşı beni mahvetti. Hala çok şiddetli ağrıyor. Kolumdan başlıyor boynuma kadar zonkluyor resmen. Hala yaptırmayanlar için söylüyorum sakın ola sağa yaptırmayın. Sola yatıyorum diye sağa yaptırdım bu sefer ama daha çok kullanıldığı için sağ daha kötü oldu.

Bende aynini dusundugum icin sola yaptirdim sizler benden once yaptirdiginiz icin yorum yapamamistim. Sagin ustune yatmiyoruz ama cok kullaniyoruz. Solu kaldirinca bile agriyor sagi hic dusunemiyorum insallah kisa zamanda gecer canim

Kızlar kutu ton balığı yiyen var mı
Ton balıklı salata yemememin bir zararı var Mıdır
Yenmez diye biliyorum konserve şeyler konserve Balık bende ton balığı çok severim hamile kalınca ben çok seviyorum diye babam bir sürü aldı dolapta duruyor birşey de diyemedim yemem diye :)

Bende aynini dusundugum icin sola yaptirdim sizler benden once yaptirdiginiz icin yorum yapamamistim. Sagin ustune yatmiyoruz ama cok kullaniyoruz. Solu kaldirinca bile agriyor sagi hic dusunemiyorum insallah kisa zamanda gecer canim
Haklısın canım. İnşallah çabuk geçer. Önceki 5 gün falan sürmüştü.

Kızlar kutu ton balığı yiyen var mı
Ton balıklı salata yemememin bir zararı var Mıdır
Canım sanki ton balığının zararlı olabileceğini okumuştum bir yerde. Nerde okudum sebep olarak ne gösteriyorlardı hatırlamıyorum. O yüzden yemiyorum ben. Bi araştır istersen.

Ben de boyle dusunup saga yapalim dedim hemsireye.sola yapilmasi tavsiye ediliyor sola yapiyoruz ozellikle dedi.sola yaptirdim ben de.acisi iki gun falan sonra cikti 4 gun oldu agriyor hala ama dayanamicak gibi deil tabi.bir sonraki doz hakkinda hicbir sey soylemedi bana.ne zaman yapilicak acaba insallah o zamana kadar gecer :)

canim inşallah hayırlısı olsun, hic korkma bende bugün amniyosentez oldum, allahım hayırlı sonuclarla karsilastirsin hepimizi.

Bir sonraki için şubatta dediler canım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…