- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #18.221
İkinci doz bir ay sonra canım. Ben ikinci dozu oldum dün. Üçüncüyü soruyorsun sandım :)Oyle mi bir ay sonra saniyodum ben dogumdan sonra mi olacakmis ikinci doz
Yok ben daha bir kere oldum:) tesekkur ederim canim aklimda bulunsun yine de saglik ocaginda bsy dememislerdi cunkuİkinci doz bir ay sonra canım. Ben ikinci dozu oldum dün. Üçüncüyü soruyorsun sandım :)
Canim senin kuzuna da Allah şifa versin. İnşallah temiz sonuç alırsın sağlıcakla yavruna kavusursun..canim inşallah hayırlısı olsun, hic korkma bende bugün amniyosentez oldum, allahım hayırlı sonuclarla karsilastirsin hepimizi.
Bence kısa kollu al canım.zaten lohusaligin getirdiği bir sıkıntı olacak bebesle uğraşırken bunalmamis olursun.benim kasım başı görünüyor eğer sezeryanla olursa bende kısa almayı düşünüyorum.tabi yine de bulunduğunu ilin mevsim sartlarida onemliGünaydın kızlar,
Bu ara herkes sıkıştırıyor beni hazırlıklarına hız ver diye. Kızım 37. Haftada gelmişti, bu kez eylülün son haftasına geliyor 37. Haftam. Mazallah 7. Ayda erken doğum vs olabiliyor zaten 6. Aydayım. Bende tırstım vallahi. Pijama gecelik işlerini halledeyim diyorum bir hafta on gün sonra, bu ara çok yoğunum çünkü. Sizlere sorum şu kısa kollumu uzun kollumu alayım pijamalarımı? Kolları tül detaylı olanları çok beğeniyorum kısa kollu modellerde. Ekim başı gibi soğuk olmaz heralde dimi??
Biz de bebişleri eylülde bekliyoruz canım. İnşallah o zamana kadar beklerler :) Lohusa sepeti diye bi site var canım. Ben oradan beğendim birkaç bişey. Fiyatlar fena değil. Hastane için bi kısa kollu sabahlıklı gecelik beğendim onu alıcam. Bir tane de uzun kollu alabilirim. Hastanede üşüme ihtimaline karşı. Evde giyeceklerimi de kısa kollu düşünüyorum. Eylül ekim pek sonbahar gibi olmayacakmış bu sene. Sıcak olur. Yalnız ben şimdiden giyeceğim bedeni kestiremediğim için biraz daha sonra alıcam. İstersen sen de öyle yap. Ne olur ne olmaz.Günaydın kızlar,
Bu ara herkes sıkıştırıyor beni hazırlıklarına hız ver diye. Kızım 37. Haftada gelmişti, bu kez eylülün son haftasına geliyor 37. Haftam. Mazallah 7. Ayda erken doğum vs olabiliyor zaten 6. Aydayım. Bende tırstım vallahi. Pijama gecelik işlerini halledeyim diyorum bir hafta on gün sonra, bu ara çok yoğunum çünkü. Sizlere sorum şu kısa kollumu uzun kollumu alayım pijamalarımı? Kolları tül detaylı olanları çok beğeniyorum kısa kollu modellerde. Ekim başı gibi soğuk olmaz heralde dimi??
Ben ağustosta alırım diyordum ama ne olur ne olmaz al sen diyorlar. 25. Haftamdayım şuan zaten alana kadar 27-28 olurum. Dediğin sitede bende beğendim bişeyler ama yakından görüp denemek istiyorumBiz de bebişleri eylülde bekliyoruz canım. İnşallah o zamana kadar beklerler :) Lohusa sepeti diye bi site var canım. Ben oradan beğendim birkaç bişey. Fiyatlar fena değil. Hastane için bi kısa kollu sabahlıklı gecelik beğendim onu alıcam. Bir tane de uzun kollu alabilirim. Hastanede üşüme ihtimaline karşı. Evde giyeceklerimi de kısa kollu düşünüyorum. Eylül ekim pek sonbahar gibi olmayacakmış bu sene. Sıcak olur. Yalnız ben şimdiden giyeceğim bedeni kestiremediğim için biraz daha sonra alıcam. İstersen sen de öyle yap. Ne olur ne olmaz.
Biz de bebişleri eylülde bekliyoruz canım. İnşallah o zamana kadar beklerler :) Lohusa sepeti diye bi site var canım. Ben oradan beğendim birkaç bişey. Fiyatlar fena değil. Hastane için bi kısa kollu sabahlıklı gecelik beğendim onu alıcam. Bir tane de uzun kollu alabilirim. Hastanede üşüme ihtimaline karşı. Evde giyeceklerimi de kısa kollu düşünüyorum. Eylül ekim pek sonbahar gibi olmayacakmış bu sene. Sıcak olur. Yalnız ben şimdiden giyeceğim bedeni kestiremediğim için biraz daha sonra alıcam. İstersen sen de öyle yap. Ne olur ne olmaz.
bende halletmek istiyorum şimdiden ama beden sıkıntı olur diye korkuyorum. lohusa sepetinden bende beğendim bir kaç tane ama kaliteleri nasıl acaba
Ben de bedenden emin olamadığım için bekliyorum canım. O siteden alan birkaç kişi okudum forumda. İyi olduğunu söylüyorlar. Görerek almak daha iyi aslında ama o fiyatlarda hep babaanne gecelikleri gördüm dışardabende halletmek istiyorum şimdiden ama beden sıkıntı olur diye korkuyorum. lohusa sepetinden bende beğendim bir kaç tane ama kaliteleri nasıl acaba
Sen bilirsin canım. Alayım kafam rahat olsun diyorsan beden konusunu iyi düşünerek al :) ben daha iki kilo aldım ama yine de güvenemiyorum beden konusunda :)Ben ağustosta alırım diyordum ama ne olur ne olmaz al sen diyorlar. 25. Haftamdayım şuan zaten alana kadar 27-28 olurum. Dediğin sitede bende beğendim bişeyler ama yakından görüp denemek istiyorum
Üfürüm genelde geçiyor inşallah bebeğinde sıkıntısız atlatır bu süreci allah yardım etsin canım çok geçmiş olsunKızlar merhaba şimdi doktordan çıktım. Bebeğimin kalbinde üfürüm varmış. Bi önceki kontrolde sölemişti ama geçee önemseme demişti. Bugün bi kardiologa yönlendirdi. Bir randevu al baksınşar tedbirimizi alalım dedi. Canım çok sıkıldı
Biraz erken sanki canım :) düğünden sonra annen ne kadar kalacak? O gittikten sonra da yapabilirsin. Geç kalmış olmazsın bence :)Arkadaşlar Tünaydın :)
Bana bir akıl verin lütfen sıkıştım kaldımAlışveriş olayı tamam gibi annem ve kayın validem sağ olsun hallettiler her şeyi ama şimdi hepsi tek tek yıkanacak ya başlayayım mı yıkamaya sizce ? Zaten kaynımın düğünü var ağustosta ve burada köy düğünleri yemekli falan oluyor çok telaşlı hem benim ailemde gelecek annem varken de yapmak istemiyorum çünkü zaten her şeyi o dikti birde yıkama ütü ona kalsın istemiyorum
Tecrübeli anneler önce battaniye mi yıkayayım nasıl başlıyayım yıkamaya bir yol gösterseniz lütfen :)
Arkadaşlar Tünaydın :)
Bana bir akıl verin lütfen sıkıştım kaldımAlışveriş olayı tamam gibi annem ve kayın validem sağ olsun hallettiler her şeyi ama şimdi hepsi tek tek yıkanacak ya başlayayım mı yıkamaya sizce ? Zaten kaynımın düğünü var ağustosta ve burada köy düğünleri yemekli falan oluyor çok telaşlı hem benim ailemde gelecek annem varken de yapmak istemiyorum çünkü zaten her şeyi o dikti birde yıkama ütü ona kalsın istemiyorum
Tecrübeli anneler önce battaniye mi yıkayayım nasıl başlıyayım yıkamaya bir yol gösterseniz lütfen :)
Biraz erken sanki canım :) düğünden sonra annen ne kadar kalacak? O gittikten sonra da yapabilirsin. Geç kalmış olmazsın bence :)
bence erken canım ben eylül başı gibi yaparım diyorum. zaten hepsi bir makineyi bile doldurmazhatta makinede değil elde güzelce yıkamak istiyorum ben.
Geçmiş olsun canım. Hemen kötü düşünme. İnşallah iyi haberler alırsın.Kızlar merhaba şimdi doktordan çıktım. Bebeğimin kalbinde üfürüm varmış. Bi önceki kontrolde sölemişti ama geçee önemseme demişti. Bugün bi kardiologa yönlendirdi. Bir randevu al baksınşar tedbirimizi alalım dedi. Canım çok sıkıldı
INSALLAH CANIMŞubat ayı bize hamilelik müjdesi verir inş kasımda da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?